Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Queen Unikitty

Založil Nejenkluk, Led 07, 2026, 11:15

Předchozí téma - Další téma

kuba

Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:15Když na ni jedeš chvalozpěvy, tak bys mohl být třeba sdílnější a nehrát si na rozumbradu.

Sorry, ale napsal jsem recenzi, ne chvalozpěvy. Je celkem jasná, sdílnější bejt nechci. Kolik chce za lekci a že se záloha odečítá, řekne asi každýmu ona sama a možná to má i na webu.

A na co si teď aktuálně hraješ ty? Nech toho, prosím, je to směšný.;) Nebo mi za každou cenu někteří z vás budete neustále vracet JzŘ a trolit?;D

Vandor

Citace od: kuba kdy Zář 06, 2026, 09:49
Citace od: Vandor kdy Zář 03, 2026, 22:15Když na ni jedeš chvalozpěvy, tak bys mohl být třeba sdílnější a nehrát si na rozumbradu.

Sorry, ale napsal jsem recenzi, ne chvalozpěvy. Je celkem jasná, sdílnější bejt nechci. Kolik chce za lekci a že se záloha odečítá, řekne asi každýmu ona sama a možná to má i na webu.

A na co si teď aktuálně hraješ ty? Nech toho, prosím, je to směšný.;) Nebo mi za každou cenu někteří z vás budete neustále vracet JzŘ a trolit?;D
radši už nic nepiš, jsi jenom trapnej

T

Citace od: Vandor kdy Zář 06, 2026, 10:16radši už nic nepiš, jsi jenom trapnej
Tohle je jen hnusný útok.

Na cenu pro tebe se jí skutecně můžeš zeptat sám. Třeba je příjemný krasavec a tak měl lekci se slevou, na kterou se ty stejně nedostaneš,-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Vandor

Citace od: T kdy Zář 06, 2026, 10:44
Citace od: Vandor kdy Zář 06, 2026, 10:16radši už nic nepiš, jsi jenom trapnej
Tohle je jen hnusný útok.

Na cenu pro tebe se jí skutecně můžeš zeptat sám. Třeba je příjemný krasavec a tak měl lekci se slevou, na kterou se ty stejně nedostaneš,-)
Kdo ty jsi a co vůbec o mě víš? na co já se dostanu je moje věc. Já se jen slušně dotázal (jinde jiní diskutující neměli žádný problém odpovědět), ale to ty očividně neuznáváš.

T

Citace od: Vandor kdy Zář 06, 2026, 10:52Kdo ty jsi a co vůbec o mě víš? na co já se dostanu je moje věc. Já se jen slušně dotázal (jinde jiní diskutující neměli žádný problém odpovědět), ale to ty očividně neuznáváš.
Nemám problém s tvojí otázkou. Reagoval jsem na tvůj útok, kdyz jsi nedostal odpověď, kterou jsi chtěl.

A jinak ano. Mně přijde sympatické, že nesdělil cenu ať už má důvod jakýkoliv. Ostatně to co za cenu chce slečna uvádét veřejně najít lze.

Sílu recenzí vidím ve sdělení zkušeností/zklamání/podvodů a ne loudění dat, které ti sdělit nechce a na která se jí můžeš zeptat sám.

Hanzy

Čus chlapi, nechápu,  že se tady pouštíte do hádek mezi sebou, místo toho, aby jsme společně oddělili zrno od plev a našli společně nejlepší dominy za nejlepší prachy. Queen unikitty chce za hodku 4000, zálohu 500 předem a na místě doplatek. Pro mě jsou za tu cenu lepší dominy, ale že je mladá a snaziva, to se jí nedá upřít, ale já preferuji starší:)

citron1425

Já u ní byl asi 3x nebo 4x už před cca 2-3 lety a byla skvělá, doporučuju jí kde můžu. Krásná, mladá, přirozeně dominantní, dohodnutý outfit 100 %, bylo vidět že si dala dost záležet i na líčení. Měl jsem docela nudné soft "zadání" a ukázala mi jak se to dá okořenit a stále to bylo v rámci mého kinku ale pro nás oba zábavnější. Tenkrát to bylo za 3.000/h a říkala, že pro stabilní suby má nějakou lepší cenu (asi 2.500). Ale úplně chápu jestli mezitím zdražila, protože byla fakt dobrá.

kuba

Přesně proto jsem nechtěl mluvit o ceně/dani. Protože to je na ní a nemůžeme chtít, aby měla stále a pro všechny stejný podmínky. Na to má každá domina právo a nemyslim si, že je to v rámci recenze relevantní. Já jsem byl mezi zmíněnýma částkama a přijde mi neseriózní a zbytečný o tom mluvit.

Domina není zákonem regulovaný zboží, jako tabákovej výrobek a je na ní jak si to nastaví a nemusí to obhajovat. Zeptej se sám. Buďto chceš, nebo nechceš. To je podle mě fér.

Jen pro zajímavost, ona je první a možná jediná profidomina, co netají svoje skutečný jméno a má na to oficiálně živnost, což je podle mě nejvíc vypovídající o její serióznosti. Takže obrovskej respekt. ;)

Achimo

Tak těch, které se netají svým občanským jménem bude víc, napadá mě Aradia nebo Silvie z Velešína. No a pak jsou takové, u nichž to lze celkem snadno různými způsoby dohledat. Nenapíšu, jak a kde hledat, ani kterých se to týká, budu ctít jejich soukromí.

T

Kvůli sociálním sítím a zákonným povinnostem se dnes dá najít cokoliv. Těžko ale ocení oslovení,"Ahoj Hano Zaňáková".

Gentleman nepátrá, a když už podlehne slabosti, tak o svém objevu taktně mlčí. ,-)

kuba

Citace od: Achimo kdy Zář 07, 2026, 22:47No a pak jsou takové, u nichž to lze celkem snadno různými způsoby dohledat. Nenapíšu, jak a kde hledat, ani kterých se to týká, budu ctít jejich soukromí.

Tím bych se moc nechlubil. :o

Nikdo

Neměl jsem tu čest, ale působí serioznim, přirozeně sebevědomým dojmem na svúj věk a vypadá to, že ví co dělá.