Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Dominica Daiblo

Založil sub92, Kvě 24, 2025, 00:45

Předchozí téma - Další téma

sub92

rad.sub

Mladá, nádherná holka. Několikrát jsem opakoval. Snadná domluva, spolehlivá, profesionální a vstřícný přístup. Velmi dbá na diskrétnost a na dodržování pravidel. Vyloženě ji to baví a mučení si užívá. Když pozná, že jsi pro ni ochotný něco vydržet, tak umí přitvrdit.

PirnetKo

Nevím, co si o ní mám myslet. Podle fotek jsem čekal někoho uplně jinýho, ne tuctovou holku, která přijede s kufříkem na kolečkách plným oblečků a "nástrojů". :D Schůzka na azylu, domluva ok, ale něco tomu chybělo.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

sphsub

Dnes jsem byl u Lady Dominicy podruhé (cca po dvou letech od 1. návštěvy) a opět jsem nelitoval. Abych nemusel jezdit až do Prahy, kde to mám celkem z ruky, byla ochotná přijet do Pardubic. Madam je krásná a sexy jak postavou, tak v obličeji. Nejvíce mě baví ponižování, sph atd., takže mi ho madam na začátku přeměřila a za trest jsem musel zaplatit, což mi přijde mega ponižující. Líbil se mi blízký oční i tělesný kontakt po celou dobu lekce, včetně plivání a intimní konverzace atd. Na konci jsem se musel udělat do obličeje, jak jsem si přál. Celá lekce za mě byla intenzivní zážitek doporučit můžu u Lady Dominicy i online lekce :)

Remis

.

rad.sub

Každému vyhovuje něco jiného. Mě se na Dominice velmi líbí energie, kterou do toho dává. Umí vytvořit skvělou atmosféru. Svou povahou, chováním a empatií si brzy získá důvěru a jako otrok se jí dokáži naplno odevzdat. Dominance při lekci je u ní přirozená. Několikrát jsem s ní prožil subspace. Návštěvu tedy mohu jen doporučit.

Bobik

Zkusil jsem jednou. Domluvili jsme se na 1,5 hodinové lekci (výprask a foot fetish). Je to příjemná mladá slečna. Celou domluvenou dobu mě dráždila (používá latexové rukavice, to může někomu vadit). U výprasku doklázala přitvrdit, ale není nějak moc dominantní. Spíš mi přišlo, že se přizpůsobí praktikám, které chce klient.

John_McIntyre

Hodně divoká holka. Že si přiveze věci v tašce na kolečkách mi absolutně nevadí. Důležitý je, co se začne dít, když se "zavřou dveře".

S touhle holkou jsem se potkal už mnohokrát a nikdy jsem toho nelitoval. Opravdu ne. Je to fakt ďábel, který umí přitvrdit, je kreativní, má výdrž a dá člověku hodně zabrat. Pamatuju si na okamžik, kdy jsme se v jednu chvíli na sebe podívali a oba jsme byli totálně zpocení, byl to takový zvláštní a docela silný moment, kdy nám oběma došlo, že nás to spolu baví. Zatím co já mám zkušenost, tak domluva super, dodrží domluvené, dodrží čas. Hodně dbá na diskrétnost všeho okolo.

Hlavně jsem u ní měl vždycky pocit, který u jiných domin často nebývá a který tomu všemu dodá úplně jiný rozměr: Že ji to kur.. bavi!

Hernajs, jak to píšu, musím za ní zase někdy zajet :-D

Subik_69

Zdravím
Zajímavá ale pozitivní zkušenost :)
Nevýhodou je absence salónu a nutnost domluvit azyl.
Výhodou je pak přístup a snaha madam samotné, když uvàžíme, že za vámi jede z jiného města do Prahy nebo do Pardubic s velkým kufrem, ve kterém má však všechno. Holka je snaživá sadistická a fakt si to užívá. Je i hezká a provokativní. Taky se umí i pěkně škodolibě usmívat :) Piss klasický a klinik myslím nedělá nebo jsme nedělali spolu. Vadilo mi akorát ty jednorázové rukavice, co mají na pumpě :D. Ale krásně drží scénář a nelze než doporučit neb je to férová holka.