Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Valentina Flame

Založil betamale, Úno 05, 2026, 23:13

Předchozí téma - Další téma

T

Citace od: Bustik kdy Zář 04, 2026, 17:57Poznat zda se mi to líbí bez toho, abych to musel říkat dokáže každý, kdo má zkušenosti s vnímáním a to platí i např. v sexu. Každopádně naštěstí máme možnost si vybrat a dominy, co dokáží se nacítit na klienta existují z mých zkušeností, takže tak.
To, co vydáváš za ,,schopnost nacítit se", je ve skutečnosti jen shoda v přístupu a preferencích. Porozumění beze slov nefunguje díky čtení mysli, ale díky tomu, že dva lidé náhodou uvažují stejně. Lidstvo vyvinulo řeč právě proto, abys nemusel odejít nespokojený od dominy, která zrovna neuhodla. :-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

qu8552

Citace od: kuba kdy Zář 04, 2026, 21:05
Citace od: Caligo kdy Zář 04, 2026, 19:50
Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:32Proč jí není vidět obličej jako u ostatních? Stydí se nebo je šeredná?
Hele, jestli mnohdy nejsou hezčí ty, co svou tvář hned neukazují a okamžitě se nesvlékají ;)

Amen. ;)

I s rizikem, ze zas nakrmim trolla - just shut the fuck up for EVER, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

kuba

Citace od: qu8552 kdy Zář 04, 2026, 21:58
Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:32Proč jí není vidět obličej jako u ostatních? Stydí se nebo je šeredná?
Hele, jestli mnohdy nejsou hezčí ty, co svou tvář hned neukazují a okamžitě se nesvlékají ;)

Amen. ;)

I s rizikem, ze zas nakrmim trolla - just shut the fuck up for EVER, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

To bylo hodně emotivní, možná hloupý, ubohý.

Nicméně, souhlasím s tím, že to, že někdo neukazuje svou tvář neznamená, že se za sebe stydí. Naopak, moje zkušenost je taková, že většina domin, co se neprezentujou svou tváří, rozhodně nejsou šeredný, ba naopak. O to příjemnejší je to potom překvapení v reálu. A taky se mi stalo, že někdo, kdo má nádherný fotky, ve skutečnosti trochu klame. Takže neukazování tváře nepoukazuje na stydlivost, nebo šerednost, ale spíš vypovídá o důrazu na soukromí a diskrétnost. ;)

MadamValentinaFlame

Citace od: kuba kdy Zář 05, 2026, 22:04
Citace od: qu8552 kdy Zář 04, 2026, 21:58

Amen. ;)

To bylo hodně emotivní, možná hloupý, ubohý.

Nicméně, souhlasím s tím, že to, že někdo neukazuje svou tvář neznamená, že se za sebe stydí. Naopak, moje zkušenost je taková, že většina domin, co se neprezentujou svou tváří, rozhodně nejsou šeredný, ba naopak. O to příjemnejší je to potom překvapení v reálu. A taky se mi stalo, že někdo, kdo má nádherný fotky, ve skutečnosti trochu klame. Takže neukazování tváře nepoukazuje na stydlivost, nebo šerednost, ale spíš vypovídá o důrazu na soukromí a diskrétnost. ;)

Tak jsem tady zase pár dnů nebyla a to co se tady zase rozjelo je neskutečný ;D

Děkuji za logicky uvažující otroky, kteří se mě zde zastali a pochopili, že to dělám kvůli zachování soukromí a diskrétnosti. Já rozhodně ošklivá nejsem, to vás všechny mohu ujistit, nechci se tu takhle sebestředně vychvalovat, ale stačí si přečíst pár recenzí zpátky v tomhle vlákně,  a tam dokonce i ti nespokojení otroci vyzdvihují můj vzhled a krásu. Krása je subjektivní, někdo je na štíhlé a hubené blondýnky jako jsem já, někdo zas na víc oplácané, brunetky, zrzky, velká prsa a já nevím co všechno, prostě různé typy žen. A tak to má být, žádná nevypadáme stejně a každý si proto může vybrat dle svého vkusu a tak to má být a je to v pořádku.

A mimochodem - moje fotka jde vidět v PDF, které zasílám otrokům, kteří mají zájem, na Whatsapp. A sice taky bez obličeje, ale je tam vidět celá postava, jen tam mám prostě daný mobil přes obličej. Protože já prostě nechci, aby každý kdo mi napíše hned viděl můj obličej. Vážným zájemcům o lekce, kteří nejsou trollové (nebo to co mi občas píše za existence), na přání posílám i fotku na jedno zobrazení na Whatsappu, a tam je mi normálně vidět i obličej.

Rozhodně se za sebe nestydím, ale nebudu si kazit kariéru tímhle naším BDSM koníčkem, vždyť to znáte ne? Copak vy byste řekli svému okolí nebo lidem v práci, co máte za specifický koníček? Většina asi ne, z logických důvodů. Lidi by to nepochopili a dívali by se na nás skrz prsty, protože většina lidí nesdílí naši vášeň k BDSM, aspoň ne tak moc jako my a soudili by nás.

Jak je možné, že tady jsou lidé, kteří nedokážou respektovat osobní hranice a oddělení osobního soukromého života od našich BDSM zálib? Minimálně veřejně, proč to je takový problém pochopit, že si všichni chceme chránit svoji rodinu, kariéru a pověst. Tyhle nálepky společnosti jsou pak už trvalé, když se to zjistí, to už nejde vrátit zpátky. Tak to prosím respektujte, že ne každá domina si přeje být s tímto veřejně spojována. Některé dámy se takto rozhodly a já to respektuji, ale já to takhle nechci. Tak to prosím také respektujte.

Děkuji za pochopení.

karlos467

Madam jsem navštívil asi před 14 dny, za mě skvělý zážitek, na který jen tak nezapomenu... držela jste se scénáře a do toho dala několik svých hravých a kreativních nápadů. A nakonec i bonus, který jsem dostal, pro mě bylo něco neskutečného. Možná by bylo zajímavé jít příště do úplného neznáma a nechat celou lekci na Vás, protože jste opravdu šikovná, hravá, umíte přitvrdit, ale zároveň i poznat, kdy je to na hraně...Hodnotím deset z deseti. S cenou nemám problém. A s pronájmem BDSM pokoje také ne, za kvalitu se platí, a této krásce jsem dal ještě 1000,- navíc, protože jsem si to fakt od A do Z užil, a věřím že jste si to užila i vy, Milostivá Madam... Moc děkuji za zážitek, budu určitě pravidelně opakovat. Děkuji Vám a těším se na příští setkání

MadamValentinaFlame

Citace od: karlos467 kdy Zář 09, 2026, 11:33Madam jsem navštívil asi před 14 dny, za mě skvělý zážitek, na který jen tak nezapomenu... držela jste se scénáře a do toho dala několik svých hravých a kreativních nápadů. A nakonec i bonus, který jsem dostal, pro mě bylo něco neskutečného. Možná by bylo zajímavé jít příště do úplného neznáma a nechat celou lekci na Vás, protože jste opravdu šikovná, hravá, umíte přitvrdit, ale zároveň i poznat, kdy je to na hraně...Hodnotím deset z deseti. S cenou nemám problém. A s pronájmem BDSM pokoje také ne, za kvalitu se platí, a této krásce jsem dal ještě 1000,- navíc, protože jsem si to fakt od A do Z užil, a věřím že jste si to užila i vy, Milostivá Madam... Moc děkuji za zážitek, budu určitě pravidelně opakovat. Děkuji Vám a těším se na příští setkání

A tak zrovna tebe si pamatuji otroku! Ta lekce byla naprosto boží! To si moc ráda zopakuju fakt ;D

Děkuji moc! Budu se těšit na příště <3

qu8552

Citace od: MadamValentinaFlame kdy Zář 09, 2026, 20:21
Citace od: karlos467 kdy Zář 09, 2026, 11:33Madam jsem navštívil asi před 14 dny, za mě skvělý zážitek, na který jen tak nezapomenu... držela jste se scénáře a do toho dala několik svých hravých a kreativních nápadů. A nakonec i bonus, který jsem dostal, pro mě bylo něco neskutečného. Možná by bylo zajímavé jít příště do úplného neznáma a nechat celou lekci na Vás, protože jste opravdu šikovná, hravá, umíte přitvrdit, ale zároveň i poznat, kdy je to na hraně...Hodnotím deset z deseti. S cenou nemám problém. A s pronájmem BDSM pokoje také ne, za kvalitu se platí, a této krásce jsem dal ještě 1000,- navíc, protože jsem si to fakt od A do Z užil, a věřím že jste si to užila i vy, Milostivá Madam... Moc děkuji za zážitek, budu určitě pravidelně opakovat. Děkuji Vám a těším se na příští setkání

A tak zrovna tebe si pamatuji otroku! Ta lekce byla naprosto boží! To si moc ráda zopakuju fakt ;D

Tomu se rika splynuti dusi... Cerstve zaregistrovanej vejr a vdecna Madam. Tak jeste tu o Snehurce pls!

geo

Citace od: qu8552 kdy Zář 09, 2026, 23:05

Tomu se rika splynuti dusi... Cerstve zaregistrovanej vejr a vdecna Madam. Tak jeste tu o Snehurce pls!
;D přesně tady se to cinknutejma recenzema jen hemží, nejdřív Hedone, teď Flame

T

Citace od: geo kdy Zář 10, 2026, 10:28;D přesně tady se to cinknutejma recenzema jen hemží, nejdřív Hedone, teď Flame
Nové nicky často obdivují i nadávají a neviděl bych cinknutí jen kvůli stáří nicku a tomu, že s ním nesouhlasím.

Rýsuje se mi pár důvěryhodných nicků, ale to je o projevu a ne o délce registrace.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

wanderer

Citace od: geo kdy Zář 10, 2026, 10:28;D přesně tady se to cinknutejma recenzema jen hemží, nejdřív Hedone, teď Flame
Je to pro me docela dobrej identifikator toho, kam nechodit.

karlos467

Kámo, ty musíš mít hodně nudný život, že se tímhle zabýváš ;D ... když někde chci napsat recenzi a chtějí po mě registraci, tak to nemám dělat, abych nebyl pro kloučka podezřelej? OMG, prober se. Ale vlastně ti rozumím, proč sleduješ recenze téhle dominy... chtěl bys taky viď? Jenže ona chce moc peněz, tak budu aspoň voayeřit a psát na cizí zeď nesmysly... hmmmm, chápu...Pěknej den přeji

qu8552

Citace od: karlos467 kdy Zář 10, 2026, 15:18

Kámo, ty musíš mít hodně nudný život, že se tímhle zabýváš ;D ... když někde chci napsat recenzi a chtějí po mě registraci, tak to nemám dělat, abych nebyl pro kloučka podezřelej? OMG, prober se. Ale vlastně ti rozumím, proč sleduješ recenze téhle dominy... chtěl bys taky viď? Jenže ona chce moc peněz, tak budu aspoň voayeřit a psát na cizí zeď nesmysly... hmmmm, chápu...Pěknej den přeji

;D  ;D  ;D

qu8552

Citace od: T kdy Zář 10, 2026, 11:12
Nové nicky často obdivují i nadávají a neviděl bych cinknutí jen kvůli stáří nicku a tomu, že s ním nesouhlasím.

Rýsuje se mi pár důvěryhodných nicků, ale to je o projevu a ne o délce registrace.

Ty musis bejt vzdycky v opozici, zejo?
Kdyby sis to nejdriv poradne precet, vedel bys ze mi byla podezrela hlavne ta casova souslednost - oslavna basen od novacka a vzapeti na to nadsena odpoved od madam, ktera nejenze kupodivu zrovna visela na webu, ale navic si tu uzasnou lekci taky pamatovala.
Elementary, my dear Watson!  ;)
Cely to samozejme podtrhnul ten vul tou reakci na mne dneska odpo...

MadamValentinaFlame

Hoši, jen se tu hádejte klidně do němoty, třeba si udělejte z těch negativních i pozitivních recenzí  Akta X, baví mě tady pak číst ten pláč a filozofie různých teorií ;D ;D

Odkdy jsou jen negativní recenze reálné? Přejete každe domině pouze hejt? ;D achjo hoši hoši... utíkejte dělat něco užitečnějšího a buďte dobrými otroky pro vaše madam

Obecně

Ať je to jak je to (nemůžu hodnotit - nebyl jsem), musím napsat, že komunikace ze strany této Madam je slušná.

I když jsme se na konání lekce nakonec nedohodli (důvody nehrají roli), komunikovala se mnou až do poslední chvíle vč. rozloučení, slušně.

To je za mě PLUS, víme moc dobře, jak chytlavě a "hnusně" dokáží některé Dominy (případně "Dominy") reagovat, když vyjádříme sebemenší připomínku s tím či oním.....

...nevím, jak ostatním, ale mně už jen takové reakce automaticky říkají, že empatie pak bude nulová i na lekci.....

Takže závěr - za mě, u Valentiny Flame lajkuju komunikaci.