Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

Nejenkluk

Citace od: gusta kdy Zář 02, 2026, 15:56Jak už jsem psal. Dokud se v tom budeme furt hrabat, nepovede to k ničemu. Mě nějak hlava nebere, proč někdo, kdo už k dotyčné domině nechodí a ani evidentně nebude, vytrvale visí na tomhle vlákně a hejtuje každou pozitivní zminku, respektive osobně hejtuje Janu. Mě to vadí. Pro mě je to znakem osobní nenávisti a osobnostní nezralosti, protože jinak už by se na to dávno vykašlal a psal pozitivní recenze na jiné dominy.

Nejsem si vědom, že bych kohokoliv napadal nebo provokoval. Reaguju na chování, které mi vadí a tolerovat se nedá. Někdo z kolegů možná reaguje emotivněji a pak se točíme stále v kruhu. A to není dobrý pro nikoho. Já říkám: pojďme si každý po svých za svými zážitky, pišme recenze a nenavážejme se nejenom do sebe navzájem, ale ani do Jany nebo jakékoliv jiné dominy.

Tvůj pohled na věc přijímám s respektem, protože ho vyjadřuješ slušně, i když s ním nesouhlasím. Za mne osobní přístup od Jany není chybou, je to benefit. Dostáváme ho všichni, kteří k ní chodíme a kupodivu s tím nemáme problém, ale jsme za to podle mne rádi. To at řeknou ostatní, kdo tam chodí. Á ani náhodou za tím nehledám nic víc, než co to reálně je.

Anketa se bohužel zvrtla, právě proto, že se tady místo kvalitních recenzí, sklouzává do osobních invektiv na všechny strany.

Díky za tenhle názor...Konečně někdo, kdo to řekl...

kuba

Hlavně když se mezi lidma stane cokoliv, tak i tak by měli vždy zachovat slušnost a diskrétnost za každých okolností a ne v momentě, kdy si uvědomí, že už je to jedno a přestane jim na tom druhým záležet, dělat naschvály a ztrácet důstojnost vytahováním citlivých věcí. A to je mířeno nejen Nikdovi a Janě. To by mělo platit obecně.

Citace od: LittleS kdy Zář 02, 2026, 18:44"nikdo" psal vulgarity o Janě na jiných webových stránkách dlouho předtím než ho vyhodila. Ta se o tom dozvěděla ale nějakou dobu dělala že nic neví.
Kuba je úplně cizí člověk který ani jednoho z nich nezná. Ale vyhodila ho jeho domina, tak si vybíjí mindráky na Janě z nějakého důvodu.
Pro představu.

Pro domnělou představu někoho, kdo ví prd a přišel si taky kopnout, když je to zadarmo a může se. Promiň, ale jsi vedle. Jednak žádný mindráky nemám, druhak jsem byl od začátku ten, kdo šel po Nobodym, pak Remisovi a teď Nikdovi, protože mi vadilo jeho urážení a útoky. To byl důvod, proč jsem jeho i Janu poznal. Tehdejší Nukacolda, včerejší SunglassesAtNight a dnešní reinkarnace do někoho novýho mi jí zpropagoval a domluvil mi to u ní, abych to s ní zkusil. Tehdy jsem se jí zastával a v podstatě proti ní osobně nic nemám, kromě těch výhrad, který jsem jmenoval. Je to jen můj názor, kterej nikoho nemusí zajímat, ale mám svatý právo ho vyjádřit. Takže, nevybíjím si svoje mindráky na Janě. Jen jí kritizuju.

geo

Jana je skvělá domina, který si kolem sebe za leta vybudovala silnou klientelu spokojených subíků. To se neděje náhodou. Nevracejí se roky k někomu, komu nevěří, s kým se necítí dobře nebo koho považují za neprofesionálního. Kdyby byla skutečně tak špatná, jak je zde ,,Nikdo" a soudce Kuba prezentují, těžko by si dlouhodobě udržela tolik spokojených ,,zákazníků" a podpory.

Každý ať si udělá vlastní názor na základě pozitivních recenzí. Ne na základě dlouhodobé osobní nevraživosti jednoho klienta a Kuby. To není objektivita, ale zkreslený pohled na realitu.

kuba

Citace od: geo kdy Zář 03, 2026, 18:35Jana je skvělá domina, který si kolem sebe za leta vybudovala silnou klientelu spokojených subíků. To se neděje náhodou. Nevracejí se roky k někomu, komu nevěří, s kým se necítí dobře nebo koho považují za neprofesionálního. Kdyby byla skutečně tak špatná, jak je zde ,,Nikdo" a soudce Kuba prezentují, těžko by si dlouhodobě udržela tolik spokojených ,,zákazníků" a podpory.

Každý ať si udělá vlastní názor na základě pozitivních recenzí. Ne na základě dlouhodobé osobní nevraživosti jednoho klienta a Kuby. To není objektivita, ale zkreslený pohled na realitu.

Já to beru. Nezpochybňuju její kvality, nenapadám jí, neurážím jí. Ani tobě by nebylo ale příjemný, kdyby někomu cizímu vykládala důvěrný informace o tobě, kdybyste se náhodou v budoucnu ve zlým rozešli. To je pro mě red flag a pro někoho možná prkotina, pro někoho závažná věc. Jak někdo tvrdil, že jsem to z ní "vytáhnul" je lež, domněnka. Jen způsob, jak znevěrohodnit moje tvrzení. Já se nechci hádat, ani přít. Nejsem soudce, jsem jen člověk s názorem.

LittleS

Proboha a musíš kvůli takové prkotině, která se tebe ani vůbec netýká, celý léto tady psát jen o Janě? Ať si to se svým klientem sama vyřídí, vždyť nejsou ve školce aby potřebovali maminku na usmíření, ale dospělí lidé.

A když už měla nějakou neopatrnost a něco tobě řekla zbytečně, možná že byla podrážděná anebo naštvaná, tak proč musíš o tom všude psát, a nenecháš si to pro sebe? Víš že také má emoce a možná ses ji nějak dotkl když jsi ji něco psal? Vždyť ses ji ptal na soukromé věci.

Jsem tu byl v read only ale už fakt nemohu. Kam se podívám za posledních pár měsíců, tam Kuba se sere s Janou. Byl jsi u ní vůbec? Vždyť ne? Tak už stačí možná? To fakt působí nezdravým dojmem, opravdu se ti zabydlela v hlavě, jen si to neuvědomuješ bohužel. Kvůli tobě se tady to vlákno úplně zasralo.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 18:52Vždyť ses ji ptal na soukromé věci.

Právě že neptal. To je tvoje mýlka. Chceš nahlédnout do naší konverzace?

Nech toho, prosímtě. Nemluv o něčem, o čem nic nevíš a jen se domníváš. A proč mi to leží v žaludku? Protože jsem dostal nápad udělat anketu o nej domině z Prahy. A protože lidi, jako jsi přesně ty, mě vydráždili k zoufalství.

Dost už. Vyjádřil jsem se jasně. O co ti jde?

Radši popiš svoje zážitky, než aby ses snažil dehonestovat objektivní kritiku.

A prkotina je to možná z tvýho úhlu pohledu. Pro mě to byl důvod s ní konverzaci ukončit a nejít na lekci. To je celý.

LittleS

V žádném případě  :o  , ještě se snažíš vyhrožovat že budeš zveřejňovat soukromou konverzaci s ní?
Nedělej ze sebe oběť, ty také ležíš všem v žaludku. Ta anketa byla v pořádku, jen jsi sám začal se svými hysterickými záchvaty a jizlivými poznámkami.
S tebou se bavit je fakt jako s 10 letým dítětem, to je za trest.

"A prkotina je to možná z tvýho úhlu pohledu."

Tak a co jiného to je? Jste se nedomluvili a nešel jsi na lekci, to je celý. To bylo před rokem. Teď z toho máš trauma že mažeš vlákna?

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 19:16V žádném případě  :o  , ještě se snažíš vyhrožovat že budeš zveřejňovat soukromou konverzaci s ní?
Nedělej ze sebe oběť, ty také ležíš všem v žaludku. Ta anketa byla v pořádku, jen jsi sám začal se svými hysterickými záchvaty a jizlivými poznámkami.
S tebou se bavit je fakt jako s 10 letým dítětem, to je za trest.

Tak se se mnou nebav. Vy se Jany zase za každou cenu zastáváte a nepřipouštíte jedinej náznak kritiky. To taky o něčem vypovídá. Nevim, kdo se chová jako dítě. Nebudeme se hádat, napadat, ani urážet. To už tady bylo.

Jo a nevyhrožuju. Zase tvoje domněnka. Když za mnou přijedeš, nechám tě nahlídnout, abys viděl. Rozhodně nic zveřejňovat nehodlám a už vůbec ne vytržený z kontextu.

Kdybs místo zpochybňování mě, radši napsal pozitivní recenzi, to by na tom světě bylo krásně.

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 19:16Tak a co jiného to je? Jste se nedomluvili a nešel jsi na lekci, to je celý. To bylo před rokem. Teď z toho máš trauma že mažeš vlákna?
Je vidět, že máš přehled. Nešel jsem a ani bych nešel. Trauma z toho nemám, ale traumatizuje mě, jak se za někoho, kdo dělá taky chyby, do krve někdo bije, řekl bych trochu neférově.

LittleS

Ale to je naše věc koho se zastávat a koho tady mít nebo nemít rád, nebo nám to zakážeš? Co je ti do toho, nejsi její klient a nikdy nebyl a nebudeš, neznáš ji osobně, a kritizuješ lidi kteří k ní chodí léta? Kvůli jednomu blbému emailu který ti napsala si myslíš že do ni vidíš lépe než desítky lidí kteří ji znají 10-15 let? Jsi nabyl nějakou nadpřirozenou moudrost?
Já si recenzi napíšu až se mi zachce, to také není tvoje věc.

LittleS

"Je vidět, že máš přehled. Nešel jsem a ani bych nešel. Trauma z toho nemám, ale traumatizuje mě, jak se za někoho, kdo dělá taky chyby, do krve někdo bije, řekl bych trochu neférově."

Tak komunita je tady malá a lidé se znají. Ses tady už proslavil.

Ohledně bití do krve viz můj příspěvek výše.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 19:28Ale to je naše věc koho se zastávat a koho tady mít nebo nemít rád, nebo nám to zakážeš? Co je ti do toho, nejsi její klient a nikdy nebyl a nebudeš, neznáš ji osobně, a kritizuješ lidi kteří k ní chodí léta? Kvůli jednomu blbému emailu který ti napsala si myslíš že do ni vidíš lépe než desítky lidí kteří ji znají 10-15 let? Jsi nabyl nějakou nadpřirozenou moudrost?
Já si recenzi napíšu až se mi zachce, to také není tvoje věc.

Hele klid... Už toho nech. Opravdu nevíš, o čem mluvíš a já nemám energii ti něco vysvětlovat. Nevšímej si mě, já tebe taky nebudu. A kdyby tě to zajímalo, myslim, že ti Jana možná naší konverzaci ukáže, myslim, že s tím nebude mít potíž. Až budeš v obraze, pak teprve mi nějak argumentuj. Ale věcně a fakticky, ne emotivně a pocitově.

LittleS

Kubo už fakt přestaň, meleš nesmysly jak schizofrenik.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 19:35Kubo už fakt přestaň, meleš nesmysly jak schizofrenik.

Jasný. :)
Promiň. Už mlčim.
Jsem schizofrenik. Nikdo zase sociopat, proto si tak notujeme v neopodstatněným hejtováním Jany z Řep.
Omlouvám se.

LittleS

No aspoň teď jsi napsal něco, co odpovídá realitě, i když jsi to myslel ironicky.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 19:41No aspoň teď jsi napsal něco, co odpovídá realitě, i když jsi to myslel ironicky.

Tak hlavně, že jsi spokojenej. Tohle je fakt fraška. Možná někdy rozvedu, za jakých okolností došlo k leaknutí osobních informací o Nikdovi. To by bylo fér. Ale vy to stejně neoceníte, takže spíš nevim. Tady objektivita je totiž naprosto nepodstatná, tady se jenom křičí a shazuje. A kdo víc křičí a uráží, má pravdu. Bohužel...