Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Dungeon

Založil Subik_69, Úno 28, 2026, 22:33

Předchozí téma - Další téma

Subik_69

Ani mě nepřekvapuje, že něco tak strašného tu ani nemá své vlastní vlákno. Nicméně v rámci bezpečnosti ostatních toto nové téma založím já sám!

Po ukončení vedení a působení Lady Artemiss v daném podotýkám jejím studiu. Se z Inferna stal Dungeon, kde to vedou madam Amelie a madam Helena. Vzhledem k přístupu obou zmíněných madam k hygieně, k přístupu k salónu a bezpečnosti a k přístupu ochraně lidského zdraví klientů, se z tohoto místa stává jeden velký chaos a rizikové prostředí pro každého kdo sem jen přijde.
Stejně tak zde působí akvizice, kterou by bývalá šéfka do svého salónu nikdy nepustila.
Jako např. už zmiňovanou problémovou Princess Mystic z Hedone nebo holky z východního bloku.
Zvážil bych možná madam Kataru a madam Elise. Nicméně stejně jako u Zaya X bych je doporučil spíše v jiném salónu pro zdraví všech.
Opět není náhodou, že všechna velká jména i normální dominy odešly.
A opět má stejná rada na závěr:
Dívat se odkud dominy přišly, respektive kde působily před tím a proč odešly nebo byly vyhozeny. :)

mladysubik

Vidím jen Helenu, Amálii, Zeyu X a Shibari Alchemistku. Madam Kataru ani Elise v seznamu nevidím.

Bobik

Katara dělá jen občas.

mladysubik

A co Elise, Mystic, Daphne?

Sabrina vypadá dobře, viděla jsem na ni dobrou recenzi. Může někdo další poskytnout recenzi?

Bobik

U Sabriny jsem byl jednou, nebylo to špatné. Ale nemyslím si, že je opravdu dominantní, spíš to hraje.  Ty ostatní neznám.

Bobik

Citace od: Bobik kdy Bře 29, 2026, 21:46U Sabriny jsem byl jednou, nebylo to špatné. Ale nemyslím si, že je opravdu dominantní, spíš to hraje.  Ty ostatní neznám.

Ale aby to nevyznělo, že mě nějak zklamala. Je to krásná sympatická holka a lekce byla celkově v pohodě, jen bych řekl že asi ani neumí být ostřejší

Oblíbený Rumcajs

Jaká je madam Zeya? Máte s ní někdo zkušenost? Tak už jsem se o ní dočetl v jiném vláknu. Ale bude fajn když o ní porecenzujete. 😉

Subik_007

Psal jsem to v jiných vláknech. Ale já Vám tento salón rozhodně nedoporučuji s ohledem na ohrožení lidského zdraví z důvodu dlouhodobého zanedbávání hygieny v tomto salónu. Je to dáno laxním přístupem Amelie, Heleny a Mystic.
Potvrzuji, že všechny uvedené madam, zde ve vláknu  pracují v Dungeonu. Jen některé mají inzerci sami na sebe, ale lekce přesto provádí v Dungeonu.
Zeya je v pohodě snaživá milá slovenka.

Mamradpřipinak

Jaká je zanedbaná hygiena?? Taková  věci už  psal i Subik -69!! Prosím kde? Špinavé ručníky,posrany záchod?, fekálie  ve sprše?Krev na sténách? Špatná desinfekce pomůcek?či jiné??
Kde je nějaký důkaz??A když kritika tak jaké jsou podle Vás v Praze top čisté studia s top dominou??
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Mamradpřipinak

Jo samý Subik+x a Subik _x Takovym recenzím jsme se pokaždé s kolegy při  čtení v Norníku bavily u piva v Kotelně a bylo veselo... Nový profil a hned negativní cílená recenze... Žádné kladné recenze...Hned prostě kydat hnůj...Jak jsi dlouho subiku Xxxla  v oboru?? Znáš důkladně holky co začínaly jako dominy třeba v Krasové ulici č25?a dneska jsou úplně někde jinde?? Já třeba znám dominu která je psychicky labilní a dokázala způsobit několika lidem nebezpečné poranění..Je mnohokrát nebezpečnější ...A taky nemám chuť kydat hnůj
..
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

qu8552

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 06, 2026, 21:15Jaká je zanedbaná hygiena?? Taková  věci už  psal i Subik -69!! Prosím kde? Špinavé ručníky,posrany záchod?, fekálie  ve sprše?Krev na sténách? Špatná desinfekce pomůcek?či jiné??
Kde je nějaký důkaz??A když kritika tak jaké jsou podle Vás v Praze top čisté studia s top dominou??

Souhlas - piste fakta pls! A tim nemyslim nesmysly typu save/nesave rucniky, coz byl jednu dobu na nornikovi hit ;-)
Problem ja ale vidim v tom, ze tady vetsinou neni ani vzdalene rec o top dominach - a zustava mi rozum stat nad tim, jake ceny jste jim ochotni platit.
Ale zpet k dotazu: ciste studio + top Domina = Jana z Řep.

edit: Dotaz byl na Prahu - kdo chce zazit extremne ciste studio + top Dominu, musi do Ostravy za Lady Viktorii

qu8552

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 06, 2026, 21:47Jo samý Subik+x a Subik _x Takovym recenzím jsme se pokaždé s kolegy při  čtení v Norníku bavily u piva v Kotelně a bylo veselo... Nový profil a hned negativní cílená recenze... Žádné kladné recenze...Hned prostě kydat hnůj...Jak jsi dlouho subiku Xxxla  v oboru?? Znáš důkladně holky co začínaly jako dominy třeba v Krasové ulici č25?a dneska jsou úplně někde jinde?? Já třeba znám dominu která je psychicky labilní a dokázala způsobit několika lidem nebezpečné poranění..Je mnohokrát nebezpečnější ...A taky nemám chuť kydat hnůj
..

Tak zrovna tohle bys sem teda asi dat mel...
Jinak ja jsem v oboru 16 let.

In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka

New Scorpion

Hmmm,
Já to vidím úplně jinak.
Dungeon je hezký studio.
Byl jsem tam víckrát ,a určitě se zase vrátím.

Mám svůj názor, a když jdu někam,kde nabízí služby,
vyzkouším si to sám.

A je jedno ,jestli je to restaurace,co měnila majitele,

Autoopravna ,co předtím měnil majitele,

i BDSM studio.

Za mně je Dungeon top!

mladysubik

Citace od: Subik_007 kdy Dub 06, 2026, 20:23Psal jsem to v jiných vláknech. Ale já Vám tento salón rozhodně nedoporučuji s ohledem na ohrožení lidského zdraví z důvodu dlouhodobého zanedbávání hygieny v tomto salónu. Je to dáno laxním přístupem Amelie, Heleny a Mystic.
Potvrzuji, že všechny uvedené madam, zde ve vláknu  pracují v Dungeonu. Jen některé mají inzerci sami na sebe, ale lekce přesto provádí v Dungeonu.
Zeya je v pohodě snaživá milá slovenka.

Jak víš, že tam všechny ty holky pracují, když nedělají inzeráty?

Také bych rád věděl, jaké konkrétní důkazy nebo důkazy o špatné hygieně ze strany těchto domin existují.

Mamradpřipinak

Citace od: qu8552 kdy Dub 06, 2026, 22:54
Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 06, 2026, 21:15Jaká je zanedbaná hygiena?? Taková  věci už  psal i Subik -69!! Prosím kde? Špinavé ručníky,posrany záchod?, fekálie  ve sprše?Krev na sténách? Špatná desinfekce pomůcek?či jiné??

Souhlas - piste fakta pls! A tim nemyslim nesmysly typu save/nesave rucniky, coz byl jednu dobu na nornikovi hit ;-)
Problem ja ale vidim v tom, ze tady vetsinou neni ani vzdalene rec o top dominach - a zustava mi rozum stat nad tim, jake ceny jste jim ochotni platit.
Ale zpet k dotazu: ciste studio + top Domina = Jana z Řep.

edit: Dotaz byl na Prahu - kdo chce zazit extremne ciste studio + top Dominu, musi do Ostravy za Lady Viktorii
Souhlasím Moravské holky hezké šikovné až na pár výjimek jako třeba Madam Moravie,Madam Virginie+hromada dalších  jejich přezdívek). PS poznámka k rucníkům ještě se řešila jejich velikost😆