Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Valentina Flame

Založil betamale, Úno 05, 2026, 23:13

Předchozí téma - Další téma

MadamValentinaFlame

Citace od: citron1425 kdy Zář 01, 2026, 09:45
Citace od: MadamValentinaFlame kdy Zář 01, 2026, 00:46
Citace od: Mario kdy Srp 31, 2026, 22:45Já jsem byl prozatím u Madam Valentiny dvakrát. A rád si to zase zopakuji. Perfektní domluva předem, dohoda na scénáři, super lekce. Cena je asi vyšší, ale odpovídá kvalitě a úrovni Madam.

Jsem ráda, že se tu nakonec objevují i nějaké ty pozitivní recenze, děkuji mnohokrát a také se budu těšit na další lekce! :)
Dobrý den, Madam. Ten důvod negativních recenzí je u Vás jednoznačně ta vysoká cena. Já úplně respektuju nabídku každé dominy a chápu jí jako "tohle je moje cena, za míň bych relativně intimní služby nenabízela, nejsem zoufalá a nutně nepotřebuju každou korunu, rozhodni se sám" a přijde mi to ok.

Je ale potřeba si uvědomit, že za 2-3 tisíce/hodina je možné jít na opravdu kvalitní lekci. Ať už jsou to dominy, které tu práci dělají desítky let a především starší klienti je mají jako etalon kvality, nebo specializované dominy na konkrétní náročnější věc (wrestling, clinic), nebo i dražší dominy které mají lepší cenu pro stálé suby. Když pak nabízíte lekci za 4k a ještě ty zmíněné dominy označujete za "dominy jiné cenové kategorie" tak jsou prostě očekávání vyšší a i když je to lekce která je v zásadě dobrá, tak to hodnocení zpětně bude prostě přísnější. S tím asi nic nenaděláte a budete to muset zkousnout.

Já sám jsem u Vás ještě nebyl, tak nemůžu posoudit, jestli je ta lekce opravdu lepší nebo ne. Ale obecně jsem byl na cca 100 lekcích od 2 do 8 tisíc na hodinu a rozhodně v tom není přímá úměra, že dražší lekce jsou lepší.

Děkuji za reakci a tvůj názor otroku. Respektuji to a vnímám to podobně jako ty, nicméně, kdo je u mě šťastný a spokojený, ten chodí a kdo není, toho nenutím a může jít k jiné domině, která mu vyhovuje více.

S negativními recenzemi jsem v pohodě, 100 lidí - 100 chutí a 100 názorů a tak to prostě v životě chodí ve všem.

Přeji ti ať máš spousty spokojených lekcí dle tvých představ a daří se ti. :)

citron1425

Citace od: MadamValentinaFlame kdy Zář 01, 2026, 11:27Děkuji za reakci a tvůj názor otroku. Respektuji to a vnímám to podobně jako ty, nicméně, kdo je u mě šťastný a spokojený, ten chodí a kdo není, toho nenutím a může jít k jiné domině, která mu vyhovuje více.

S negativními recenzemi jsem v pohodě, 100 lidí - 100 chutí a 100 názorů a tak to prostě v životě chodí ve všem.

Přeji ti ať máš spousty spokojených lekcí dle tvých představ a daří se ti. :)
A já Vám také :)

Bustik

Citace od: T kdy Zář 01, 2026, 08:54
Citace od: Bustik kdy Zář 01, 2026, 08:24Holka sice píše hezky, ale pravda je taková, že lekce jsou opravdu podprůměr, ale třeba se díky tomuto vláknu začne více snažit  ;D
Imho motivací ke snažení by měla být zpětná vazba F2F při a po akci.

By mě zajímalo kolik těch nespokojených klientů skutečně vyjádřilo nespokojenost a kolik jich spokojeně odkráčelo domů.

Nevím normálně se vždy vykomunikuje před lekcí, co asi bych chtěl dělat a co se mi líbí. Zpětná vazba při lekci WTF, to je jak na nějakým pohovoru, to domina má poznat z reakcí klienta jak reaguje a ne dělat nějakej report :D a zpětná vazba po lekci, tak jasně, pokud už nemám zájem opakovat, tak to je jasná zpětná vazba.

T

Citace od: Bustik kdy Zář 01, 2026, 18:04Zpětná vazba při lekci WTF, to je jak na nějakým pohovoru, to domina má poznat z reakcí klienta jak reaguje a ne dělat nějakej report :D a zpětná vazba po lekci, tak jasně, pokud už nemám zájem opakovat, tak to je jasná zpětná vazba.

Děkuji za potvrzení tvrzení domin, že zde kritizující hoši jsou v reálu "beránci",-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Admin

Citace od: Bustik kdy Zář 01, 2026, 18:04
Citace od: Bustik kdy Zář 01, 2026, 08:24Holka sice píše hezky, ale pravda je taková, že lekce jsou opravdu podprůměr, ale třeba se díky tomuto vláknu začne více snažit  ;D

By mě zajímalo kolik těch nespokojených klientů skutečně vyjádřilo nespokojenost a kolik jich spokojeně odkráčelo domů.

Nevím normálně se vždy vykomunikuje před lekcí, co asi bych chtěl dělat a co se mi líbí. Zpětná vazba při lekci WTF, to je jak na nějakým pohovoru, to domina má poznat z reakcí klienta jak reaguje a ne dělat nějakej report :D a zpětná vazba po lekci, tak jasně, pokud už nemám zájem opakovat, tak to je jasná zpětná vazba.

Jsem netušil, že k povolání profidominy patří být vědmou a telepatkou v jedné osobě, nejlépe k tomu i senzibilkou a generátorem náhodných čísel na základě hashe, co si vymyslí klient a neřekne.

Vandor

Proč jí není vidět obličej jako u ostatních? Stydí se nebo je šeredná?

michalm

Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:32Proč jí není vidět obličej jako u ostatních? Stydí se nebo je šeredná?
Třeba jen nechce, aby byla na sociálních sítích vidět. Například kvůli kamarádům atd. Zrovna tímto se většina lidí nechlubí. Na tom není nic špatného.
Zkušenosti: Amandamiss, Moira, Cara

Vandor

Citace od: michalm kdy Zář 03, 2026, 23:37
Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:32Proč jí není vidět obličej jako u ostatních? Stydí se nebo je šeredná?
Třeba jen nechce, aby byla na sociálních sítích vidět. Například kvůli kamarádům atd. Zrovna tímto se většina lidí nechlubí. Na tom není nic špatného.
Za mě se má domina prezentovat takto: https://www.profidominy.cz/dominy/mistress-olivie#gallery-18
nebo takto:https://www.profidominy.cz/dominy/madam-anita#gallery-17

T

A nebo podobný důvod, proč i my, sebevědomí krasavci, píšeme pod přezdívkou a bez fotky obličeje. Soukromí a diskrétnost mají přednost.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Vandor

A proč ty ostatní se tedy nebojí ukázat i tvář, co?

PirnetKo

Citace od: Vandor kdy Zář 04, 2026, 09:45A proč ty ostatní se tedy nebojí ukázat i tvář, co?
Je to stejný na obou stranách. Některým z nás to taky nevadí... jsme prostě fanoušci určité nemainstreamové zábavy (mírně řečeno) a dá se, myslím, u obou stran pochopit, že to někomu není příjemný ukázat svoji tvář.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

qu8552

Citace od: Vandor kdy Zář 04, 2026, 08:26
Citace od: michalm kdy Zář 03, 2026, 23:37
Za mě se má domina prezentovat takto: https://www.profidominy.cz/dominy/mistress-olivie#gallery-18
nebo takto:https://www.profidominy.cz/dominy/madam-anita#gallery-17

Souhlasim!
Na druhou stranu, pokud ma Madam i civilni zamestnani (a ted nemyslim u prepazky v bance), pak lze pochopit a akceptovat, ze si takovouhle otevrenost nemuze dovolit.
Vzdycky jsem preferoval videt oblicej dopredu. Kdo ale obcas neudela vyjimku, muze v obavach ze zajice v pytli minout nektere TOP damy, takze doporucuju nezustavat v zajeti apriornich predsudku  ;)

Bustik

Citace od: Admin kdy Zář 01, 2026, 21:23
Citace od: Bustik kdy Zář 01, 2026, 18:04

Jsem netušil, že k povolání profidominy patří být vědmou a telepatkou v jedné osobě, nejlépe k tomu i senzibilkou a generátorem náhodných čísel na základě hashe, co si vymyslí klient a neřekne.
Co je to tohle za blábol. Poznat zda se mi to líbí bez toho, abych to musel říkat dokáže každý, kdo má zkušenosti s vnímáním a to platí i např. v sexu. Každopádně naštěstí máme možnost si vybrat a dominy, co dokáží se nacítit na klienta existují z mých zkušeností, takže tak.

Caligo

Hele, jestli mnohdy nejsou hezčí ty, co svou tvář hned neukazují a okamžitě se nesvlékají ;)

kuba

Citace od: Caligo kdy Zář 04, 2026, 19:50
Hele, jestli mnohdy nejsou hezčí ty, co svou tvář hned neukazují a okamžitě se nesvlékají ;)

Amen. ;)