Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

wrestling

Založil headscissors, Kvě 06, 2025, 20:05

Předchozí téma - Další téma

headscissors

ahoj - vyzkoušel někdo wrestling v Hedone nebo někde jinde? A jaké to bylo?

Boj

Zkusil jsem Paní Múza. Je dost šikovná.

headscissors

opravdu? zajímavé zjištění, zatím si většinou některé dámy jen "hrály" na zápasení, ale moc jim nešly ani základní věci

Boj

Citace od: headscissors kdy Dub 03, 2026, 16:47opravdu? zajímavé zjištění, zatím si většinou některé dámy jen "hrály" na zápasení, ale moc jim nešly ani základní věci

Je dost vysoká a má sílu. Taková moravská děvčica. Dostala mě do nůžek nebo kravaty bez nějakých problémů. A je ochotná zápasit nahoře bez

headscissors

ahoj - není tady někdo s novými zkušenostmi z wrestlingu? Elise Fox, Madam Kejtý, Lady Raven.. atd?

Pavel-66

Citace od: headscissors kdy Kvě 20, 2026, 21:57ahoj - není tady někdo s novými zkušenostmi z wrestlingu? Elise Fox, Madam Kejtý, Lady Raven.. atd?
Zítra dám zápas s Kejtý. Pak napíšu, jaká byla.

sub65118

Tak, jaká byla?

Pavel-66

Citace od: sub65118 kdy Kvě 27, 2026, 18:12Tak, jaká byla?
Bohužel jsem to musel zrušit, takže nic

Pavel-66

Jaké máte kdo zkušenosti obecně? Zápasíte naplno nebo se necháte přeprat?
Já hledám nějakou, která by mě zbila jako kick-boxerka natvrdo. Nebo nějakou, která by mě dala KO uškrcením. Je vůbec nějaká taková?

CBTman

Ahoj- asi pred dvema tydny jsem mel cestu přes Olomouc, tak jsem vyzkoušel Múzu.  Domina to asi úplně není,  spíš to dobře hraje , vybavení celke ujde. Co se tyka wrestlingu tak i když na to nevypadá, tak má sílu a i vydrž,  žádný kick box se nekonal a asi to ani není možné,  ale na zápas dobrý.  Je to vysoká štíhlá holka,má docela velký kozy
zkušenosti  s Canabel, Amelie, Cara, Markéta, Zuzkou, Jenny, Danielou, Šarlotou z Brna, Lad, Aradia

citron1425

Já mam zkušenosti s wrestlingem, kdy jsem se sám nebránil, ale samozřejmě i tak cítíte úroveň soupeřky.

Madam Kejtý (Hedone) - silná, zkušená, zápasí často a dlouho. Techniky má opravdu dobré a pevné. Bez tréninku nebo velké síly nemáte šanci.

Madam Lucrecia - extrémně silná, zápasí přes 10 let, propracované techniky, řekl bych profi zápasnice. Neznam nikoho kdo by proti ní měl šanci. Nevím jestli ještě nabízí lekce.

Eliška - Elise Fox (Le Velour) - má skvělé techniky, relativně i sílu a umí pracovat nohama. Skvělá kombinace hubené postavy a dobré techniky.

Dřív to nabízela Demonia, Nefertiti, Annalee a Valentina, ale už jsem je přes rok neviděl inzerovat.

Slyšel jsem, že kromě Madam Múzy nabízí nějaký wrestling ještě Madam Madeline a Artemiss. V Le Velour v nějaké soft podobě pak Lucie, Lota, Bella, Jenny a Laura.