Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

Nejenkluk

Citace od: Nikdo kdy Srp 26, 2026, 12:01Promin ja jsem nejak nepochopil tvuj nick, ono preci jenom kluci maj vetsi smysl pro humor nez holky.

No hele me proste jen pobavila predstava " zivouci Legendy a nekorunovane kralovny" ceske bdsm  sceny , jak okopava svoji zahradku v zablacenych holinach a teplakach a za brankou trpelive ceka jeji harem az bude postupne pripusten k foot jobu.
Tam by se teprve ukazalo kdo je skutecne oddany subicek.

I ta invektiva na nick úplně zbytečná...
A tak co jako? Lidí má dost, inzerovat nepotřebuje - na tom není nic špatnýho; lidi už sem ani nepíšou, protože je každej hned spláchne, pomalu ani nemůžou hlasovat v nějaký anketě, aby to nebylo podezřelý, tak o čem se bavíme? Každý vidí svoji legendu a nekorunovanou královnu v někom jiným a tak je to asi v cajku. Když ji někdo vidí v Janě, proč ne. Když ji někdo vidí v...nevím...Therezii, tak ať...
No a co? Tak toho jednou nechá a půjde si dělat "zahrádku". Tak ať. Nebo ať si klidně dělá zahrádku a v mezičase přijímá subíky, otroky, klienty, jak je libo. Je to přece na ní, stejně jako na každém je, jestli kam půjdou nebo nepůjdou. Ale tohleto zlehčování, vysmívání a celkem zřejmá zhrzenost - upřímně bych řekl, že výsměch teda zaslouží milion jiných "domin", ale chápu. Tisíc hlav, tisíc názorů.

Admin

Citace od: Nikdo kdy Srp 26, 2026, 12:01No hele me proste jen pobavila predstava " zivouci Legendy a nekorunovane kralovny" ceske bdsm  sceny , jak okopava svoji zahradku v zablacenych holinach a teplakach a za brankou trpelive ceka jeji harem az bude postupne pripusten k foot jobu.

Vždycky, když se začala nějaká frauellin korunovávat jako živoucí legenda, byl to pak akorát průser a akce byly spíš směšné, než nějak legendární.

T

Citace od: Nejenkluk kdy Srp 26, 2026, 08:48... pokud už se tam nedá dostat, je to známka spíš kvality nebo spíš nekvality? :-)

... a nebo spíš znakem stáří a nespokojenosti nových klientů? :-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Beetlejuice666

Znáte tu bajku "O lišce a hroznech" ?  8)

SunglassesAtNight

Citace od: Admin kdy Srp 26, 2026, 14:52Vždycky, když se začala nějaká frauellin korunovávat jako živoucí legenda, byl to pak akorát průser a akce byly spíš směšné, než nějak legendární.

To mě zajímá kdy a kde se takto prezentovala 🤔
Poslední její inzerát jsem viděl asi před 16 lety.

Nikdo

Tvl.s vama je teda prča, jak se starejma pannama.
Jedem mluvi jak kdyby mu stala za zadkem sama "Legenda" a pritom je to nejakej novic, druhej" pametnik" a P.R.manager  se prejmenoval asi aby ho nikdo neodhalil ani v noci , fakt hlina.

Kdysi si ze sebe dokazala delat prdel i ona sama, ale rekl bych ze ty casy uz jsou davno pryc.

Doporucil bych teda zalozit si vlastni stranky s pristupem jen "vyvolenych" tam se muzete predhanet v chvalozpevech a nikdo vas u toho nebude rusit.

Proste nekdo na ni ma takovy nazor a jiny po dlouholetych zkusenostech onaky tak to holt je no a kdyz si z ni "vystreli" tak vy z toho hned delate nejaky drama.

V pravidlech jsem nikde necetl, ze je zakazano si z nekoho delat legraci a chapu ze to nezapada do stylu vasi adorace dotycne.
Nicmene od toho je tohle forum " verejne" a jak jsi " kluku" trefne podotkl tisic hlav tisic nazoru.

Hanzy

Tu Janu z Řep bych chtěl taky zkusit. Ona nikde neinzeruje a přitom ji všichni chválí,  jak je skvělá.  Klobouk dolů, pokud to tak má,  ale myslím, že i sebelepší musí dneska občas inzerovat:) Žádal jsem o kontakt, ale nedostal, tak budu asi o jeden skvělý zážitek ochuzen:)

gusta

Citace od: Admin kdy Srp 26, 2026, 14:52
Citace od: Nikdo kdy Srp 26, 2026, 12:01No hele me proste jen pobavila predstava " zivouci Legendy a nekorunovane kralovny" ceske bdsm  sceny , jak okopava svoji zahradku v zablacenych holinach a teplakach a za brankou trpelive ceka jeji harem az bude postupne pripusten k foot jobu.

Vždycky, když se začala nějaká frauellin korunovávat jako živoucí legenda, byl to pak akorát průser a akce byly spíš směšné, než nějak legendární.

Tak za mne se Jana nikdy sama nekorunovala jako živoucí legenda. To se omílá tady na fóru. Chápu, že někoho může iritovat, když ji kolegové tak zarputile háji (a to včetně mě), ale za mne si to Jana za svúj přístup zaslouží. Holt to zas jiné kolegy provokuje k poznámkám o živoucí legendě. Ale přesto bych tedy admina ve vší úctě učte opravil, Jana o sobě, co pamatuju, nikdy nemluvila jako o legendě....

Nikdo

To jsem ji korunoval ja a ne admin a je to na zaklade vsech mych zkusenosti s touhle bytosti a "vyjimecnou osobnosti".
Je v tom samozrejme trochu nadsazky a ironie.
Myslim ze zivouci Legenda na ni zcela sedi, ale chapu ze zarytym ultrafans se zcela zamlouvat nebude.

Admin

A nechcete pro Janičku založit separé téma, dokonce nad veškerýma krajema?
Aspoň bych pak měl důvod banovat když si někdo uprcne vedle.

SunglassesAtNight

No tomu říkám nestranná moderace.
Hlavně že před rokem když tady fórum bylo zasrano urážkami tak nikdo nikdy ban nedostal.

PirnetKo

Mimochodem, kdyby někdo chtěl víc informací, hodně toho Jana napsala sem :D https://www.knihydobrovsky.cz/e-kniha/zeme-plna-otroku-214120395
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

Admin

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 31, 2026, 14:44No tomu říkám nestranná moderace.
Hlavně že před rokem když tady fórum bylo zasrano urážkami tak nikdo nikdy ban nedostal.

Vždycky můžeš odejít, nikdo tě tu nedrží.

citron1425

Proč se tu furt kvůli té Janě hádáte? Dokud tu "zastánci" nechodí na vlákna jiných domin a nepíší "JaNa z ŘeP jE LePšÍ" a hypují jí ve vlastním vláknu, tak ať si pějí ódy jaké chtějí ne?  ;D Pokud je ta domina fake, tak je pojďme "nekrmit".

gusta

Citace od: Admin kdy Srp 31, 2026, 15:26
Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 31, 2026, 14:44No tomu říkám nestranná moderace.

Vždycky můžeš odejít, nikdo tě tu nedrží.

Taky si myslím, že admin by měl být spíš neutrální a moc to tak nevypadá. Ale je to samozřejmě Tvoje věc, jak se ke své funkci stavíš. Čekal bych, že admin moderuje diskusi, aby dodržovala pravidla fóra a nepřekračovala zásady slušnosti, toť vše. Ale to je holt moje očekávání a každej to má jinak.