Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy

Založil Kuba, Črv 21, 2026, 08:12

Předchozí téma - Další téma

Která z těchto domin, je pro vás TOP?

Amélie Moon (Dungeon)
1 (2.2%)
Madam Helena (Dungeon)
0 (0%)
Lady Artemis (StudioSin)
4 (8.9%)
Lucka (Satanela)
0 (0%)
Markéta (Satanela)
0 (0%)
Kateřina (Satanela)
0 (0%)
Madam Elle
0 (0%)
Angela Latex (Hedone)
1 (2.2%)
Madam Kejtý (Hedone)
2 (4.4%)
Goddess Gaia (Hedone)
10 (22.2%)
Madam Salome (Hedone)
2 (4.4%)
Miss Doris (Hedone)
0 (0%)
Miss Claudia (Hedone)
0 (0%)
Madam Zola (Hedone)
0 (0%)
Sicut Dico (Hedone)
0 (0%)
Goddess Solara
0 (0%)
Dominica Diablo
2 (4.4%)
Madam Dominika
0 (0%)
Madam Moira
1 (2.2%)
Madam S. (chcitvujanal)
1 (2.2%)
Madam Anita
4 (8.9%)
Madam Aradia
0 (0%)
Shibari Alchymistka
0 (0%)
Madam Sára (Strict)
0 (0%)
Madam Daniela (Strict)
1 (2.2%)
Princess Sabrina (Strict)
0 (0%)
Goddess Inanna (Strict)
0 (0%)
Goddess Jana
2 (4.4%)
Mistress Astarte
0 (0%)
Lady Caty (Rossi)
0 (0%)
Paní Mara (Rossi)
2 (4.4%)
Madame Šárka (Rossi/OWK)
0 (0%)
Lady Evilin (Rossi)
0 (0%)
Lady Morgana
1 (2.2%)
Lady Madeline
0 (0%)
Madam Valentine Flame
0 (0%)
Therezie
0 (0%)
Madam Diana
0 (0%)
Madam Dračice
0 (0%)
Amanda
3 (6.7%)
Evangeline Noir
0 (0%)
Diana Vera
0 (0%)
Madam Dominna
0 (0%)
Miss Katara
0 (0%)
Aurora Pervert
0 (0%)
Madam Valerie
0 (0%)
Madam Lea (Leontynka)
0 (0%)
Bělinna
0 (0%)
DominatrixIris (Ama)
0 (0%)
Madam Vamp (Strict??)
0 (0%)
Lady Raven
0 (0%)
Madam Vanessa
1 (2.2%)
Madam Victoria
0 (0%)
Madam Iris (Medical fetish clinic)
0 (0%)
Miss Swan
0 (0%)
Paní Eva
0 (0%)
Mistress Olivie (Octopus)
1 (2.2%)
Lady Crystal (Octopus)
0 (0%)
Jenny Parable (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Bella (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Tereza (Le Velour)
0 (0%)
Lota Creme (Le Velour)
0 (0%)
Elise Fox (Le Velour)
1 (2.2%)
Slečna Laura (Le Velour)
1 (2.2%)
Vivien Charmante (Le Velour)
0 (0%)
Madam Zuzana (Le Velour)
1 (2.2%)
Slečna Lucie (Le Velour)
0 (0%)
Mistress Rati
0 (0%)
Mistress Angelika
0 (0%)
Madam Lydie
0 (0%)
Nikola Korrupt
1 (2.2%)
Princess Mystic ("Zmizelé")
0 (0%)
Lady Nyx (Strict)
1 (2.2%)
Lady Cara
1 (2.2%)
Lara Dark (Rossi)
0 (0%)

Celkem hlasů: 45

nukacola

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:44
Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 08:36Kolik je tobě let?  ;D

Kolem BDSM témat se pohybuji od konce devadesátých let.

Schválně jsem vlezl do web-archivu na stránku Piss na Norniku  ;D

nukacola

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:49
Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 08:26Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.

No budí to dojem invalidního důchodce bez jiného života než udržování styků s pár hochy z mládí,-)

Nevím proč máš potřebu se dohadovat, když jsi zjevně ani nikdy u této dámy nebyl na lekci.
Ale opak je pravdou, má soukromý život a jinou práci a koníčky, proto už dávno ani nepotřebuje a nechce inzerovat.
Naposled mě fantasticky počůrala, potom šukala v různých pozicích, před zrcadlem v koupelně, potom svázaného, a nakonec velkým připínákem který se sotva vešel do mé zadnice mě ojížděla na křesle tak, že se zapotila. Tvrdé mrdání bez slitování, ještě mi u toho povídala že umí mrdat tak že mi to proleze pusou  ;D  ale orgáč jsem z toho měl neskutečný, asi 10 minut. A potom mi ještě svázanému na křesle strčila do pusy prsty v latexové rukavici s mým semenem :D Po lekci potom máš pocit že jsi porodil, a musíš se znova naučit chodit. :D
Pobavily mě nové kousky v jejím studiu pro fanšmekry - dilda velikosti dělostřeleckých granátů doslova ;D
A vypadá jako modelka.

Kuba

Citace od: Admin kdy Črv 24, 2026, 08:06No a já jsem pryč, tak hodně zdaru s původním názvem. Stejně to vyhraje bájná Jana, tak proč se obtěžovat.

No já doufám, že to tak nedopadne. A hlavně ani nejde tolik o to, kdo vyhraje, nejsou to volby. Myslim, že by to mohlo žít dlouhodbě a hlavně sloužit, jako takovej rozcestník pro někoho, kdo se rozhoduje a chce jistotu že jde za někým, kdo má nějakej "kredit". Já jsem se unáhlil s tím názvem, tohle by bylo vážně mnohem lepší, tak kdyby to šlo, až budeš mít čas a pokud to není problém, tak to opravdu prosím změň. Máš ode mě SZ. Díky.

Kuba

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 09:20
Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:49
Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 08:26Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.

No budí to dojem invalidního důchodce bez jiného života než udržování styků s pár hochy z mládí,-)

Nevím proč máš potřebu se dohadovat, když jsi zjevně ani nikdy u této dámy nebyl na lekci.
Ale opak je pravdou, má soukromý život a jinou práci a koníčky, proto už dávno ani nepotřebuje a nechce inzerovat.
Naposled mě fantasticky počůrala, potom šukala v různých pozicích, před zrcadlem v koupelně, potom svázaného, a nakonec velkým připínákem který se sotva vešel do mé zadnice mě ojížděla na křesle tak, že se zapotila. Tvrdé mrdání bez slitování, ještě mi u toho povídala že umí mrdat tak že mi to proleze pusou  ;D  ale orgáč jsem z toho měl neskutečný, asi 10 minut. Po lekci potom máš pocit že jsi porodil, a musíš se znova naučit chodit. :D
Pobavily mě nové kousky v jejím studiu pro fanšmekry - dilda velikosti dělostřeleckých granátů doslova ;D
A vypadá jako modelka.

Prosím vás pánové, řešte Janu z Řep v Janě z Řep a ne tady. Že je někdo, kdo jí vyloženě dělá agitaci, je tak moc nápadný až si z toho dělá srandu víc lidí, to je evidentní. Kdo je na to sakra ale zvědavej? Já mám vůči ní třeba tak moc zásadní výhradu, že bych k ní nikdy nešel, ani kdyby mi někdo platil. A mám potřebu to tady ventilovat? Nemám. Tak se dohadujte v SZ a nezakakávejte fórum Janou z Řep, já myslim, že jí bylo až až.

Nukacolda: Založ jí profibdsm, profidominy, Amatéry, Fetlife, Instagram, OnlyFans a já nevim, co, spravuj to, dělej jí propagaci, ale nědělej tuhle extrémní reklamu tady. Je to do očí bijící a otravný. Nic ve zlým. Děkuju. :)

nukacola

Citace od: Kuba kdy Črv 24, 2026, 09:40Prosím vás pánové, řešte Janu z Řep v Janě z Řep a ne tady. Že je někdo, kdo jí vyloženě dělá agitaci, je tak moc nápadný až si z toho dělá srandu víc lidí, to je evidentní. Kdo je na to sakra ale zvědavej? Já mám vůči ní třeba tak moc zásadní výhradu, že bych k ní nikdy nešel, ani kdyby mi někdo platil. A mám potřebu to tady ventilovat? Nemám. Tak se dohadujte v SZ a nezakakávejte fórum Janou z Řep, já myslim, že jí bylo až až.

Nukacolda: Založ jí profibdsm, profidominy, Amatéry, Fetlife, Instagram, OnlyFans a já nevim, co, spravuj to, dělej jí propagaci, ale nědělej tuhle extrémní reklamu tady. Je to do očí bijící a otravný. Nic ve zlým. Děkuju. :)

A ono je nějaké vlákno o této domině?  ;D

Pokud se kdokoliv podívá do historie mých příspěvků, tak já "propagaci" dělám i jiným damám. Prostě se rád rozepisuji o svých zážitcích.

Nic ve zlém.

Kuba

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 10:04
Citace od: Kuba kdy Črv 24, 2026, 09:40Prosím vás pánové, řešte Janu z Řep v Janě z Řep a ne tady. Že je někdo, kdo jí vyloženě dělá agitaci, je tak moc nápadný až si z toho dělá srandu víc lidí, to je evidentní. Kdo je na to sakra ale zvědavej? Já mám vůči ní třeba tak moc zásadní výhradu, že bych k ní nikdy nešel, ani kdyby mi někdo platil. A mám potřebu to tady ventilovat? Nemám. Tak se dohadujte v SZ a nezakakávejte fórum Janou z Řep, já myslim, že jí bylo až až.

A ono je nějaké vlákno o této domině?  ;D

Pokud se kdokoliv podívá do historie mých příspěvků, tak já "propagaci" dělám i jiným damám. Prostě se rád rozepisuji o svých zážitcích.

Nic ve zlém.

Aha, ona už tady není. Ale byla. A byla tady kvůli ní téměř válka, před nějakou dobou, když jí tady někdo chtěl ubližovat. No, tak jí zase založ a tam se jí věnuj, ne tady, prosím. Nevím jak ostatní, ale já už mám osypky i když jedu autem a vidim ukazatele na Řepy.

Jak už jsem řekl, mám vůči ní výhradu tak moc zásadní, že mě nezajímá a nezajímala by mě, ani kdyby prosila o můj kontakt, aby mi mohla udělit lekci, za kterou mi zaplatí. Nic ve zlým, jen nezájem a ta tvoje propagace mě prostě už prudí. Tečka.

EDIT:
Jestli tady bude někdo dál řešit Janu Řep, tak všechny příspěvky o ní smažu. Je to nerelevantní a ne každého, kdo vlezl do vlákna "anketa" zajímá Jana z Řep. Za mě jsou mnohem lepší dominy.

Nukacolda: Děkuju za dobrej point se změnou názvu, za to máš moje uznání, a na oplátku jsem Ti tady založil Janu z Řep. Můžeš se jít vyřádit. ;D

nukacola

Citace od: Kuba kdy Črv 24, 2026, 10:15Aha, ona už tady není. Ale byla. A byla tady kvůli ní téměř válka, před nějakou dobou, když jí tady někdo chtěl ubližovat. No, tak jí zase založ a tam se jí věnuj, ne tady, prosím. Nevím jak ostatní, ale já už mám osypky i když jedu autem a vidim ukazatele na Řepy.

Jak už jsem řekl, mám vůči ní výhradu tak moc zásadní, že mě nezajímá a nezajímala by mě, ani kdyby prosila o můj kontakt, aby mi mohla udělit lekci, za kterou mi zaplatí. Nic ve zlým, jen nezájem a ta tvoje propagace mě prostě už prudí. Tečka.

A já jako mám předem, telepaticky, vědět koho se dotknu svými nevinnými příspěvky na anonymním fóru?  ;D
Tak od čeho to tady je?
Já prostě sem budu psát dle svého uvážení, ale tvoje city tedy beru na vědomí.
Tečka.

Kuba

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 10:19
Citace od: Kuba kdy Črv 24, 2026, 10:15Aha, ona už tady není. Ale byla. A byla tady kvůli ní téměř válka, před nějakou dobou, když jí tady někdo chtěl ubližovat. No, tak jí zase založ a tam se jí věnuj, ne tady, prosím. Nevím jak ostatní, ale já už mám osypky i když jedu autem a vidim ukazatele na Řepy.

A já jako mám předem, telepaticky, vědět koho se dotknu svými nevinnými příspěvky na anonymním fóru?  ;D
Tak od čeho to tady je?
Já prostě sem budu psát dle svého uvážení, ale tvoje city tedy beru na vědomí.
Tečka.

Tohle není o citech, to je o tom, že to tady zasíráš offtopicem. Zamysli se.

Chryses

Nevím čemu se divíš @Kuba, založil jsi vlákno na nejlepší dominu z Prahy. Mě naopak přijde přirozené, že hlasující zde propagují a zdůvodňují svoje hlasy, které svěřily té či oné dámě.

Kuba

Citace od: Chryses kdy Črv 24, 2026, 11:19Nevím čemu se divíš @Kuba, založil jsi vlákno na nejlepší dominu z Prahy. Mě naopak přijde přirozené, že hlasující zde propagují a zdůvodňují svoje hlasy, které svěřily té či oné dámě.

Jasně. Nejlepší, ale ne pro všechny. Všeho s mírou. Printscreeny z web-archivu, litanie a vyprávění, jak má obrovský dildo velikosti bagru, pokračovalo by to pdfkama, novoročenkama a vším, co sem prostě nepatří. Jana z Řep má svoje vlákno. ;)

Chryses

Tak když s @nukacola jedeš pingpong zpráv, tak mě nepřekvapuje, že se vybičoval až k takovému kroku.

Tvoje reakce mi trochu přijdou jak z jednoho děl Járy Cimrmana:
"Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi."

Kuba

Citace od: Chryses kdy Črv 24, 2026, 11:35Tak když s @nukacola jedeš pingpong zpráv, tak mě nepřekvapuje, že se vybičoval až k takovému kroku.

Tvoje reakce mi trochu přijdou jak z jednoho děl Járy Cimrmana:
"Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi."

Tos trefil. ;D

Ale v tomhle vlákně stačí říct "Existuje Jana z Řep, co před převratem, byla z Řep a proto se jí tak říká. Je skvělá na piss a zatím nám vede s devíti hlasy. Je to jednička v oboru." A stačí. Víc o ní v jejím vlákně. Netušil jsem, že nemá svoje vlákno, že ho @nukacolda asi po desátý založil a zase smazal, protože tam asi někdo možná napsal něco nehezkýho, nevim. On ale prostě extrémně pečuje o její reputaci vší silou a my tady stojíme spíš o objektivitu, nebo aspoň relativní objektivitu, proto mě to tolik rozčílilo, pochop.

Pak začne rozjíždět printscreeny, obrázky a že Jana vynalezla piss a pořádala otrocký dostihy, vydala knihu, je inteligentní, moudrá a empatická a začně tě přesvědčovat, abys jí vyzkoušel, přitom ona sama se nikde neprezentuje. Jak kdyby prodával Zepter hrnce a to je podstata toho, proč mám tendence do něj rejpat.

A téma Jana z Řep tady má bohatou historii, takže prosím, pojďte o ní diskutovat do jejího vlákna. Založil jem ho já, takže nezmizí, i když se objeví kritika, mně je totiž Jana volná. Nejsem její odpůrce, ani obchodní zástupce.

nukacola

Citace od: Kuba kdy Črv 24, 2026, 12:09Tos trefil. ;D

On ale prostě extrémně pečuje o její reputaci vší silou a my tady stojíme spíš o objektivitu, nebo aspoň relativní objektivitu, proto mě to tolik rozčílilo, pochop.

Pak začne rozjíždět printscreeny, obrázky a že Jana vynalezla piss a pořádala otrocký dostihy, vydala knihu, je inteligentní, moudrá a empatická a začně tě přesvědčovat, abys jí vyzkoušel, přitom ona sama se nikde neprezentuje. Jak kdyby prodával Zepter hrnce a to je podstata toho, proč mám tendence do něj rejpat.

A téma Jana z Řep tady má bohatou historii, takže prosím, pojďte o ní diskutovat do jejího vlákna. Založil jem ho já, takže nezmizí, i když se objeví kritika, mně je totiž Jana volná. Nejsem její odpůrce, ani obchodní zástupce.

To co píšeš nedává smysl.

Mám tu vlákna o jiných damách. Stejně hezky rozepsané. Jsem toto fórum našel když ještě bylo skoro prázdné, tak jsem začal přispívat a rozepisovat, o dominách které jsem nedávno navštěvoval.
Ve zmíněném vlákně ale začaly padat urážky které porušovaly pravidla nejen fóra, ale základního společenského soužití, a do zpráv mi začaly chodit různé nehoráznosti, proto jsem to smazal a vytvořil nanovo za nějakou dobu. Následně mě už úplně přestalo bavit odpovídat na různé zprávy a požadavky, proto vlákno bylo smazáno. Právě mě už hrozně nebavilo dělat nechtěnou propagandu.
Tady se ale objevil názor že zmíněná dáma je fejk, hlasy za ni jsou podvod, a nikdo ji vlastně nezná a je to nějaká důchodkyně.
Tak jsem chtěl pro návštěvníky vlákna vysvětlit, že na scéně je dlouho a důchodkyně to zrovna není. Čímž jsem chtěl přispět do diskuze. A nejsem v tomto vlákně první kdo o ni napsal. Neporušil jsem žádnou logiku vlákna.
A za tvoji reakci nijak nemohu, to sorry. To ty něco svého prožíváš a připisuješ mi to co nedělám ani v žádném případě nechci dělat.

PirnetKo

Jsou jen dva druhy lidí - ti, kteří u ní byli a ví, proč má tolik hlasů a ti, kteří tam nebyli a tím pádem to nemůžou pochopit.
Kuba se tu točí na tom, že přišly reakce na nesmysly typu
CitaceMožná bych měl "Janu z Řep" přejmenovat na "počet Nukacoldovo duplicitních účtů.
nebo
CitaceJana z Řep něco buduje? Kde a jak?

Takže tu borci zapálíte oheň, přilejváte do něj olej, to je za vás v pohodě.
Ale když přijede hasičský auto, tak je to špatně... trošku sebereflexe pls.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

Kuba

Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 16:08Jsou jen dva druhy lidí - ti, kteří u ní byli a ví, proč má tolik hlasů a ti, kteří tam nebyli a tím pádem to nemůžou pochopit.
Kuba se tu točí na tom, že přišly reakce na nesmysly typu
CitaceMožná bych měl "Janu z Řep" přejmenovat na "počet Nukacoldovo duplicitních účtů.
nebo
CitaceJana z Řep něco buduje? Kde a jak?

Takže tu borci zapálíte oheň, přilejváte do něj olej, to je za vás v pohodě.
Ale když přijede hasičský auto, tak je to špatně... trošku sebereflexe pls.

To druhý jsem nepsal já, ale někdo jiný. Jen nechci, aby se to tady zahltilo Janou. Má svoje vlákno. Hotovo. Děkuji.

A prosím. Nechme toho. Prostě jednotlivý dominy řešme ve konkrétních vláknech a tohle nechme anketě.

A poznámky o sebereflexi si prosím nech pro někoho, kdo jí opravdu postrádá, mě nech. Že nukacolda je velkej fanda víme všichni, tím to uzavírám.