Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Princess Mystic

Založil sub65118, Dub 24, 2026, 11:06

Předchozí téma - Další téma

Oblíbený Rumcajs

Citace od: BabaJaga kdy Kvě 13, 2026, 23:11
Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Kvě 13, 2026, 20:39
Citace od: BabaJaga kdy Kvě 08, 2026, 19:26
Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Dub 25, 2026, 07:23Já, ráda si hraje, vymejšlí hry jako například obléct otroka do dámského a aby se jí otrok předvedl jako modelka na molu při přehlídce. Není špatná, nezažil jsem u ní nic negativního. Jen jednou se stalo co se mi nelíbilo a to, když jsme byli domluvení na lekci a já dorazil. Tak jsem zíral byla tam ještě jedna domina která se mi nelíbila a jeden otrok. Samozřejmě se i druhá domina zapojila a byly na mne dominy dvě. Na ničem takovém jsme nebyli domluvení.

A ten druhý otrok se jen díval? :)

Díval a taky byl zapojen do lekce. Testovaly kdo z nás je lepší.

Tohle by mohlo z hlediska soukromí a diskrétnosti leckomu dělat problém... Když už jsme tady omílali diskrétnost u Artemiss. Z pohledu klienta tipuji asi nic moc. Z pohledu dominy hezká zábava a divadlo a taky asi i větší pocit jistoty. Kdopak byla ta druhá domina? Že by někdo z rubriky Zmizelé dominy? :)

To nevím ale ta se mi moc nelíbila. 180 cm pořádnej chlapák žádná slečinka. 😞

JackReacher

Citace od: T kdy Dub 26, 2026, 12:37
Citace od: BabaJaga kdy Dub 26, 2026, 12:03Vypadá to, že ji znáš nějak hodně dobře...
Kde bychom ji měli hledat?
Je vůbec ještě aktivní?

Vzhledem k tomu, že Madam často ukončují či skrývají činnost kvůli hajzlíkům, zhrzeným fanouškům a stalkerům, tak bych byl opatrný se sdělovanými informacemi a odkazy. Pokud chtějí být vidět, tak bývají vidět.

Voják se stará, voják má. 🏋🏻

JackReacher

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 26, 2026, 00:02Nevím ale já osobně jsem jí několikrát poznal v Hedone,pak kde  hledala azyl  nevím ...Ale jako účastnice Miss fitnes bikini bych ji hledal i někde jinde než ve studiu BDSM 😅😅

Ji nějak znáš ☝️