Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy

Založil Kuba, Črv 21, 2026, 08:12

Předchozí téma - Další téma

Která z těchto domin, je pro vás TOP?

Amélie Moon (Dungeon)
1 (2.2%)
Madam Helena (Dungeon)
0 (0%)
Lady Artemis (StudioSin)
4 (8.9%)
Lucka (Satanela)
0 (0%)
Markéta (Satanela)
0 (0%)
Kateřina (Satanela)
0 (0%)
Madam Elle
0 (0%)
Angela Latex (Hedone)
1 (2.2%)
Madam Kejtý (Hedone)
2 (4.4%)
Goddess Gaia (Hedone)
10 (22.2%)
Madam Salome (Hedone)
2 (4.4%)
Miss Doris (Hedone)
0 (0%)
Miss Claudia (Hedone)
0 (0%)
Madam Zola (Hedone)
0 (0%)
Sicut Dico (Hedone)
0 (0%)
Goddess Solara
0 (0%)
Dominica Diablo
2 (4.4%)
Madam Dominika
0 (0%)
Madam Moira
1 (2.2%)
Madam S. (chcitvujanal)
1 (2.2%)
Madam Anita
4 (8.9%)
Madam Aradia
0 (0%)
Shibari Alchymistka
0 (0%)
Madam Sára (Strict)
0 (0%)
Madam Daniela (Strict)
1 (2.2%)
Princess Sabrina (Strict)
0 (0%)
Goddess Inanna (Strict)
0 (0%)
Goddess Jana
2 (4.4%)
Mistress Astarte
0 (0%)
Lady Caty (Rossi)
0 (0%)
Paní Mara (Rossi)
2 (4.4%)
Madame Šárka (Rossi/OWK)
0 (0%)
Lady Evilin (Rossi)
0 (0%)
Lady Morgana
1 (2.2%)
Lady Madeline
0 (0%)
Madam Valentine Flame
0 (0%)
Therezie
0 (0%)
Madam Diana
0 (0%)
Madam Dračice
0 (0%)
Amanda
3 (6.7%)
Evangeline Noir
0 (0%)
Diana Vera
0 (0%)
Madam Dominna
0 (0%)
Miss Katara
0 (0%)
Aurora Pervert
0 (0%)
Madam Valerie
0 (0%)
Madam Lea (Leontynka)
0 (0%)
Bělinna
0 (0%)
DominatrixIris (Ama)
0 (0%)
Madam Vamp (Strict??)
0 (0%)
Lady Raven
0 (0%)
Madam Vanessa
1 (2.2%)
Madam Victoria
0 (0%)
Madam Iris (Medical fetish clinic)
0 (0%)
Miss Swan
0 (0%)
Paní Eva
0 (0%)
Mistress Olivie (Octopus)
1 (2.2%)
Lady Crystal (Octopus)
0 (0%)
Jenny Parable (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Bella (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Tereza (Le Velour)
0 (0%)
Lota Creme (Le Velour)
0 (0%)
Elise Fox (Le Velour)
1 (2.2%)
Slečna Laura (Le Velour)
1 (2.2%)
Vivien Charmante (Le Velour)
0 (0%)
Madam Zuzana (Le Velour)
1 (2.2%)
Slečna Lucie (Le Velour)
0 (0%)
Mistress Rati
0 (0%)
Mistress Angelika
0 (0%)
Madam Lydie
0 (0%)
Nikola Korrupt
1 (2.2%)
Princess Mystic ("Zmizelé")
0 (0%)
Lady Nyx (Strict)
1 (2.2%)
Lady Cara
1 (2.2%)
Lara Dark (Rossi)
0 (0%)

Celkem hlasů: 45

Kuba

Citace od: geo kdy Črv 23, 2026, 11:59Je velká škoda, že se nemůžeme někde v hospodě sejít dát si pár piv a pokecat o našich dominách,
zkušenostech a praktikách, které máme rádi.

No, byly doby, kdy to tady bylo hodně vyhrocený (urážky, nadávání, shazování - soukromých zprávách) a takový "přátelský pokecání u píva" by se nakonec mohlo zvrhnout v rozbíjení pullitrů o hlavy. ;D
Myslím, že diskuzní fórum je naprosto dostačující forma komunikace. ;D

wanderer

Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 13:08Tak dejme dohromady okruh praktik, nebo kritérií, který maj smysl - ne to kategorizovat na fisting palcem, ukazováčkem, prsteníčkem, pěstí, nohou, ale rozumně, v pár kritériích a udělejme anketu pro každej okruh zvlášť, to bude hodně vypovídající. Ale znova opakuju. Tahle anketa je míněná něco jako: "Kdybste měli strávit zbytek života na pustým ostrově s jednou dominou, kterou z Prahy byste si vybrali?" Ptám se na jednu TOP osobu. Nedělám analýzu toho, která je v čem nejlepší. :)
Principialne by se tohle dalo rozhodnout serii anket ve stylu "Ktera je nejlepsi na X". Vysledky pak hodit a linkovat do threadu pripnutym na vrsku seznamu.

Kuba

Citace od: wanderer kdy Črv 23, 2026, 13:36
Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 13:08Tak dejme dohromady okruh praktik, nebo kritérií, který maj smysl - ne to kategorizovat na fisting palcem, ukazováčkem, prsteníčkem, pěstí, nohou, ale rozumně, v pár kritériích a udělejme anketu pro každej okruh zvlášť, to bude hodně vypovídající. Ale znova opakuju. Tahle anketa je míněná něco jako: "Kdybste měli strávit zbytek života na pustým ostrově s jednou dominou, kterou z Prahy byste si vybrali?" Ptám se na jednu TOP osobu. Nedělám analýzu toho, která je v čem nejlepší. :)
Principialne by se tohle dalo rozhodnout serii anket ve stylu "Ktera je nejlepsi na X". Vysledky pak hodit a linkovat do threadu pripnutym na vrsku seznamu.

To zavání nekonečnou debatou právě o proměnné "X". Fisting, pissing, footfetish, spank, CBT, bla bla bla bla bla a nakonec budeme mít sto anket a v každý sedmdesátpět domin. I ten seznam domin stále žije, díky vám jich pár přibylo...

Ale v principu, naprosto souhlasim, bylo by to rozhodně víc vypovídající, než celý diskuzní fórum, možná.

T

Ale pořád je to o tom, jaký skill jakákoliv anketa měří. Skutečně by šlo o tu jednu praktiku?.-)))

Pokud budu velký skeptik, tak každou anketu může vyhrát kdokoliv s dostatečně motivovaným jedním obdivovatelem s dostatkem času.

A pokud budu menší skeptik, tak v každé anketě boduje ta, která není úplné motovidlo, drží cenu dole, tváří se, že moc nepracuje, a má někoho, koho baví si s klientem dlouho psát,-)

A ikdyž budu idealista, tak vždy jde o hodnocení celkového dojmu, kdy každý má jiné hodnotící kriteria a jiné diskvalifikační body.

Takže dle mého ten pokec a věcná diskuze nahradit nejde.

citron1425

Kluci já jsem rád že tady ta anketa je už jako výčet domin u kterých někdo byl a nemusím se bát že mě místo lekce hodí do kufru auta.

Je přece jasný že ty hlasy nebudou o ničem moc vypovídat. Některý holky jako Aurora, Jana nebo Olivie jsou velmi krásný. Třeba Elise a Kejtý umí dobře wrestlit. Někdo je empatický a někdo sadistický. Některý jsou skvělý na piss, některý mají výběr hraček a šatníku, některý jsou zkušený a některý mladý, některý hubený některý plnoštíhlý.

Kdybych mohl vybrat každou u které jsem si lekcí užil a klidně bych se vrátil, tak dám přes 20 hlasů.

Každej podle svýho. Upřímně ta anketa víc vypovídá o složení a preferencích uživatelů než o dominách.

nukacola

Možná vhodnější název ankety by byl "Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy".
Jinak s výsledky hlasování jsem spokojen  ;)

Kuba

Citace od: nukacola kdy Črv 23, 2026, 21:07Možná vhodnější název ankety by byl "Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy".
 :)

Že mě to vůbec nepřekvapuje. Možná bych měl "Janu z Řep" přejmenovat na "počet Nukacoldovo duplicitních účtů. ;D

Já jsem spokojenej jenom trošku a doufám, že to ještě výrazně poporoste. ;)

Jasně. "Absolutně nejlepší domina z Prahy" jen není tolik subjektivní formulace, jako tvoje uznávám. Hlavně by nevznikaly úvahy o tom, že ta anketa není vypovídající. Bylo by to jednoznačný. Každopádně přesně tak jsem to myslel...

nukacola

Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 21:34
Citace od: nukacola kdy Črv 23, 2026, 21:07Možná vhodnější název ankety by byl "Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy".

Že mě to vůbec nepřekvapuje. Možná bych měl "Janu z Řep" přejmenovat na "počet Nukacoldovo duplicitních účtů. ;D

Jasně. "Absolutně nejlepší domina z Prahy" jen není tolik subjektivní formulace, jako tvoje uznávám. Hlavně by nevznikaly úvahy o tom, že ta anketa není vypovídající. Bylo by to jednoznačný. Každopádně přesně tak jsem to myslel...

Tak zrovna v tomto případě bych se podvodů s hlasováním neobával.  ;)  Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům. Jediná ze seznamu kdo je na scéně déle je Madam Šárka, která natáčela ještě v OWK.

Kuba

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 04:13
Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 21:34

Tak zrovna v tomto případě bych se podvodů s hlasováním neobával.  ;)  Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům. Jediná ze seznamu kdo je na scéně déle je Madam Šárka, která natáčela ještě v OWK.

Ježiš já vim. Já jsem si z tebe jen dělal srandu, řešily se tady duplicitní účty a podjatost. Myslim, že jestli to tak je, tak to bude možná 1-2ks.

Mimochodem, požádal jsem admina, aby zněnil název přesně tak, jak píšeš ty. Kdybych to takhle pojmenoval hned já, byla by v týhle diskuzi jen polovina příspěvků. :D

Admin

No a já jsem pryč, tak hodně zdaru s původním názvem. Stejně to vyhraje bájná Jana, tak proč se obtěžovat.

T

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 04:13Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům.

Jana z Řep něco buduje? Kde a jak?  Mně tedy přijde, že se sem tam objeví pár specifických nicků s potřebou budovat vymyšlenou auru. Pro věrohodnost by to chtělo začít vytvářet i aspoň trochu kritické imaginární zákazníky.-)))

PirnetKo

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:13
Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 04:13Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům.

Jana z Řep něco buduje? Kde a jak?  Mně tedy přijde, že se sem tam objeví pár specifických nicků s potřebou budovat vymyšlenou auru. Pro věrohodnost by to chtělo začít vytvářet i aspoň trochu kritické imaginární zákazníky.-)))

Já pro Janu třeba hlasoval taky, i když u ní mám ban. Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.
Důvod, proč jsem jí dal hlas, je ten, že každá návštěva probíhala tak nějak přirozeně.

Chčije ti do pití jen tak, protože ji to zrovna napadlo - tam to je prostě normální, něco co ti v tu chvíli vůbec nepřipadalo divný. Žádnej úvodní pohovor a přepnutí se do módu dominy po něm, všechno si pamatuje (zapisuje) z komunikace a předchozích setkání. Od začátku do konce je před tebou jeden a ten samej člověk bez přepínání se do různých rolí. Normálně se bavíte, co je novýho a z ničeho nic čekáš s otevřenou hubou na další dávku chcanek, kterou musíš pochytat, jinak to budeš mít na oblečení, ve kterým jsi přišel.
Jasně, mohl bych říct i to, co bylo pro mě špatně, ale jsou to takový maličkosti, nad kterýma mávneš rukou, když si sečteš ty plusy.
BTW znáte nějakou jinou dominu, která posílá PFka, většinou ve formě videí?
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

nukacola

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:13

Kolik je tobě let?  ;D

Když ještě existoval web Norník, tak vlákno PISS bylo v podstatě tematickým vláknem jen o Janě, byly tam stovky příspěvků které se hromadily někdy od roku 2009.
V roce 2010, když jsem poprvé uvažoval o návštěvě dominy v Praze, stačilo se zeptat na Norníku koho mám navštívit, a hned chodily soukromé zprávy že mám zajet do Řep.  ;D
Bohužel jsem tehdy neuposlechl a šel do Satanely, kde v roce 2011 mi za hodinu nudy dáma naúčtovala 3000, což i na dnešní poměry není malá cena.

T

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 08:36Kolik je tobě let?  ;D

Kolem BDSM témat se pohybuji od konce devadesátých let.

T

Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 08:26Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.

No budí to dojem invalidního důchodce bez jiného života než udržování styků s pár hochy z mládí,-)