Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

LittleS

No a motivace je jaká?
Buď se snažíš nějak "ublížit" člověku, kterého ani neznáš, ve jménu jakési vymyšlené spravedlnosti. Anebo ses zamotal do svých sraček tady a trápí tě že jsi za idiota a chceš se z toho dostat. Což je vtipné protože na anonymním fóru ti to může být jedno, lépe uděláš když prostě přestaneš psát a všichni na tebe najednou zapomenou.
Pokud to první, tak se vracíme k tvým pocitům z odmítnutí od jiné dominy, takže máš projekce a celou hromadu psychologických obranných mechanizmů abys to zvládl. A najednou máš tady vhodný případ aby ses "pomstil" kolektivní zlé domině co odmítá ostatní.
To je na psychologické poradenství.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 03, 2026, 20:19No a motivace je jaká?
Buď se snažíš nějak "ublížit" člověku, kterého ani neznáš, ve jménu jakési vymyšlené spravedlnosti. Anebo ses zamotal do svých sraček tady a trápí tě že jsi za idiota a chceš se z toho dostat. Což je vtipné protože na anonymním fóru ti to může být jedno, lépe uděláš než prostě přestaneš psát a všichni na tebe najednou zapomenou.
Pokud to první, tak se vracíme k tvým pocitům z odmítnutí od jiné dominy, takže máš projekce a celou hromadu psychologických obranných mechanizmů abys to zvládl. A najednou máš tady vhodný případ aby ses "pomstil" kolektivní zlé domině co odmítá ostatní.
To je na psychologické poradenství.

OK. Já mám schizfrenii, Nikdo je sociopat a ty jsi domněnkář.

Já mám jednu jedinou výhradu. Jana není dokonalá. Podle Nikoho nerespektuje SSC, podle mě není diskrétní. Tečka. To jsou holý fakta. Všecho ostatní je trus. Tak si to připusť.

Konec diskuze. Jsou zodpovědný dominy, co mají hranice a nezodpovědný, co nectí nic. 

Já se zamotávám leda tak do zbytečných debat, který nikam nevedou, s lidma, jako jsi ty. Takže ahoj. Žij blaze. :)

Edit:
Tvoje analýza mojí motivace by byla docela racionální. Skoro, jako by ses někoho zeptal. Nedivil bych se tomu a nedělám si iluze o diskrétnosti, když to je to, o čem mluvim a co kritizuju. A nebo ses prostě jenom trefil, něco vydedukoval, ale na to jsi až moc konkrétní. Má to jednu zásadní vadu. Já se nikomu nemstím, neurážím, ani nemluvim o důvěrných a soukromých věcech. Jinak s projekcí souhlasim. To asi zažil kde kdo.

A představ si, i svůj případ odmítnutí jsem ustál bez msty, urážení a naschválů. Dokonce jsme se obešli bez veřejnýho divadla a sdílení soukromí. Holt jsem narazil na seriózní a diskrétní dominu a pomsta není moje doména. Takže vedle ale pokus hezkej.

Beetlejuice666

Bezplatná psychiatrická poradna je v Praze v Bohnicích 😁....😎

kuba

Tohle už nemá s recenzí nic společnýho. Je to jen snúška osobních útoků. Já jsem s tím ale nezačal. Nikoho nenapadám, jen říkám, co říkám.

Pokud je pro někoho moje výhrada prkotina, je to jeho věc. Pro někoho třeba ne.

Vše ostatní je nepodstatný. Pokud někoho baví napadání a urážení, tak prosim. Ale beze mě.

Možná pozitivní recenze, místo napadání, by byla přínosnější a víc vypovídající. 8)

geo

Kubo, problém je, že už několik měsíců opakuješ stále stejnou výhradu a prezentuješ ji, jako by definovala celého člověka. Přitom jsi u Jany nikdy nebyl a hodnotíš ji převážně na základě jedné komunikace.

Nikdo ti nebere právo na vlastní názor. Jenže je rozdíl mezi vyjádřením názoru a dlouhodobou kampaní proti Janě, kterou tady máme všichni její "klienti" rádi a na kterou nenecháme dopustit a já jsem jedním z nich.
Když opakovaně vytahuješ stejnou věc v různých vláknech, nepůsobí to jako snaha informovat ostatní, ale spíš jako osobní zaujetí.

Kdykoli už debata utichá, znovu ji rozjedeš a vracíš se ke stejné věci. Přitom tvrdíš, že o tom nechceš diskutovat, ale pak napíšeš další odstavec vysvětlení, proč máš pravdu.

A upřímně, pokud někdo maže celá vlákna nebo opakovaně vrací stejné téma do diskuse, nevypadá to jako snaha o objektivitu. Spíš jako snaha vyhrát za každou cenu.

Nebo chceš vymyslet nový styl "Kubismusmu" a nekonečna?

Myslím, že už jsi své stanovisko zopakoval dostatečně mnohokrát. Podle reakcí ostatních je zřejmé, že toho tady už mají plné zuby, takže by možná bylo nejlepší na chvíli zmlknout.

PirnetKo

Citace od: geo kdy Zář 06, 2026, 19:47Myslím, že už jsi své stanovisko zopakoval dostatečně mnohokrát. Podle reakcí ostatních je zřejmé, že toho tady už mají plné zuby, takže by možná bylo nejlepší na chvíli zmlknout.

Amen. Můžeme se teď vrátit k recenzím, nebo budeme čekat, až zas záhadně zmizí půlka postů z tohoto vlákna? :-D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

LittleS

No on sem spíš napíše dalších deset, a ještě každý několikrát s odstupem několika dnů upraví. Si myslí, že to po něm někdo pečlivě čte.

kuba

Nečekejte ode mě nic. Vadí mi, jak se tady ze sebe snažíme dělat kretény, jenom pro odlišnej názor a pohled na věc, nejen v rámci JzŘ, mě a některých z vás, ale obecně, napříč tímhle fórem. Je to fakt k zblití, kolikrát se stačí začíst v jiných vláknech. Vadí mí urážení, napadání a trollení. Holt kouzlo anonymity. S "Nikým" jsem strávil hodně času a vedl dlouhý konverzace a hádky, sralo mě jeho urážení a útoky, jinak bych ho ani nepoznal, ale svoje konečně řekl, i když s hořkostí a jízlivostí. Kdo se tomu diví? Nemám patent na rozum, nejsem soudce, ani rozumbrada. Neléčim si mindráky, nemstím se, neprojektuj se a nejdu po Janě. Je mi totálně u prdele.;D Jana je úplně stejná domina, jako všechny ostatní a taky má svoje mouchy, příznivce a kritiky. No tak jí tak berte a respektujte ty, co maj jinej pohled na věc. Bavil jsem se s ní přesně půl roku. Mám jen svůj názor na ní a jednu výhradu. Nic víc. Poserte se.;D

Admin

Pánové, mě to vážně neba. Myšleno obecně. Ani v jiných tématech. Já tu pak musím řešit sračky, na které nemám v tuto chvíli kapacitu.

Tohle forum se primárně zakládalo jako prostor na to si pokecat, ale taky berte na vědomí, že když někoho skutečně naserete, tak nejste nedotknutelní a nezjistitelní, ale to jistě víte.

Co je v pravidlech?
Asi to posílíme tím, že do pravidel dám to, že pokud se v nějakém threadu rozjedou invektivy, tak ta domina letí na seznam domin, o kterých se tady nediskutuje.

geo

Citace od: kuba kdy Zář 06, 2026, 21:47Nečekejte ode mě nic. Vadí mi, jak se tady ze sebe snažíme dělat kretény, jenom pro odlišnej názor a pohled na věc, nejen v rámci JzŘ, mě a některých z vás, ale obecně, napříč tímhle fórem. Je to fakt k zblití, kolikrát se stačí začíst v jiných vláknech. Vadí mí urážení, napadání a trollení. Holt kouzlo anonymity. S "Nikým" jsem strávil hodně času a vedl dlouhý konverzace a hádky, sralo mě jeho urážení a útoky, jinak bych ho ani nepoznal, ale svoje konečně řekl, i když s hořkostí a jízlivostí. Kdo se tomu diví? Nemám patent na rozum, nejsem soudce, ani rozumbrada. Neléčim si mindráky, nemstím se, neprojektuj se a nejdu po Janě. Je mi totálně u prdele.;D Jana je úplně stejná domina, jako všechny ostatní a taky má svoje mouchy, příznivce a kritiky. No tak jí tak berte a respektujte ty, co maj jinej pohled na věc. Bavil jsem se s ní přesně půl roku. Mám jen svůj názor na ní a jednu výhradu. Nic víc. Poserte se.;D
"jednoduchý Kubismus" v hvězdným nekonečnu

kuba

Citace od: geo kdy Zář 06, 2026, 22:52"jednoduchý Kubismus" v hvězdným nekonečnu

Takže Kubismus = nedovedu zavřít hubu?
To sedí. Je mi ctí. ;D

Dost! Tohle je téma o JzŘ. Takže jako ostatní dominy. Kolik chce za hodinu? Nechá se lízat? Jak dělá piss? Není to podvod? Jak vypadá? Co dominance? Jak to umí se strap-onen? Kolik jí je? Je hezká? Sedí fotky se skutečností? Co hygiena, výbava a prostory? Kde je teda recenze? K čemu tady to vlákno vůbec je? O co tady jde, pánové?

Tak od teď recenze. Dost bylo balastu o ničem.

Nejenkluk

Citace od: kuba kdy Zář 06, 2026, 23:01
Citace od: geo kdy Zář 06, 2026, 22:52"jednoduchý Kubismus" v hvězdným nekonečnu

Takže Kubismus = nedovedu zavřít hubu?
To sedí. Je mi ctí. ;D

Dost! Tohle je téma o JzŘ. Takže jako ostatní dominy. Kolik chce za hodinu? Nechá se lízat? Jak dělá piss? Není to podvod? Jak vypadá? Co dominance? Jak to umí se strap-onen? Kolik jí je? Je hezká? Sedí fotky se skutečností? Co hygiena, výbava a prostory? Kde je teda recenze? K čemu tady to vlákno vůbec je? O co tady jde, pánové?

Tak od teď recenze. Dost bylo balastu o ničem.
Tady to je fakt jak u blbejch, ale dobře; má-li tohle být restart, tak ok...Níže strukturované odpovědi na otázky...

Něco jako cena za hodinu neexistuje; úplně nekouká na čas a částka se řekněme blíží 3.000 CZK za schůzku.

Lízání bych neřekl, že je lízání v pravém slova smyslu; no při pissu samozřejmě ke kontaktu dojde. Já se zatím lízat jako lízat neodvážil, ale myslím, že by to neměl/nemusel být problém.

Piss dělá jednoduše skvěle - můžeš mít namíchaný drink ještě než přijdeš, můžeš dostat načepováno od zdroje už za tvé přítomnosti do skleničky stejně jako můžeš nechat se zasednout a napojit se přímo od zdroje - ve spoustě poloh, zepředu, zezadu, v sedě, v leže. Má toho hodně, má to skvělou chuť (pokud vím, dost řeší stravu a pitný režim tak, aby to nebylo třeba hořké apod.) a dokáže výborně dávkovat, stačí dát znamení. Uniklo mi toho v minulosti minimum, stačí lehce poklepat na zadeček, že chceš přizastavit proud. Pokud se s pissem začátku skončí a jde se na další věci (u mě typicky feminizace, strap-on atd.), neznamená to, že už piss nebude až do konce schůzky - naopak...Dokáže kontaktní piss stejně jako na nějakou vzdálenost.

Podvod to určitě není...Nechápu, že se na to někdo ptá, když tady spousta lidí v minulosti (a nejen tady) recenze na Janu psala...Neinzerce nerovná se podvod...

Vypadá skvěle. Věk neřeším a ani by to tady nemělo být téma, ale vypadá výborně - dlouhovlasá, štíhlá...

Dominance - přátelská atmosféra s pokecem hned od začátku, záleží na každém, kdo co chce. Ne vždy to musí být (a ne vždy je) úplný diktát, ale mně to vyhovuje. Myslím si, že by byla schopna být důraznější, to si musí každý (nechat) nastavit. Co se mi líbí je to, že když řeknu, že už jsem přepitý, tak ještě 2x až 3x můžu, vlastně jsem donucen :-) To stejný je i se strap-onem.

Se strap-onem to umí skvěle - existuje spousta možností, typů, velikostí. Vždy vystřídáme více možností. Líbí se jí, když ho kouřím.

Věk a vzhled viz výše...

Hygiena bezchybná, výbavy spousta (ok, chybí mi více dámského prádla, ale nestěžuju si), prostory v pohodě - jedna místnost uzpůsobená na tyhle hrátky, koupelna velká společně s toaletou, vstupní chodba/předsíň a další místnost, do které nám nic není, privátní.

Snad jsem pomohl byť vím, že bych mohl být označen za zaujatého, neobjektivního atd.

kuba

Citace od: Nejenkluk kdy Zář 07, 2026, 12:36Tady to je fakt jak u blbejch, ale dobře; má-li tohle být restart, tak ok...

Jo, restart. Nejen tady, ale obecně by to chtělo...

Citace od: Nejenkluk kdy Zář 07, 2026, 12:36Snad jsem pomohl byť vím, že bych mohl být označen za zaujatého, neobjektivního atd.

Vůbec! Právě Naopak! Tohle je úplně první, normální, opravdová recenze tady, na JzŘ, bez zápachu invektivy.

PirnetKo

Tak já se taky přidám.

S tím časem je to pravda, asi jsem tam nikdy nebyl pod hodinu. Jednou, když jsem šel večer, a po mě už nikdo nebyl, tak to byly skoro dvě hodiny, furt jedna cena.
Během celé návštěvy dokáže kdykoliv chcát "na povel". Je to teda spíš že vy na povel pijete, ale množství prostě neuvěřitelný. Pije furt nějakej čaj, vlastně chuť dost ten čaj připomíná.
Lízal jsem ji vždycky...má velký pysky, kterýma naplní celou hubu. A u toho ještě furt chčije. Při facesittingu nastavuje i anál na vylízání.
Ohledně hygieny jsem jednou byl trošku vyplesklej, když jsem si všiml pomůcek na zdi (roubíky apod), na kterých byly divný bílý skvrny, jako kdyby nebyly umytý. Detaily jsem neviděl, tyhle věci jsme nepoužívali...
Jednou mě vyvedla z míry špatně oholená noha - ne, ani Jana není dokonalá.  ;D
Věk je na ní už trošku vidět a čas nezastavíme. Nicméně bych ji tipnul o deset let míň.
Zaujalo mě, že Nejenkluk píše, jak to umí s pripinakem. Mně naopak přišlo, že to je její slabá stránka. Taková Amanda má tuto dovednost úplně na jiným levelu...
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

LittleS

Silikon má často po umytí bílé skvrny. Mám silikonové kuchyňské náčiní a pořád s tím bojuji.
Na anál mi Jana přijde moc dobrá, jediná u které mi to nebolí i při kalibrech které se do mě sotva vejdou, a fakt si to užívám. Udělám se u ní i bez ruční pomoci, prostě mi vymačkává prostatu připínákem.  ;)
Všude jinde jsem spíš při análu trpěl.
Vzhledem moc pěkná - mohla by hrát přítelkyni Jamese Bonda   8) 
Chová se velmi přirozeně, nemáš pocit že si hraje na nějakou povýšenou Madam a předvádí nějaký pochybný herecký výkon. Prostě přirozené sebevědomé chování dělá své, a je to konzistentní od mailové a telefonické komunikace až po odchod ze studia a rozloučení. Ale nemá problém s roleplay.
Mohu vyzdvihnout neskutečnou dochvilnost - nikdy mě nenechala čekat ani minutu, ani neposunula schůzku. Ať se stane cokoliv, tak vždy vše naplánuje tak, aby mě potkala přesně v domluvený čas a už připravená. Minulý rok jsme měli lekci zrovna v den pražského blackoutu, a když jsem se před lekcí ptal jestli to by bylo překážkou, tak mi bylo odpovězeno že bychom to zvládli i při svíčkách, ale lekce platí. Svíčky ale nebyly potřeba nakonec.