Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

T

Citace od: gusta kdy Srp 31, 2026, 18:40Taky si myslím, že admin by měl být...
A já si myslím, že admin je ve svém vesmíru Bohem a proto může být jakýkoliv, může mít své preference a rozhodně nemusí nic složitě zkoumat a ve svém volném čase si hrát na "spravedlnost".

Nevybírá příspěvky, nebere veřejné dotace, nehraje si na nějakou komunitu, tak držme hubu,-)

P.S. Sám jsem přemýšlel, zda rozjet obdobné fórum a právě kvůli neochotě se s lidmi dohadovat a "spravedlivě" moderovat jsem se na to vyprdnul.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

gusta

Tak to je věc názoru a já nikomu ten jeho neberu. Za mne je admin rozhodčí, takže by neměl být zároveň hráč. Ale je to akademická diskuse a je zbytečné to řešit, v tom s tebou souhlasím

SunglassesAtNight

Citace od: T kdy Srp 31, 2026, 19:31
A já si myslím, že admin je ve svém vesmíru Bohem a proto může být jakýkoliv, může mít své preference a rozhodně nemusí nic složitě zkoumat a ve svém volném čase si hrát na "spravedlnost".

Nevybírá příspěvky, nebere veřejné dotace, nehraje si na nějakou komunitu, tak držme hubu,-)

P.S. Sám jsem přemýšlel, zda rozjet obdobné fórum a právě kvůli neochotě se s lidmi dohadovat a "spravedlivě" moderovat jsem se na to vyprdnul.

Tak on napsal že na fóru jsou určitá pravidla ale ani je není schopen dodržet. 🤡
Ať tedy do pravidel fóra napíše že je pánbůh a kdo nesouhlasí ať táhne a založí si vlastní fórum. Ať víme na čem jsme.

wanderer

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 31, 2026, 20:07

Tak on napsal že na fóru jsou určitá pravidla ale ani je není schopen dodržet. 🤡
Ať tedy do pravidel fóra napíše že je pánbůh a kdo nesouhlasí ať táhne a založí si vlastní fórum. Ať víme na čem jsme.
O jakejch pravidlech se tu mluvi? Je snad nekde napsano, ze admin ma bejt jak Svycarsko? Je to jeho forum, z dani si to neplatis, absolutne zadnou povinnost bejt objektivni/nezaujatej/atd. nema. Nevim, co se tu resi, proste sem hodil svuj nazor, stejne jako ho sem hazis ty nebo ja. Naprosto v poradku.

Imo bys mel bejt rad, ze to tady je takhle punkovy, a vubec muzes o Jane mit thread. Taky to mohlo bejt jak Svetaci, kde fasnes banany za to, ze chces sekci o dominach, nebo napises neco dle pravidel, co se ale adminovi proste nelibilo.

T

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 31, 2026, 20:07Tak on napsal že na fóru jsou určitá pravidla ale ani je není schopen dodržet. 🤡

Mravenec opět promluvil a zkouší prudit,-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Admin

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 31, 2026, 20:07

Já to ale tady napsal, že pokud se ti to tady nelíbí, tak si máš sbalit svých pár švestek a táhnout. Můžeš si klidně založit své fórum a udělat si ho podle sebe.

Nebo ti to mám urychlit a podniknout ty kroky za tebe? Já to tlačítko na smazání profilu vč. příspěvků klidně zmáčknu, v životě jsem udělal mnohem víc rozporuplnějších věcí, jak tohle.

---
Snažím se toto forum nechávat s opravdu co nejmenšími zásahy, jenže už to občas nejde. Původně jsem to chtěl mít jako náhradu za předchozí mrtvá fora a rozhodně jsem se chtěl vyhnout tvrdé admin moderaci, jaká je třeba na světákách (kde navíc berou jiné konsensuální formy erotiky za něco méněcenného) nebo svého času na jiném BL (kde to prostě a jednoduše umřelo).
Jenom je to přesně jak T říká... a to je ten problém. Někde se vede konstruktivní diskuse, někde se dohaduješ s debilama.

citron1425

Jak si může admin dovolit mít vlastní názor a přispívat sem?

Pojďme udělat anketu, jestli mu nezakážeme obecně chodit na lekce.

Přeci jenom žije z našich peněz, který od nás vybírá! ;D

michalm

Mi přijde, že sekce Jana z Řep je jako fotbal. Vždycky se tam lidi hádají a perou. Jak je možné, že se to děje jen u této paní. Proč prostě nepíšete recenze jako u ostatních domin, ale furt si tu honíte ego a vyvoláváte rozepře. Prostě kdo s ní má nějakou zkušenost, tak ji napište jako všude jinde a je klid. Nemusí se tu furt jet nějaké hádky. Díky
Zkušenosti: Amandamiss, Moira, Cara

gusta

To je rozumnej a konstruktivni názor a tak by to mělo být. Ty zbytečný ironický hejty nejsou k ničemu a někdo si možná jenom léčí vlastní mindráky. Je to svinstvo, který vyvolává rozepře. Smyslem fóra, jak to chápu já, je psát recenze a ne soustavně hejtovat každou pozitivní zmínku o Janě.

Nikdo

Tak pánové, teď už je zcela jasné, proč si nikdo nedovolí mít jiný než oslavný a adorující názor na tuto " paní"
Dokonce i náznak recese nebo humoru vůči její "vznešenosti" se nepovoluje.

Každý ať si udělá názor sám.
Cituju toho člověka, který mě v jiném vlákně otevřeně vyhrožuje:

Tak s tím kácením bych byl opatrnější člověče, pokud jsem to dobře pochopil během jednoho rozhovoru o bojových sportech, protože sám je dlouho dělám a přišla na to po lekci řeč, tak její přítel je nějakej Muaythai fighter. Nikdo koho chceš nějak hodně nasrat, řekl bych...

Takže pozor co o ní kdo kde prohlásí její ochranka ho potrestá.
Tak myslim že tohle uplne stacilo, to už ani neni bizarr, to je prostě "hnus Velebnosti"

geo

Tak pánové, teď už je zcela jasné, proč si nikdo nedovolí mít jiný než oslavný a adorující názor na tuto " paní"
Dokonce i náznak recese nebo humoru vůči její "vznešenosti" se nepovoluje.

Každý ať si udělá názor sám.
Cituju toho člověka, který mě v jiném vlákně otevřeně vyhrožuje:

Tak s tím kácením bych byl opatrnější člověče, pokud jsem to dobře pochopil během jednoho rozhovoru o bojových sportech, protože sám je dlouho dělám a přišla na to po lekci řeč, tak její přítel je nějakej Muaythai fighter. Nikdo koho chceš nějak hodně nasrat, řekl bych...

Takže pozor co o ní kdo kde prohlásí její ochranka ho potrestá.
Tak myslim že tohle uplne stacilo, to už ani neni bizarr, to je prostě "hnus Velebnosti"

Napsal ti jen pravdu čoveče, ty jsi děláš tady z Jany srandu a tohle tě dokáže rozhodit, nejsi tak trochu slabomyslný. Zajdi si k tvé oblíbené domině, pořádně si ho tam vyhoň a přemýšlej zase hlavou, myslím tou nahoře a ne co máš mezi nohama, ale možná jsi jednoduší "typ" s tvrdým to pak je bez šance na uzdravení.

Jestli tyto některé primitivní "komenty" Jana čte musí se bez ustání smát a za břicho popadat a ani se jí moc nedivím, protože je vždy nad věcí a neustále v pozitivní náladě. Kdo Janu jako sub zažil, nemůže o ní říct křivé slovo, neboť je jedna z NEJ.

Bohužel jsme v Česku takže někteří, kteří u Jany nikdy nebyli, nám co jsme jí navštěvujeme, "nebesky" závidí a ano závist je jedna z nejhorších vlastností Čechů, která když tady čtu intenzivně funguje.

Nakonec bych chtěl napsat, že moc děkuji člověku, který toto fórum založil a když čtu některé řádky tak se mu ani nedivím, že takto impulsivně reaguje.

Fórum by mělo být o recenzích na dominy a ne o neustálých hádkách mezi námi dospělými, kteří mají rádi tento "druh sportu"

gusta

Tak ono je to tak, že ze strany kolegy Nikdo nejde o žádný jiný názor, ale o soustavný hejt, jízlivé poznámky a zesměšňování. Není to ani recese ani humor, je to osobní útok. Jiný názor se projeví konstatováním byl jsem, nevyhovuje mi, byl jsem zklamaný a příště jdu jinam...
Ne soustavným hejtováním. A to si zase my, kteří máme Janu rádi, nemusíme nechat líbit.

Jestli si kolega myslí, že bude soustavně napadat a my budeme držet hubu, tak to se prostě mýlí. Není to nic osobního. Ale všeho s mírou.
A já osobně nikoho neadoruju ani Janu. Každý máme své chyby a přednosti a pojďme se brát a respektovat i s tím.

kuba

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 12:01Tak ono je to tak, že ze strany kolegy Nikdo nejde o žádný jiný názor, ale o soustavný hejt, jízlivé poznámky a zesměšňování. Není to ani recese ani humor, je to osobní útok. Jiný názor se projeví konstatováním byl jsem, nevyhovuje mi, byl jsem zklamaný a příště jdu jinam...
Ne soustavným hejtováním. A to si zase my, kteří máme Janu rádi, nemusíme nechat líbit.

Jestli si kolega myslí, že bude soustavně napadat a my budeme držet hubu, tak to se prostě mýlí. Není to nic osobního. Ale všeho s mírou.
A já osobně nikoho neadoruju ani Janu. Každý máme své chyby a přednosti a pojďme se brát a respektovat i s tím.

Je to tak. Ale vaše enormní, až nápadný vychvalování, logicky popudí každýho, kdo s ní má špatnou zkušenost. Já osobně můžu říct jen to, že je nediskrétní a že je schopná použít důvěrný a osobní informace o exklientovi před cizím člověkem jen proto, aby ho vykreslila negativně a znevěrohodnila. To je podle mě podlý a nefér. Z toho důvodu bych nedopustil, aby o mně cokoliv věděla, nedůvěřoval bych jí a taky proto jsem s ní přerušil kontakt a na lekci nedošlo a ani nedojde, protože nemám zájem. Diskrétnost je pro mě na prvním místě.

A kolega Nikdo je právě ten, koho se tahle záležitost přímo týká. Má s ní velkou osobní zkušenost. Už před rokem jsem ho kritizoval za to, že jen hejtí, napadá a dělá si z ní srandu. Vedli jsme mnoho bojů, rozhovorů, relativně se známe a já jeho styl psaní a humor svým způsobem už chápu. Nabádám ho, aby napsal jeden příspěvek, ve kterým seriózně a diskrétně rozvede přesně to, co se stalo. Bez emocí a jízlivosti. Protože právě on k tomu má opravdu co říct. Je mi líto, že tohle neudělal už před rokem. Jen jeden jedinej, smysluplnej příspěvek a nebude reagovat na následný hloupý komentáře. Násilí plodí zase jen násilí a je pravdou, že vy, její zastánci, máte tendence trolit a provokovat a někteří z vás to umí opravdu přehnat. To jsem poznal na vlastní kůži.

Můj názor je ten a to díky naší konverzaci s Janou, která je poměrně obsáhlá, že s klientama možná buduje až příliš osobní vztahy. Výhoda je, že ten vztah je pevnější, možná trvalejší a lekce jsou intenzivnější a víc autentický. Nevýhoda potom, že to snadno sklouzne někam, kam nemá a může to ubližovat. Z mojí vlastní zkušenosti, příliš osobní vztahy do profi sféry nepatří a i když je to fajn, je potřeba vždy dodržovat odstup a respektovat hranice. A v tom je za mě Jana riziková a neprofesionální.

Každopádně je to nejvíc kontroverzní postava naší scény a snad jako jediná dokáže vyvolávat rozepře a hádky. A vina není jenom na straně jejích odpůrců. Vina je na obou stranách.

Jen dodám:
Jak mi několik lidí řeklo, dokonce i sám Nikdo, lekce s ní možná jsou super, věřím tomu. Ale rozhodně nikdy neřešit nic osobního a důvěrnýho.

gusta

Tak já nevím, jakou zkušenost kolega má nebo nemá. Na mne to prostě dělá dojem zhrzeného, odmítnutého člověka, který se s svým odmítnutím nesmířil. Úplně stejně se chová moje ex... pokládám to za znak nevyrovnanosti a nezralosti.
Chlap by měl umět mávnout rukou nad tím co bylo (pokud ti zrovna někdo neunes dítě nebo nezastřelil tátu, víš jak to obrazně myslím) a jít dál. Nechat to plavat a užívat si nové zážitky jinde. At už bylo jeho zklamání jakékoliv. Kdo to neumí, nemá můj respekt.

Já prostě znám Janu léta a mám s ní úplně jinou zkušenost. Respektuji ale odlišný názor, vždyť nemůžeme mít všichni stejný pohled na věc. A respektuju i ten tvůj, tak nakonec jsi se prostě rozhodl, že k Janě nepůjdeš a je to naprosto v pořádku a tvoje volba ke které máš důvody, který jdou pro tebe důležitý.   

Ale osobni nenávist je nahovno a je k nicěmu.

gusta

A uznávám, že někdy někdo v rámci nadšení může Janu až adorovat. Ale to můžeš vidět i jinde. A bylo to i v minulosti. Vzpomeň si, když ještě fungovala Coco nebo v začátcích Laura.

Je pravda, že Jana má osobní přístup, protože prostě chce, aby lekce byly skvělý. Je už taková.  Je ale přece na každém z nás, jsme dospělí a svéprávní, abychom chápali, že to má své hranice a že to není naše partnerka, ale jdeme tam za nějakým zážitkem. Každý za tím svým. Ten má svůj začátek a konec. Když je fajn, můžeme ho zopáknout, ale nic víc v tom přeci nemůžeme hledat.