Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Princess Mystic

Založil sub65118, Dub 24, 2026, 11:06

Předchozí téma - Další téma

sub65118

mladysubik

Taky si myslím, že vypadá hezky. Zajímala by mě recenze.

Oblíbený Rumcajs

Já, ráda si hraje, vymejšlí hry jako například obléct otroka do dámského a aby se jí otrok předvedl jako modelka na molu při přehlídce. Není špatná, nezažil jsem u ní nic negativního. Jen jednou se stalo co se mi nelíbilo a to, když jsme byli domluvení na lekci a já dorazil. Tak jsem zíral byla tam ještě jedna domina která se mi nelíbila a jeden otrok. Samozřejmě se i druhá domina zapojila a byly na mne dominy dvě. Na ničem takovém jsme nebyli domluvení.

mladysubik

Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Dub 25, 2026, 07:23Já, ráda si hraje, vymejšlí hry jako například obléct otroka do dámského a aby se jí otrok předvedl jako modelka na molu při přehlídce. Není špatná, nezažil jsem u ní nic negativního. Jen jednou se stalo co se mi nelíbilo a to, když jsme byli domluvení na lekci a já dorazil. Tak jsem zíral byla tam ještě jedna domina která se mi nelíbila a jeden otrok. Samozřejmě se i druhá domina zapojila a byly na mne dominy dvě. Na ničem takovém jsme nebyli domluvení.

Kde pracuje? A je hezká?

Zombie

Ahoj, taky bych na ni rád kontakt. Je moc pěkná, hezčí než na foto.

Oblíbený Rumcajs

Já už jsem u ní dlouho nebyl ale posledně neměla stálý salón a chtěla po mně abych objednal hodinový apartmán na Smíchově.

Mám radši diskrétnost a proto chodím k jiné.

Ano je hezká, umí se hezky nastrojit do role madam.

Mamradpřipinak

Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Dub 25, 2026, 11:52Já už jsem u ní dlouho nebyl ale posledně neměla stálý salón a chtěla po mně abych objednal hodinový apartmán na Smíchově.

Mám radši diskrétnost a proto chodím k jiné.

Ano je hezká, umí se hezky nastrojit do role madam.
A jako fitness trenérka to je teprve ♥️♥️
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Zombie

Nejaky kontakt na ni je?

BabaJaga

Tak vzhledem, že ji tady milovník análu mamradpřipinak zná jako fitness trenérku...

Nebyla nebo není náhodou v Dungeonu?

BabaJaga

Mamradpřipinak

Nevím ale já osobně jsem jí několikrát poznal v Hedone,pak kde   hledala azyl  nevím ...Ale jako účastnice Miss fitnes bikini bych ji hledal i někde jinde než ve studiu BDSM 😅😅
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

BabaJaga

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 26, 2026, 00:02Nevím ale já osobně jsem jí několikrát poznal v Hedone,pak kde   hledala azyl  nevím ...Ale jako účastnice Miss fitnes bikini bych ji hledal i někde jinde než ve studiu BDSM 😅😅

Vypadá to, že ji znáš nějak hodně dobře...

Kde bychom ji měli hledat?

Je vůbec ještě aktivní?

T

Citace od: BabaJaga kdy Dub 26, 2026, 12:03Vypadá to, že ji znáš nějak hodně dobře...
Je vůbec ještě aktivní?

Vzhledem k tomu, že Madam často ukončují či skrývají činnost kvůli hajzlíkům, zhrzeným fanouškům a stalkerům, tak bych byl opatrný se sdělovanými informacemi a odkazy. Pokud chtějí být vidět, tak bývají vidět.

Vzpi

Citace od: BabaJaga kdy Dub 26, 2026, 12:03
Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 26, 2026, 00:02Nevím ale já osobně jsem jí několikrát poznal v Hedone,pak kde  hledala azyl  nevím ...Ale jako účastnice Miss fitnes bikini bych ji hledal i někde jinde než ve studiu BDSM 😅😅

Vypadá to, že ji znáš nějak hodně dobře...

Je vůbec ještě aktivní?
Na email neteaguje, zkousel jsem nekolikrat.

Mamradpřipinak

Telefon je aktivní ale většinou odpovídá když začne inzerovat prostory