Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

SmyslnáMaserka

Založil Beetlejuice666, Srp 11, 2026, 11:11

Předchozí téma - Další téma

Beetlejuice666

Byl jste někdo u "SmysnaMaserka" na Amaterech? Má tam jen jednu fotku, tak mě zajímá vzhled a přibližný věk a jestli to není nějaká šmudla. 😎

LoveLickingHoles

Zrovna dneska jsem z ni rano sel. Prostory takovy ze primo pred oknem jejiho pokoje v hostelu snidali na dvore hoste. Uz to my bylo divne. Pak zcala povidat co nabizi za masaze. A ja ji rikam ze jsem prisel proto, abych byl jeji lizaci otrok (reagoval jsem na amaterech na jeji inzerat). A to ze prej nejde, ze ma kramy. A ze si muzu z 2500 vybrat jinou masaz, ale u zadny ze nebude naha. No takze tak... jinak holka je to celkem hezka, na vyzadani poslala fotky a ty jsou jeji a asi aktualni. Kdyby me teda neposrala s tim, ze nenabizi to, proc jsem prisel, dokazal bych si s ni naky prasarny predstavit

Beetlejuice666

No tak to asi na ty inzeráty "lízací" jen láká a pak nic. Jestli ti včera ráno řekne že má krámy a večer tam hodí inzerát na lízání tak je nějaká divná. Už jsem kdysi něco podobného zažil...😎

Minh1995

I was there today. She is about 35-40 let, can be beautiful when she was young,quite a kind person but not my type. She is in period so do not provide licking servis. There's a dog in her room, and it's something like a hostel.

smile7899

Tak jsem u ní byl a napsal jsem předem, zda má menstruaci, že mám zájem o tu lekci, a prý nemá. Tak jsem dorazil a naštěstí ji už opravdu nemá a lekce proběhla v pořádku. Nejdřív mi udělala masáž a pak přišla ta lekce.

Má tedy sexy zadek, jen jsem jí vytkl to místo, že není tak hezké, ale prý příští týden má pronájem už jinde. Jinak fotky jsou opravdu její a aktuální.

PirnetKo

Citace od: smile7899 kdy Srp 15, 2026, 11:47Tak jsem u ní byl a napsal jsem předem, zda má menstruaci, že mám zájem o tu lekci, a prý nemá. Tak jsem dorazil a naštěstí ji už opravdu nemá a lekce proběhla v pořádku. Nejdřív mi udělala masáž a pak přišla ta lekce.

Má tedy sexy zadek, jen jsem jí vytkl to místo, že není tak hezké, ale prý příští týden má pronájem už jinde. Jinak fotky jsou opravdu její a aktuální.
No a nějaký hodnocení té lekce samotné? Půjdeš znovu? Fotku vidím na jejím profilu jen jednu, víc jedině na vyžádání?
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

smile7899

Dal bych 9 z 10, kvuli tomu prosotru, samotna lekce s masáží proběhla dobře, není tolik zkušená v tech lekcich ale v masážích ano ale má sexy postavu, fotky posíla na vyžádání.