Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Valentina Flame

Založil betamale, Úno 05, 2026, 23:13

Předchozí téma - Další téma

MadamValentinaFlame

Citace od: Obecně kdy Zář 14, 2026, 13:49Ať je to jak je to (nemůžu hodnotit - nebyl jsem), musím napsat, že komunikace ze strany této Madam je slušná.

I když jsme se na konání lekce nakonec nedohodli (důvody nehrají roli), komunikovala se mnou až do poslední chvíle vč. rozloučení, slušně.

To je za mě PLUS, víme moc dobře, jak chytlavě a "hnusně" dokáží některé Dominy (případně "Dominy") reagovat, když vyjádříme sebemenší připomínku s tím či oním.....

...nevím, jak ostatním, ale mně už jen takové reakce automaticky říkají, že empatie pak bude nulová i na lekci.....

Takže závěr - za mě, u Valentiny Flame lajkuju komunikaci.

Děkuji za pochvalu otroku :)

Já nikoho jen tak neurážím, i když mě někdo naštve, bloknu si ho potom, co mu napíšu, že takhle to teda nepůjde. A když se nedomluvíme např. jen kvůli praktikám, které nedělám nebo bych nedokázala splnit očekávanou představu otroka, jasně, že ho nevezmu, ale jak píšeš z vlastní zkušenosti - jednám vždycky slušně, popřeju štěstí u jiné dominy a tím to pro mě končí, nic ve zlém. (A takové otroky samozřejmě nemám potřebu blokovat, nic mi neudělali, jen bych jim nevyhovovala.)

Nicméně dávej pozor otroku, sice nemám tušení, kdo jsi, protože takhle jsem se za ty roky nedohodla s více otroky, ale brzo ti tu někdo napíše, že jsi tu na můj rozkaz a donutila jsem tě, ať to sem napíšeš ;D haha

Ať se ti daří, díky za recenzi! :)

Obecně

Ano, Madam,

počítám s tím, vím, že se i to tady psalo, resp. takto reagovalo...

...a právě proto jsem hned na začátku zdůraznil, že "nevím, nemůžu hodnotit, nebyl jsem."

Konec konců, nechválil jsem lekci samotnou (protože mi to logicky nepřísluší), ale jen to slušné chování, které jsem naopak zažil, což mě potěšilo, proto jsem to zde chtěl zmínit a vyzdvihnout.

Pokud by to přesto nestačilo, tak pro jistotu ještě čestné prohlášení:

"Nebyl jsem u Madam Valentiny Flame a nemáme spolu společného nic víc, než že jsme se před časem zkoušeli domluvit na lekci, ale nakonec to jednoduše nevyšlo".

:-)