Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Queen Unikitty

Založil Nejenkluk, Led 07, 2026, 11:15

Předchozí téma - Další téma

Nejenkluk

Dnes jsem navštívil zatím pouze v rámci konzultace, protože moje požadavky jsou trochu specifické a zajímalo mě, zda a v jaké formě budou splněny.
Baráček na benešovsku, místnost k lekcím vybavená křížem, kozou, gaučem, židlí - čekal jsem trochu více, ale nevadí mi to. Pomůcek spousta - hodně dámského oblečení, uměláků, připínáků, klícek, zahlédl jsem bičík, plácačku, rákosku, pouta atd.
Queen nádherná mladá slečna, ještě hezčí než na fotkách, milá. Měli jsme relativně příjemnou debatu, ale bylo vidět, kdo bude mít jakou roli, opovrhující pohled z očí do očí byl luxusní. Na lekci se těším, takhle na první dobrou můžu doporučit

Vandor

A zkusil jsi ji nakonec, protože tam se teprve pozná co a jak

Nejenkluk

Citace od: Vandor kdy Dub 23, 2026, 21:23A zkusil jsi ji nakonec, protože tam se teprve pozná co a jak

Ještě ne...Nevychází mi to časově zatím. A taky, upřímně, jsem se našel u Jany z Řep - nevím, co nebo kdo by ji mohl trumfnout...

Mamradpřipinak

Citace od: Nejenkluk kdy Dub 24, 2026, 08:35
Citace od: Vandor kdy Dub 23, 2026, 21:23A zkusil jsi ji nakonec, protože tam se teprve pozná co a jak

Ještě ne...Nevychází mi to časově zatím. A taky, upřímně, jsem se našel u Jany z Řep - nevím, co nebo kdo by ji mohl trumfnout...
Jó Jana je prostě legenda zkušená  vyzrálá věkem....
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Hanzy

Cus chlapi, date mi kontakt na Janu z Rep, kdyz je tak dobra? Ze bych ji zkusil:) Dkkes

tau

.

Bobik

Slyšel jsem s ní nějaký podcast, vypadá to že to má v hlavě srovnané. Nevíte, jak je na tom s tvrdostí při výprasku?

Bobik

Ehm, proto jsme na recenzním webu, abych se dozvěděl zkušenost od někoho jiného :-)

Hanzy

Aha zase jeden rozumbrada, kterej komentuje ostatni, ale sam nic neprida...Tady jsi na webu, kde mas sdilet svy zkusenosti a ne davat moudra, ktery nikoho nezajimaji

Hanzy

Diky za info, kde jsem, ale ja prave reagoval jenom na tebe a tve poucovani Bobika. Jinak tady recenze davam, prave abych ostatni navnadil nebo odradil, kam zajit. Queen Unikitty me laka, ale za tu cenu bych rad do jisteho, ze to bude ono:) Treba lady Crystal me taky navnadila dle fotek, ale potom realita nebyla ani za litr na hodinu. Takze budme radi za tyto weby a recenze, ze si muzeme dat echo a nevyhazovat nase prachy za dominy, ktery si to nezaslouzej a jenom nas oskubou:) Tak at se dari

QuietSubject

Ahoj, máte někdo osobní zkušenost? Z její inzerce na mě působí, že ví, co dělá, a že ji BDSM opravdu baví, takže přemýšlím nad návštěvou. Budu rád za jakékoli zkušenosti nebo postřehy.

kuba

Citace od: QuietSubject kdy Srp 29, 2026, 07:35Ahoj, máte někdo osobní zkušenost? Z její inzerce na mě působí, že ví, co dělá, a že ji BDSM opravdu baví, takže přemýšlím nad návštěvou. Budu rád za jakékoli zkušenosti nebo postřehy.

Já můžu jen doporučit. Je nádherná, příjemná, sympatická a opravdu dominantní. Spolehlivá, profesionální, prostředí čistý, příjemný, hygieny není třeba se obávat, snad jen pokud by měl někdo alergii na kočky, tak opatrně (pokud se nic nezměnilo).

Pohovor před lekcí v přátelským duchu, který člověka uvolní a navodí pocit bezpečí a důvěry, respektuje hranice, dodržuje domluvené a já osobně jí považuju za jednu z TOP.

Po lekci aftercare, zase pohovor, zajímá jí zpětná vazba, nabídne pití a člověk se už při odchodu těší na další setkání. Takže za mě, neváhej.:-)

Vandor

Kolik chce za hodinu/lekci a odečítá se potom ta záloha, díky moc

kuba

Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:15Kolik chce za hodinu/lekci a odečítá se potom ta záloha, díky moc

Zeptej se jí. :)

Vandor

Citace od: kuba kdy Zář 04, 2026, 23:14
Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:15Kolik chce za hodinu/lekci a odečítá se potom ta záloha, díky moc

Zeptej se jí. :)
Když na ni jedeš chvalozpěvy, tak bys mohl být třeba sdílnější a nehrát si na rozumbradu.