Zkušenosti s lady caty

Založil Toffi, Srp 26, 2026, 12:19

Předchozí téma - Další téma

Toffi

Máte někdo zkušenosti s lady caty BDSM rossi

Vandor

Byl jsem a nestojí to za to: velmi okaté natahování času (takže se sice 1hodina dodrží ale nemá to vůbec spád), navíc dost přehrává a co mě vadilo úplně nejvíc, že neproběhl žádný běžný pohovor před (pořád se stylizuje do role) a potom se snaží tě co nejrychleji dostat do sprchy a honem ven, protože další klient už stepuje před domem. Navíc nedokáže reagovat na tebe, takže si vlastně pořád jede to svoje co si myslí, že je dominantní.

Toffi

Jekill28

Citace od: Vandor kdy Srp 26, 2026, 17:01Byl jsem a nestojí to za to: velmi okaté natahování času (takže se sice 1hodina dodrží ale nemá to vůbec spád), navíc dost přehrává a co mě vadilo úplně nejvíc, že neproběhl žádný běžný pohovor před (pořád se stylizuje do role) a potom se snaží tě co nejrychleji dostat do sprchy a honem ven, protože další klient už stepuje před domem. Navíc nedokáže reagovat na tebe, takže si vlastně pořád jede to svoje co si myslí, že je dominantní.
Nevim ja byl asi 3krat a vzdy spokojen i s rozhovorem predem..

citron1425

Citace od: Vandor kdy Srp 26, 2026, 17:01Byl jsem a nestojí to za to: velmi okaté natahování času (takže se sice 1hodina dodrží ale nemá to vůbec spád), navíc dost přehrává a co mě vadilo úplně nejvíc, že neproběhl žádný běžný pohovor před (pořád se stylizuje do role) a potom se snaží tě co nejrychleji dostat do sprchy a honem ven, protože další klient už stepuje před domem. Navíc nedokáže reagovat na tebe, takže si vlastně pořád jede to svoje co si myslí, že je dominantní.
Musím souhlasit, já se ke Caty dlouho těšil protože jsem jí měl za takovou nejikoničtější dominu v mém věku. Dlouho jsem si návštěvu u ní schovával za odměnu. Lekce nebyla vyloženě špatná. Je hezká, mladá a má zkušenosti. Ale úplně se vykašlala na outfit na kterém jsme byli domluveni, před lekcí mě pravděpodobně vůbec neposlouchala (nebo to prostě ignorovala) odcházela pryč během lekce a to co mělo být hlavním tématem lekce si nechala na posledních 5 minut, jinak si jela svoje. I tak to nakonec byla docela fajn lekce, ale určitě jsem zažil lepší. Navíc s tou její cenou.

Ramsess

Madam Pihanda má o sobě hodně velký mínění. No, sebevědomí jí nechybí, ale druhá strana si to s ní tak neužije.

kuba

Citace od: Ramsess kdy Srp 29, 2026, 22:23Madam Pihanda má o sobě hodně velký mínění. No, sebevědomí jí nechybí, ale druhá strana si to s ní tak neužije.

A co bys chtěl? Nesebevědomou dominu? ;D  Caty je náhodou super, za mě jedna z nej, aspoň z minulosti, musim se jí zastat.

Ramsess

Řemeslně dobrá, to určitě. Ale přišlo mi to, že má pocit, že je nějaká krasavice... Nejsem fakt na pihatý holky.

KUBAAA_

Navštívil jsem ji jednou a už nikdy více.

Komunikace ok, cena mírně vyssi, nicméně její chování bylo velmi arogantní, neposlouchala, co chci a nakonec dělala něco úplně jiného.

Vandor

Citace od: Ramsess kdy Srp 29, 2026, 22:23Madam Pihanda má o sobě hodně velký mínění. No, sebevědomí jí nechybí, ale druhá strana si to s ní tak neužije.

Souhlas, pihatou má totiž i zadnici a navíc se hodně ráda poslouchá, ale celé to působí vlastně značně uměle.

PirnetKo

Mně stačilo si pustit nějakej rozhovor s ní... Hned jsem měl jasno.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

citron1425

I když jsem měl výhrady k lekci, tak mi přišla moc hezká. Pihy má ale jsou vidět i na fotkách.