Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Dungeon

Založil Subik_69, Úno 28, 2026, 22:33

Předchozí téma - Další téma

Amater_695

Mně se celkem zamlouvá tento salón. Chci se prosím zeptat na dvě věci. Za prve, jestli se jedná o bývalý salón Infernum na adrese Na Smetance 22 ? A pak jestli, je možné zakončení lekce uspokojením klienta od madam např.: handjobem třeba s následným POTem ?
Díky moc

Vzpi

Citace od: New Scorpion kdy Dub 07, 2026, 00:11Hmmm,
Já to vidím úplně jinak.
Dungeon je hezký studio.
Byl jsem tam víckrát ,a určitě se zase vrátím.

Mám svůj názor, a když jdu někam,kde nabízí služby,
vyzkouším si to sám.

A je jedno ,jestli je to restaurace,co měnila majitele,

Autoopravna ,co předtím měnil majitele,

i BDSM studio.

Za mně je Dungeon top!

muzu aspon ulici kde de studio nachazi ? Diky

mladysubik

Četla jsem jen špatné věci o hygieně, ale taky by mě zajímalo tam jít. Helena vypadá mile a sadisticky, myslím, že i Sabrina vypadá dobře.

Mamradpřipinak

Citace od: mladysubik kdy Dub 24, 2026, 20:10Četla jsem jen špatné věci o hygieně, ale taky by mě zajímalo tam jít. Helena vypadá mile a sadisticky, myslím, že i Sabrina vypadá dobře.
Jen samé špatně věci??Od nějakého SubikaXxx... Tak si prosím vyhledej moje kladné recenze na tento salon....
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

ritopych

Tak v Dungen-u jsem nikdy nebyl a nemůžu komentovat hygienu.Důvod proč jsem tam nikdy nebyl je ten že s dámy je hrozná skoro nemožna domluva.Navic chtěji 3000kč/h a ani klistyr nedělaji.Prý tam mám přijit pěkne čistej.Na moji otázku,mám si ten klistyr udělat doma před ženou a dětmi a pak nasednout na autobus a jet do Prahy za nimi mi bylo řečeno že si to mužu udělat u nich na místě.Když jsem se ptal jestli se ten čas bude počitat do lekce nebo ne přestali komunikovat.Madam Amelie a madam Helena jsou marne,inzerujou jako zběsile a pak když je chceš navštivit,to dřiv si sjednáš schůzku s prezidentem.No tak jsem to vzdal,jsou proste marne.

Mamradpřipinak

Ženu a děti taky doma mám.Boužel  mám i dveře v koupelně a
i zámek... ;D  ;D A úplně v pohodě  se doma zvládnu nahrubo vyčistit ...Ono si dát taky jídlo před Anál play to asi nebude to pravé... Já to takle praktikují u více studí přes 15 let a ok.... Maximálně se da dočistit ve studiu A v tomto  studiu je výhoda že Wc je místnosti že sprchou....A myslíš že dámy seději na telefonu 24/7?????oni bohužel nemají žádné  telefonní operátorky... Holky taky žijí normálním životem..                                                                Možná se tady dá najít návod na klistir........Diskuse | Klystýry https://share.google/eCQyl7tRt2NshpfZB

Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Oblíbený Rumcajs

Já chci Zeyu X. Je hezká fešanda?

ritopych

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 25, 2026, 12:16Ženu a děti taky doma mám.Boužel  mám i dveře v koupelně a
i zámek... ;D  ;D A úplně v pohodě  se doma zvládnu nahrubo vyčistit ...Ono si dát taky jídlo před Anál play to asi nebude to pravé... Já to takle praktikují u více studí přes 15 let a ok.... Maximálně se da dočistit ve studiu A v tomto  studiu je výhoda že Wc je místnosti že sprchou....A myslíš že dámy seději na telefonu 24/7?????oni bohužel nemají žádné  telefonní operátorky... Holky taky žijí normálním životem..                                                                Možná se tady dá najít návod na klistir........Diskuse | Klystýry https://share.google/eCQyl7tRt2NshpfZB
Díky za radu, mamradpripinak, ale to, co jsi napsal, vím už dávno. Taky mám dveře od koupelny se zámkem, ale problém je, že mám koupelnu a wc oddělené. I kdybych si dal klystýr, musel bych dojít na autobusové nádraží a pak jet autobusem do Prahy. To může přinést velmi, velmi zajímavé výsledky. Jednou jsem takhle musel běžet z nádraží domu a chybělo fakt malo. To,se dá udělat na místě,to je ten nejmenší problém.Na mou otázku, zda se tento čas bude do hodiny započítávat, jsem nedostal žádnou odpověď. A teď se vracíme k základnímu problému dívek z Dungeon-u, kterým je komunikace.To je problém všech holek, které tam pracují: Zeya X, princess Sabrina a ta třetí, která tam pracovala a teď už neinzeruje, a nejvic těch co to tam provozují Amelie Moon a Helena. To je neseriozní jednání a špatnej profesionální postoj.Za mě teda určitě ne,ty baby jsou prostě MARNE ale hlavně že chtějí 3000ků/h.Tak jsem je všechny vespolek poslal někam.

BabaJaga

Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Dub 25, 2026, 12:55Já chci Zeyu X. Je hezká fešanda?

Hurá to ji musíš zkusit :D

Jen blbý, že v Dungeonu, když tu vidim ty recenze na tento club a slýchávám od jiných madam a salónů. 

Oblíbený Rumcajs

Citace od: BabaJaga kdy Kvě 10, 2026, 22:01
Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Dub 25, 2026, 12:55Já chci Zeyu X. Je hezká fešanda?

Hurá to ji musíš zkusit :D

Jen blbý, že v Dungeonu, když tu vidim ty recenze na tento club a slýchávám od jiných madam a salónů. 

Zeyo pojď jinam! 😞