Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy

Založil Kuba, Črv 21, 2026, 08:12

Předchozí téma - Další téma

Která z těchto domin, je pro vás TOP?

Amélie Moon (Dungeon)
1 (1.6%)
Madam Helena (Dungeon)
0 (0%)
Lady Artemis (StudioSin)
5 (7.8%)
Lucka (Satanela)
0 (0%)
Markéta (Satanela)
0 (0%)
Kateřina (Satanela)
0 (0%)
Madam Elle
0 (0%)
Angela Latex (Hedone)
2 (3.1%)
Madam Kejtý (Hedone)
3 (4.7%)
Goddess Gaia (Hedone)
10 (15.6%)
Madam Salome (Hedone)
2 (3.1%)
Miss Doris (Hedone)
0 (0%)
Miss Claudia (Hedone)
0 (0%)
Madam Zola (Hedone)
0 (0%)
Sicut Dico (Hedone)
0 (0%)
Goddess Solara
0 (0%)
Dominica Diablo
3 (4.7%)
Madam Dominika
1 (1.6%)
Madam Moira
1 (1.6%)
Madam S. (chcitvujanal)
1 (1.6%)
Madam Anita
4 (6.3%)
Madam Aradia
0 (0%)
Shibari Alchymistka
0 (0%)
Madam Sára (Strict)
0 (0%)
Madam Daniela (Strict)
2 (3.1%)
Princess Sabrina (Strict)
0 (0%)
Goddess Inanna (Strict)
0 (0%)
Goddess Jana
2 (3.1%)
Mistress Astarte
0 (0%)
Lady Caty (Rossi)
2 (3.1%)
Paní Mara (Rossi)
3 (4.7%)
Madame Šárka (Rossi/OWK)
0 (0%)
Lady Evilin (Rossi)
0 (0%)
Lady Morgana
1 (1.6%)
Lady Madeline
0 (0%)
Madam Valentine Flame
0 (0%)
Therezie
0 (0%)
Madam Diana
0 (0%)
Madam Dračice
0 (0%)
Amanda
5 (7.8%)
Evangeline Noir
0 (0%)
Diana Vera
0 (0%)
Madam Dominna
0 (0%)
Miss Katara
0 (0%)
Aurora Pervert
0 (0%)
Madam Valerie
0 (0%)
Madam Lea (Leontynka)
0 (0%)
Bělinna
0 (0%)
DominatrixIris (Ama)
0 (0%)
Madam Vamp (Strict??)
0 (0%)
Lady Raven
0 (0%)
Madam Vanessa
1 (1.6%)
Madam Victoria
0 (0%)
Madam Iris (Medical fetish clinic)
0 (0%)
Miss Swan
0 (0%)
Paní Eva
0 (0%)
Mistress Olivie (Octopus)
1 (1.6%)
Lady Crystal (Octopus)
0 (0%)
Jenny Parable (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Bella (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Tereza (Le Velour)
0 (0%)
Lota Creme (Le Velour)
0 (0%)
Elise Fox (Le Velour)
2 (3.1%)
Slečna Laura (Le Velour)
1 (1.6%)
Vivien Charmante (Le Velour)
0 (0%)
Madam Zuzana (Le Velour)
1 (1.6%)
Slečna Lucie (Le Velour)
0 (0%)
Mistress Rati
0 (0%)
Mistress Angelika
0 (0%)
Madam Lydie
0 (0%)
Nikola Korrupt
1 (1.6%)
Princess Mystic ("Zmizelé")
0 (0%)
Lady Nyx (Strict)
2 (3.1%)
Lady Cara
1 (1.6%)
Lara Dark (Rossi)
0 (0%)
Jana z Řep
6 (9.4%)

Celkem hlasů: 64

Kuba

Citace od: FitnessSub kdy Črv 27, 2026, 22:20Přemýšleli jste někdy nad tím, že si z Vás dělají dominy, ale i ty tzv. samozvané dominy, prdel tedy srandu? Že se baví vaší hromadnou hádkou? Pokud tedy nejde o duplicitní účty domin, které si z tohoto dělají srandu a adminovi tedy správci fóra to nedochází? Nechci na nikoho z vás útočit, jen pozor aby jste se nestali oběťmi tohoto hloupého vtipu...

PS: Jistým tzv. samozvaným dominám se tohle nikdy nepodaří že? :))

Dobrej point. Já jsem se nechal vytočit trollingem, neustál jsem to a unáhlil se k zoufalým činům. Proto to teď vypadá, jak to vypadá a já jsem za blbce.

MarekTropov

Ahoj, 21.7.26 byla Lady ve Studiu?
Neměla inzerci....
Jak to víš, děkuji za odpověď.

Kuba

Citace od: MarekTropov kdy Črv 28, 2026, 00:25Ahoj, 21.7.26 byla Lady ve Studiu?
Neměla inzerci....

Smysl tohoto příspěvku? ;)

Frank

T

Citace od: FitnessSub kdy Črv 27, 2026, 22:20Přemýšleli jste někdy nad tím, že si z Vás dělají dominy, ale i ty tzv. samozvané dominy, prdel tedy srandu?

Já spíš přemýšlím, zda je korelace mezi adorací té neviditelné z Řep a nenávistí k těm "samozvaným dominám" v různých fungujících studiích.-)

Kuba

Citace od: T kdy Črv 28, 2026, 21:21
Citace od: FitnessSub kdy Črv 27, 2026, 22:20Přemýšleli jste někdy nad tím, že si z Vás dělají dominy, ale i ty tzv. samozvané dominy, prdel tedy srandu?

Já spíš přemýšlím, zda je korelace mezi adorací té neviditelné z Řep a nenávistí k těm "samozvaným dominám" v různých fungujících studiích.-)

Vím, že jakožto titulovaný hulvát "ministr Macinka", jenž rozdupal porcelán demokratické volby, bych měl pomlčet a kát se, ale podle mě, ohnisko sváru kontroverze neviditelné z Řep je fakt, že jediným místem, kde se o ní lze dozvědět a kontaktovat jí, je buďto dávná historie, nebo tohle fórum.

Ad:
To není samozřejme důvodem jí vyřadit z ankety, za což se všem seriózním hlasujícím hluboce omlouvám  a budu si to do smrti vyčítat.

PirnetKo

Citace od: Kuba kdy Črv 28, 2026, 21:38

Vím, že jakožto titulovaný hulvát "ministr Macinka", jenž rozdupal porcelán demokratické volby, bych měl pomlčet a kát se, ale podle mě, ohnisko sváru kontroverze neviditelné z Řep je fakt, že jediným místem, kde se o ní lze dozvědět a kontaktovat jí, je buďto dávná historie, nebo tohle fórum.

Ad:
To není samozřejme důvodem jí vyřadit z ankety, za což se všem seriózním hlasujícím hluboce omlouvám  a budu si to do smrti vyčítat.

Brzdi, začíná to zase smrdět tím, že tu rozjedeš show a za pár dní to promažeš. Škoda, že fórum ukazuje jen počet příspěvků, ale už ne počet smazaných příspěvků. :D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

FitnessSub

Žádná korelace tady není.
Co se jisté "Jany z Řep" týče, tak pro mě je něco jako paní Columbová :D, ale to je dáno tím, že jsem už nestihl její inzerci a nemám na ní kontakt a nejsem její stálý klient.

Co se ankety týče. Za mě by tam měly být pouze aktivní dominy s aktivní inzercí. Protože si myslím, že by to mělo být stejně jako recenze přínosné pro ostatní, aby věděli ke komu se objednat a kterým individuí se naopak vyhnout.

A když už jsme u těch individuí tak vysvětlím ty tzv. samozvané dominy. Mezi tyto řadím mladé holky, starší ženy a prostitutky, co si hrají na dominy a jsou totálně mimo jako například některé osoby v Dungeonu, kde o šílené bláznivé a zdraví nebezpečné prostitutky není nouze :)) Podle plno kladných recenzí mezi tyto šílence Jana z Řep nepatří.

A pokud je řeč o skutečných dominách, tak bych v anketě rád viděl třeba Lady Herru, Madam Adler, Lady Viktorii nebo Lady Angellu z Brna a z Ostravy. Ale anketa je jasně daná jako nejoblíbenější domina z Prahy.

Příspěvek měl upozornit nedělat kolem ankety takové divadlo a frašku, ze které pak mají akorát legraci ty skutečné a falešné dominantní prostitutky.

PirnetKo

Citace od: FitnessSub kdy Dnes v 00:28Co se ankety týče. Za mě by tam měly být pouze aktivní dominy s aktivní inzercí. Protože si myslím, že by to mělo být stejně jako recenze přínosné pro ostatní, aby věděli ke komu se objednat a kterým individuí se naopak vyhnout.
Tak ale ona není potřeba inzerce na to, aby se mohli lidi objednat. Jana neinzeruje x let (jestli vůbec někdy?), stejně se k ní noví lidi dostali (včetně mě). Jen museli vynaložit trochu víc úsilí, než že na ně skočil inzerát sám, nebo že napsali "pošlete mi kontakt do sz". Teoreticky to mohlo sloužit jako dobrej filtr.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

Kuba

Citace od: PirnetKo kdy Dnes v 00:04
Citace od: Kuba kdy Črv 28, 2026, 21:38

Ad:

Brzdi, začíná to zase smrdět tím, že tu rozjedeš show a za pár dní to promažeš. Škoda, že fórum ukazuje jen počet příspěvků, ale už ne počet smazaných příspěvků. :D

Neboj, brzdim, už jsem si vzal prášek a beru to zase s nadhledem. A nevim, kdo vymyslel ten ministerskej příměr, ale je fakt trefnej.

Těch příspěvků jsem smazal odhadem 10-15, všechny, který se týkaly sporu o Janě a gradovaly směrem k porušování pravidel. Možná někdo bude mít screenshoty. ;)

Co se týče Jany, tak její fanouškovská základna je převážně tady, protože aktuálně se o ní člověk nikde jinde nedozví, takže proto můžeme předpokládat, že bude mít relativně víc hlasů, než kodokoliv jiný, aniž by to nutně musely být duplicitní účty.

No a k anketě obecně? Na začátku jsem sám neměl ve všem jasno, ale první nápad byl, aby existoval živej a přehlednej seznam aktivních domin, ke kterým lze jít a bylo na první pohled patrno, jak moc jsou v oblibě. Tuhle rovinu bych rád udržel. Není to soutěž, ale anketa. Mimochodem, říkám si, jestli má smysl, aby tam byla třeba Princess Mystic a udivuje mě, proč zatím nemá jediný hlas třeba Jenny Parable.

EDIT:
Je blbost sem zařazovat dominy, které už evidentně skončily, stejně, jako vyřazovat ty, co v budoucnu skončí. Ideální je jim dát jen příznak "Zmizelé".

Kuba

Citace od: Kuba kdy Črv 28, 2026, 02:43
Citace od: MarekTropov kdy Črv 28, 2026, 00:25Ahoj, 21.7.26 byla Lady ve Studiu?
Neměla inzerci....

Smysl tohoto příspěvku? ;)

Podle SZ měl Marek na mysli Lady Nyx, čímž chtěl říct, že je stále aktivní a lze jí navštívit. :)