Madam Iris - Řepy (CBT a milking zkušenost)

Založil Martin D, Říj 13, 2025, 13:56

Předchozí téma - Další téma

Martin D

Zdarec, normálně recenze nepíšu.. ale tady musím.. poprvé jsem zkusil CBT židli, páč miluju mučení koulí a péra (ne destruktivně uplně  ;D ) .. No každopádně k tý židli - má tam udělaný očka, že přiváže ruce, nohy, krk a péro s koulema zafixuje v takovým otvoru, takže nejde uhnout nikam - očividně jí tuhle vychytávku spíchnul někdo doma. Je to fakt drsný, snesl jsem i lehce hrubší zacházení uplně v klidu. Má tam otvor na dildo a anální fixaci - prostě zasunout dildo (posadit se na něj) a být prostě zafixovaný i s tím dildem, to zkusím příště, páč jsem nebyl uplně ready na takový zážitek. No ale ukazovala mi i masážní lehátko na milking, což vypadá pohodlněji. Ta CBT židle pohodlná uplně není, ale nejde o pohodlí že? :D
Lízat si nechá jen zadeček, kundičku ne, ale to se jí nedivím, když sliny nejsou bezpečný.. Prostředí čistý, pěkný.. Našel jsem ji na amíkách normálně jako Madam Iris a telefon na whatsapp je ‭606 821 332‬ Jestli někdo zajdete, napište. 

Toya

Zrovna jsem o ní přemýšlel, jestli stojí za zkoušku. Ta židle vypadá dost zajímavě, dá se v tom reálně vydržet alespoň půl hodiny? Myšleno co se týče toho nekomfortu. Taky by mě zajímalo, jak moc je to napevno, jestli třeba nemáš tendenci se naklánět s celou židlí. A jak bys zhodnotil její přístup, dokáže být tvrdá nebo odhadne, kdy máš dost? A vzhledově jsi byl s ní spokojený? Zvažuju, že bych k ní zašel na lehčí CBT a POT.

Beetlejuice666

Madam Iris jsem navštívil, mladá, hezká, trošku bříško, malá prsíčka. Je to podle mě tak trochu začátečnice, průběh té lekce sice fajn, ale zažil jsem už o hodně lepší i na první návštěvu. Klidně k ní zajděte, bez obav, je v pohodě. Domluva ok, vše platilo, čisto tam je. Já asi opakovat nebudu, protože za ty peníze (a míň) zajdu raději tam kde mám léty osvědčenou jistotu že to bude top.  Chtěl jsem jen zkusit nějakou novou Lady. Židli jsem nepoužil, to mě moc nebere. To musíte prozkoumat někdo jinej.  8)

Marek

To se bavíte o té Iris co dělá ten Medical clinic a vypadá tak na 50?má nějaké fotky na netu ale inzeráty a kontakt nic diky

Beetlejuice666

Beetlejuice666

Tahle je Dominatrixiris najdeš ji na Amatérech

Marek

Remis

.