Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Valentina Flame

Založil betamale, Úno 05, 2026, 23:13

Předchozí téma - Další téma

betamale

Máte někdo zkušenost?

PirnetKo

za 4k + prostory, ne díky :D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

betamale

Jako jo no, cena je vyšší + prostory, ale působí na mě dobrým a profesionálním dojmem a za kvalitu jsem ochoten zaplatit. Pokud to tedy kvalita skutečně je.

Platypus

Díval jsem se na její profil a ten nevypadá, že by si mohla říkat o téměř dvojnásobek obvyklé ceny.

Hanzy

Zkusil bych ji, ale za tu cenu bych ji chtel videt predem ;D

tomas2026

docela by mě zajímalo, z čeho někdo usuzuje, že se jedná o kvalitu - co jsem našel, tak na pár fotkách má nějakýho chudáka omotanýho do folie a nikde nic není vidět, takhla profi prezentace tedy nevypadá...
Submisivní fotograf:)

Vandor

Souhlas s Tomas2026 celé to působí dosti diletantským dojem. Navíc se člověk vlastně dozví nic konkrétního z popisku, který je velmi všeobecný.

Praguester

Byl jsem a nemusíte to zkoušet. Holka pěkná, bývalá striptérka. Oblečení nemá, pomůcek hodně málo, ale to by pořád šlo zvládnout. Jen to zkrátka nemá v sobě. Snaží se hrát, ale to umí kdejaká borka od vedle.

Nikdo

...ale ctyrku/ hod. by chtela.
Tvl. ty zensky se snad uplne pomatly ne? To jim jako nekdo date?

Je to trochu z jinyho soudku, ale za masaz das necelou dvojku a holka je naha a jeste se musi hodne snazit.
Jako jo je to vanilkový, zadny triskani, chcani apod., ale pomer cena/ vykon to se myslim neda srovnat.
Za ctyrku to by musela byt "kralovna krasy " a ani ty bych to nedal.

Caligo

Citace od: Nikdo kdy Srp 22, 2026, 10:20za masaz das necelou dvojku a holka je naha a jeste se musi hodne snazit

Podle mě se tohle nedá srovnávat.
Zaprvé holek nabízejících masáže jsou už asi i stovky jen v ČR, kdežto domin pár desítek a těch dobrých už jen opravdu pár.
Zadruhé oblečky jsou pro BDSM dražší.
No a pak v BDSM toho domina musí vědět prostě víc. Dobré svazování třeba je docela umění a bezpečnost zde hraje mnohem důležitější roli.

Ale za 4k/hod + prostory je dost i na dominu a bych teda už čekal hodně velkou kvalitu.

Vandor

Citace od: Nikdo kdy Srp 22, 2026, 10:20...ale ctyrku/ hod. by chtela.
Tvl. ty zensky se snad uplne pomatly ne? To jim jako nekdo date?

Je to trochu z jinyho soudku, ale za masaz das necelou dvojku a holka je naha a jeste se musi hodne snazit.
Jako jo je to vanilkový, zadny triskani, chcani apod., ale pomer cena/ vykon to se myslim neda srovnat.
Za ctyrku to by musela byt "kralovna krasy " a ani ty bych to nedal.
Souhlas, navíc i masérka musí platit prostory, vyprat ručníky, koupit masážní olej, takže to není jenom o tom, že tě promačká (přičemž se to také musí umět)

T

Citace od: Nikdo kdy Srp 22, 2026, 10:20Jako jo je to vanilkový, zadny triskani, chcani apod., ale pomer cena/ vykon to se myslim neda srovnat.

Poplácat prdelku zvládne i vanilka a počůrat zvládne i fetka.

Ale pokud jde o drsné praktiky od zajímavé holky s mozkem, tak se imho takové osoby mají vyvažovat zlatem.

Tím nehodnotím dominu v tomto vlákně, ale považuji za nesmysl srovnávat drsnější BDSM praktiky a masáže.

Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Nikdo

Taky jsem psal ze to je z jineho soudku,jenom pro srovnani cen.

Jasne pokud to je profidomina se studiem, lekarskym atestem s praxi a satnikem jak kralovna ze Saby a nad to  vypada jako okresni miss tak at si klidne rekne 6k pokud ji to nekdo da.
Otazkou jestli takova existuje.

Mluvim proste jenom o tom ze je to prestrelene a nechapu jak jim to nekdo muze dat.

A myslim ze ty " lepsi" ktere aspon neco umi maji ceny paradoxne celkem v norme

T

Citace od: Nikdo kdy Srp 23, 2026, 15:24Taky jsem psal ze to je z jineho soudku,jenom pro srovnani cen...

A já tvrdím, že srovnávat ceny je úplně mimo. Jen za tu duši úchyláka a rizika plynoucí z prováděných praktik s cizíma chlápkama zaslouží metál.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Nikdo

Hele je to jednoduchy tvuj nazor ti nikdo nebere, nevim co je duse uchylaka a ani kdo si zaslouzi metal.
Pokud chces nekomu platit takovy prachy tak je plat, ale ja rozhodne ne.