Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Chryses, Črv 31, 2026, 09:43

Předchozí téma - Další téma

Chryses

Poprosím všechny aby loudili, kteří budou spamowat jiná vlákna ohledně Jany a kontaktu na ní, odkázat sem.
Děkuji.

PirnetKo

Kam se podělo to předchozí vlákno zas? Co se to tu děje  ;D  ;D  ;D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

Chryses

Citace od: PirnetKo kdy Črv 31, 2026, 10:58Kam se podělo to předchozí vlákno zas? Co se to tu děje  ;D  ;D  ;D

To je tak když jsi cholerik a máš možnost mazat celé vlákno, které jsi začal.

geo

Jana z Řep je za mě bohyně a to nejenom pissu, která si vás získá již při prvním setkání. Má v sobě přirozenou autoritu, osobní kouzlo a mimořádné charisma, díky nimž je jedinečná. Je elegantní, působí mile, ale při lekci dokáže podle okolností i hodně přitvrdit a vytvořit atmosféru důvěry, ale i respektu. Přesně Vás dokáže odhadnout a ví na jakou hranici může zajít. Její pohled očí, který vás z bezprostřední blízkosti sleduje je nezapomenutelný.
Každé setkání s ní má neopakovatelnou atmosféru. Je zřejmé, že má bohaté zkušenosti a dokáže je využít jak pro začátečníky tak pro pokročilé. Komunikace s ní je na špičkové úrovni a má schopnost vytvořit zážitek, na který člověk dlouho vzpomíná.
Nikdy jsem ji nezažil jinak než jako profesionální, férovou a soustředěnou na subíka, který právě stojí před ní. Velkým plusem jsou také velmi dobře vybavené prostory, kde je vidět smysl pro pořádek i detail.
Jana je bytost, ke které se subík, jako jsem já, vrací nejen kvůli zážitku samotnému, ale také kvůli její výjimečné osobnosti.

Jekill28

Ahoj nikde jsem nenašel jeji inzerci.Bylo by mozne na ni uvest nejaky kontakt klidne do zpravy kdyz o ni vsichni basnite..rad bych ji poznal.

Jekill28

Takze asi nic..

Minh1995

I always wonder, Jana z Řep must be a legendary domina. But I have seen so many people ask for contact but no one provide. So what's her number or means can reach her? :D

SunglassesAtNight

Prý omezila činnost a nové klienty už nepřijímá. Takže žádat o kontakt už nemá cenu.

T

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 14, 2026, 05:58Prý omezila činnost a nové klienty už nepřijímá. Takže žádat o kontakt už nemá cenu.
Neříká se toto už dvacet let?🤣

Nejenkluk

Citace od: SunglassesAtNight kdy Srp 14, 2026, 05:58Prý omezila činnost a nové klienty už nepřijímá. Takže žádat o kontakt už nemá cenu.

Nevím, jestli jsem toto minulý týden při návštěvě vypozoroval, každopádně rozumím nechuti předávat kontakt. Čemu nerozumím je to loudění; kdyby tady člověk trochu pohledal, tak to má bez prostředníka...:-)

SunglassesAtNight

Takhle: sama mi nedávno řekla, že nechce už žádné nové lidi, a na neznámé kontakty už nebude reagovat.
Dříve ještě byla ochotná odpovídat, když ji někdo napsal na mail. Teď ne.
Aby se tady nehromadily požadavky na kontakt.
Jaká bude frekvence lekcí pro stálé hosty to už nevím.

Nikdo

Fí-ha, tak to bude ještě napínavý, smrdí to zahrádkou.