Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

kuba

Díky!

Konečně.

Jestli to není trolling, tak smekám.
Doufám, že to v nikom nevyvolá bouřlivou reakci a nerozjede se tady zase shitstorm.

Konečně to dává smysl. Konečně to má úroveň.

Respekt!

Je mi líp. :D

Teď můžu spokojeně držet hubu.

LittleS

Ty jsi fakt úplně mimo.
Ty recenze jsou úplné stejné, pochvalné, jako byly předtím a vyvolávaly bouřlivou reakci jen u tebe.

kuba

Citace od: LittleS kdy Zář 08, 2026, 06:58Ty jsi fakt úplně mimo.
Ty recenze jsou úplné stejné, pochvalné, jako byly předtím a vyvolávaly bouřlivou reakci jen u tebe.

Bouřlivý reakce ve mně vyvolávalo to, že to bylo Janou zaspamovaný v jiných vláknech a recenze to rozhodně nebyly, byly to příspěvky typu "Janička je stejně nejlepší" ve vláknech jiných domin. A bouřlivou reakci ve mně vyvolalo to, co se rozjelo ve vlákně pod anketou, to byl trolling, ne recenze.

Bouřlivý reakce pochvalný recenze na Janu v dobách, kdy tady měla svoje vlákno, zhruba před rokem, vyvolávaly v někom jiným, to si mě pleteš. A už toho laskavě nech. Asi jsi to jenom nepochopil.

PirnetKo

Citace od: kuba kdy Zář 07, 2026, 21:57Teď můžu spokojeně držet hubu.
To je to jediný, co po tobě chceme. Ale zatím tu komentuješ úplně všechno, co se tu objeví. Zalez už.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

kuba

Citace od: PirnetKo kdy Zář 08, 2026, 11:40
Citace od: kuba kdy Zář 07, 2026, 21:57Teď můžu spokojeně držet hubu.
To je to jediný, co po tobě chceme. Ale zatím tu komentuješ úplně všechno, co se tu objeví. Zalez už.

Tak ať si mě už nikdo laskavě nebere do huby a netvrdí něco, co není pravda a nepřekrucuje to, co jsem řekl. Děkuju.

Nikdo

kuba

Ták. A mám toho po krk.

Něco tu bylo, něco zmizelo. Možná to někdo viděl, možná ne. Já jo a stačilo mi to bohatě.
Ohledně JzŘ jsem si udělal dostatečnej obrázek, stejně, jako o vás, jejích "ultras".

Soustavný urážení, napadání, trolling, neschopnost přijmout jakejkoliv jinej názor a fakticky argumentovat, je dostatečně vypovídající o úrovni tohohle vlákna a vás samotných.

Já s tímhle nechci mít už nikdy nic společnýho a lituju Admina, že tohle musí řešit.

Lituju i všech ostatních, že tohle musí vidět. Tohle téma je opravdu něco naprosto zbytečnýho.

Respekt k vám, co jste napsali recenzi a vnímali snahu o můj restart a snahu o něco konstruktivního. Ale furt je tady víc lidí, prahnoucích po destrukci, shazování a útočení. Ubohost.

V tomhle nejedu, proto se s váma tady loučím a končím. Možná se vrátím a budu psát recenze, ale tohle téma je pro mě fraška a něco, co mě vyléčilo ze snahy o jakoukoliv spravedlivost, férovost a objektivitu.

Tak konečně. Teď fakt budu už držet hubu, tak mi pojďte přeráchnout trernýrky a pořádně mi to nandat. Je mi to buřt.:)

Mějte se a nebuďte kyselí. Čáu. ;)

Nikdo

Tvl.ze jsi se na to nevysral, byla to jen ztrata casu a energie.
Tady zadny argumenty neplatej.
Tady vladne jen nekonecne vychcana vulva s dlouhymi pysky, ktera nakonec vsechno schvati a ovladne.

PirnetKo

Citace od: Nikdo kdy Zář 08, 2026, 23:54Tady vladne jen nekonecne vychcana vulva s dlouhymi pysky, ktera nakonec vsechno schvati a ovladne.
Ale to je docela přesný!  ;D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara