Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

kuba

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 13:08Ale osobni nenávist je nahovno a je k nicěmu.

Naprosto souhlasim. Na duhou stranu, právě jejich vztah zjevně byl až příliš osobní a to, co se stalo, bylo taky příliš osobní. Neprofesionální. A to je ten průser. Je to hrubá chyba přístupu obou dvou.

Já doufám, že kolega Nikdo vyslyší mojí prosbu o seriózní, faktický a stručný vyjádření bez zbytečných emocí a jednou pro vždy tohle ukončí. Zároveň doufám, že vy, její příznivci, ho nebudete zbytečně provokovat a napadat, stejně, jako on nebude provokovat a urážet vás.

Mě třeba dodnes štve, co se tady strhlo v diskuzi pod mojí anketou. Chovali jsme se všichni, jako idioti a já jsem nakonec začal mazat, až jsem smazal všechno, včetně svýho profilu. A je to fakt škoda, protože ta anketa, co tady někdo založil po mně, tak nějak vyčpěla.

A v minulosti tady zase několikrát bylo mazáno vlákno Jany z Řep. Kolega Nikdo taky několikrát smazal svůj profil.

Tak kdybychom nejdřív přemejšleli a pak psali, nebylo by potřeba mazat. A když jsem tady kdysi napsal to, co jsem napsal dnes o Janě, někdo mě nařknul, že já jsem se jí na to vyptával, loudil jsem z ní informace a podobně. Prdlajs, já mám naší konverzaci stále v mailu. Sám jsem si jí nedávno celou po týhle komedii přečetl. Bylo to trochu jinak. Zveřejňovat to nehodlám, je tam dost citlivých dat, ale do háje?... Někdo tvrdí něco, co si jenom domyslel, jenom proto, aby někoho shodil a znevěrohodnil? To je ubohý.

Takže když už, tak spravedlivě a objektivně.

gusta

Jak už jsem psal. Dokud se v tom budeme furt hrabat, nepovede to k ničemu. Mě nějak hlava nebere, proč někdo, kdo už k dotyčné domině nechodí a ani evidentně nebude, vytrvale visí na tomhle vlákně a hejtuje každou pozitivní zminku, respektive osobně hejtuje Janu. Mě to vadí. Pro mě je to znakem osobní nenávisti a osobnostní nezralosti, protože jinak už by se na to dávno vykašlal a psal pozitivní recenze na jiné dominy.

Nejsem si vědom, že bych kohokoliv napadal nebo provokoval. Reaguju na chování, které mi vadí a tolerovat se nedá. Někdo z kolegů možná reaguje emotivněji a pak se točíme stále v kruhu. A to není dobrý pro nikoho. Já říkám: pojďme si každý po svých za svými zážitky, pišme recenze a nenavážejme se nejenom do sebe navzájem, ale ani do Jany nebo jakékoliv jiné dominy.

Tvůj pohled na věc přijímám s respektem, protože ho vyjadřuješ slušně, i když s ním nesouhlasím. Za mne osobní přístup od Jany není chybou, je to benefit. Dostáváme ho všichni, kteří k ní chodíme a kupodivu s tím nemáme problém, ale jsme za to podle mne rádi. To at řeknou ostatní, kdo tam chodí. Á ani náhodou za tím nehledám nic víc, než co to reálně je.

Anketa se bohužel zvrtla, právě proto, že se tady místo kvalitních recenzí, sklouzává do osobních invektiv na všechny strany.

Beetlejuice666

No "gusto" já myslím že je to hlavně tím že "Nikdo" je sociopat kterej nezvládá nějakýho démona v hlavě a ostatní co se k ní nemůžou dostat ji raději pomluví. A Kuba který u ní nebyl, ani k ní jít nechce vůbec nechápu proč se tím zabývá. 😁😎

citron1425

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 13:08Chlap by měl umět mávnout rukou nad tím co bylo (pokud ti zrovna někdo neunes dítě nebo nezastřelil tátu, víš jak to obrazně myslím) a jít dál. Nechat to plavat a užívat si nové zážitky jinde. At už bylo jeho zklamání jakékoliv. Kdo to neumí, nemá můj respekt.

Prosim? ;D Jestli domina leaknula jeho soukromí tak to opravdu není na mávnutí rukou. Tohle je přesně informace, kvůli které sem spoustu z nás chodí. Taková domina nemá na scéně absolutně co dělat. Pokud je to pravda.

gusta

Řekl bych, že ta zášť jde hluboko před nějakou konverzaci s kubou. Navíc si o tom myslím svoje a řekl bych diplomaticky, že o pravdivosti tohoto tvrzení, by šlo s úspěchem pochybovat. At si o tom mysli každý co chce

Nikdo

Dobrá, když už jsem byl požádán...

Jenom chci předeslat, že tady k tomu nemuselo nikdy dojít (tedy rozmazávání něčeho po nějakých fórech a cizích lidech) kdyby si dotyčná dokázala řešit svoje věci do konstruktivního konce i když jsou třeba ne uplně příjemné.
Pohodlnější samozřejmě je uchýlit se k tzv. ghostingu a nechat za sebe jednat dav, který zná jenom jednu verzi příběhu a to verzi dotyčné.

Kuba, který se ze své iniciativy stal jakýmsi mediátorem se šlechetnou snahou nás usmířit byl skoro 2 měsíce svědkem naší zprostředkované výměny názorů.
Zná tedy detailně obě verze tohoto vyčerpávajícího příběhu a udělal si obrázek sám.
Dojemná byla snaha dotycne resit jeho pripad, zvat ho na kavu, lekce apod. A samozrejme me diskreditovat .
Jeho snaha o usmireni.se ovšem nesetkala s úspěchem, spíše naopak.

Nicméně mojí úplnou verzi tady zveřejňovat nechci,(chtě nechtě bych musel popisovat citlivé osobní detaily) protože přes to všechno ctím určitá pravidla, i když je nectí protistrana, ale to je její problém a znak jeji profesionality.

Jeste k domele zhrzenosti a k mym charakterovym rysum, ktere tak barvite popisuje dotycna a papouskuje jeji harem.
Byla to ona, ktera si me obsadila do 2. tedy vinohradskeho kola, ona me zvala na kavy, davala mi prvni lekci zdarma, chodila se mnou na pivo apod.
Opravdu usmevne ze s nekym tak straslivym se setkavala bezmala 10 let nepocitam do toho jeji panelakove obdobi. Nechci ji sahat do svedomi ona si svoji verzi urcite obhaji ma k tomu pocetne publikum.

Nicmene zanechme tehle omacky a pojdme ke konkretnim vecem jak jsem byl vyzvan co mi na dotycne vadi, abychom tuhle debatu mohli konstruktivne uzavrit.

Zasadni vec
*Zpusobila mi zraneni, ktere se hojilo cca. pul roku (konkretne se jednalo o elektrickou hlavici,jestli to byl umysl nebo ne nevim, ale na to ze to je takova profesionalka je to dost zvlastni)

*Necti naprosto zadne zasady co se tyce soukromi a osobnich veci (pouzila proti me velmi smutnou udalost, ktera se prihodila jednomu z mych rodicu, jen aby me zesmesnila a diskreditovala)

*Neumí řešit svoje věci,kdyz uz se chce nekoho zbavit a ukoncit s nim spolupraci, mela by mu to aspon sdelit a ne aby se duvody dozvedel od uplne ciziho cloveka

Tak to je jenom par bodu a stripku z toho vseho a par duvodu proc dotycnou nemam mirne receno v lasce.

Jeste jedna vec, krome toho co mi provedla jsem nikdy nezpochybnoval jeji kvality a dokonce jsem ji doporucoval, nikdy jsem nezverejnil cokoliv z jejiho osobniho zivota a ani nehodlam, protoze mi to prijde mirne receno jako hnuj.

Tim bych asi tuhle plodnou debatu a zacykleni ukoncil a nemam k tomu co dodat.

(Stupidni komenty a vyhruzky si nechte pro sebe a svoji vedouci jsou to jenom ubohosti)

kuba

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 17:09Řekl bych, že ta zášť jde hluboko před nějakou konverzaci s kubou. Navíc si o tom myslím svoje a řekl bych diplomaticky, že o pravdivosti tohoto tvrzení, by šlo s úspěchem pochybovat. At si o tom mysli každý co chce

Pravdivost mého tvrzení můžu doložit důkazním materiálem v mojí e-mailové schránce, pokud kolega Nikdo bude souhlasit. V opačném případě je důkazní materiál rovněž v e-mailové schránce "elsinky".

Leak důvěrných a osobních informací, je red flag. Tečka. Minimálně pro mě.

kuba

Citace od: Beetlejuice666 kdy Zář 02, 2026, 16:30No "gusto" já myslím že je to hlavně tím že "Nikdo" je sociopat kterej nezvládá nějakýho démona v hlavě a ostatní co se k ní nemůžou dostat ji raději pomluví. A Kuba který u ní nebyl, ani k ní jít nechce vůbec nechápu proč se tím zabývá. 😁😎

Jak jsi přišel na to, že Nikdo je sociopat? Ty jsi ho odborně vyšetřil? Nebo to tvrdí ona? Mysli, než začneš psát. Zabývám, protože téma "osobní vztah" s dominou, odmítnutí, diskrétnost a soukromí je moje hobby. A Ty děláš co? Útočíš? Provokuješ?

gusta

Tak já na rozdíl od kuby o žádných detailech nepátral. Ani o to nestojím. Co o tom ale vím, tak jsi dostal definitivní stopku za chování, které do vztahu k domině nepatří. Za jízlivé poznámky, které předvádíš i tady na fóru ve stylu odložené ex. A pak se najednou objevuji poznámky o zranění a podobně... myslím si o tom svoje.

Pokud mohu soudit, tak Jana o žádnou komunikaci ani "usmiřování" zrovna nestojí. Myslím, aniž bych měl právo za ní mluvit, že je to pro ni uzavřená kapitola. To, ze se do toho začal vměšovat kuba byla jeho věc. Co si řekli nebo neřekli s Janou taky. Sáhni sobě do svědomí, pokud jsi toho schopen, za co jsi tu stopku dostal a smiř se s tím. Hejtováním a soustavnou nenávisti nic nezměníš.

Chodím k Janě pravidelně a i tak mám někdy problém najít termín. Takže představa, že si tě potřebovala "obsadit" je opravdu směšná. Někdo si holt vykládá přátelský přístup, jinak než by měl.

Ja znám Janu natolik dlouho, abych měl na věc svůj názor. Byla vždycky opatrná i při rizikovějších praktikách a chovala se vždycky slušně.

Ubohé je jenom tvoje chování.

gusta

Citace od: kuba kdy Zář 02, 2026, 18:14
Citace od: Beetlejuice666 kdy Zář 02, 2026, 16:30No "gusto" já myslím že je to hlavně tím že "Nikdo" je sociopat kterej nezvládá nějakýho démona v hlavě a ostatní co se k ní nemůžou dostat ji raději pomluví. A Kuba který u ní nebyl, ani k ní jít nechce vůbec nechápu proč se tím zabývá. 😁😎

Jak jsi přišel na to, že Nikdo je sociopat? Ty jsi ho odborně vyšetřil? Nebo to tvrdí ona? Mysli, než začneš psát. Zabývám, protože téma "osobní vztah" s dominou, odmítnutí, diskrétnost a soukromí je moje hobby. A Ty děláš co? Útočíš? Provokuješ?

A pane, protože je to tvoje hoby, tak se v tom cítíš kvalifikovaný? Já bych to jako kolega neformuloval, protože urážet se navzájem je zbytečné. Na tom se určitě shodneme. Ale úplně v pořádku to chování není, to musí vidět každý, kdo má trochu soudnosti.

LittleS

"nikdo" psal vulgarity o Janě na jiných webových stránkách dlouho předtím než ho vyhodila. Ta se o tom dozvěděla ale nějakou dobu dělala že nic neví.
Kuba je úplně cizí člověk který ani jednoho z nich nezná. Ale vyhodila ho jeho domina, tak si vybíjí mindráky na Janě z nějakého důvodu.
Pro představu.

kuba

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 18:27A pane, protože je to tvoje hoby, tak se v tom cítíš kvalifikovaný? Já bych to jako kolega neformuloval, protože urážet se navzájem je zbytečné. Na tom se určitě shodneme. Ale úplně v pořádku to chování není, to musí vidět každý, kdo má trochu soudnosti.

Jo. Vím o tom svý. "Moje hobby" byl sarkazmus, protože jsem zažil něco podobnýho, jako Nikdo. Stálo mě to několik let života. Takže neřekl bych "kvalifikovaný", ale mám podobnou zkušenost, jako on. Nezastávám se Nikoho paušálně a ve všem. Ale jen kritizuju Janu z Řep pro to, co píšu, což jsou holý fakta. Nic víc. Takže není fér za každou cenu Nikoho shazovat a dělat z něj blbce. Možná kdybyste do něj neklovali, jako slepice, taky by se choval jinak.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 02, 2026, 18:44"nikdo" psal nadávky o Janě na jiných webových stránkách dlouho před tím než ho vyhodila.
Kuba je úplně cizí člověk který ani jednoho z nich nezná. Ale vyhodila ho jeho domina, tak si vybíjí mindráky na Janě z nějakého důvodu.
Pro představu.

Super. A ty jsi kdo? ;D  ;D  ;D

Jinak gratuluju k tvému prvnímu příspěvku. Co ještě o mně víš? Povídej...

kuba

Já končím tuhle debatu slovy: "Jana z Řep není dokonalá. Má svoje chyby a já osobně bych se jí vyhnul pro nediskrétnost." Tečka. 8)

gusta

V pořádku. To je tvoje svatý právo. Alespoň bude mít víc času na nás.