Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Hlasování

Založil Luky, Srp 06, 2026, 05:08

Předchozí téma - Další téma

Kejty

Angela
1 (16.7%)
Chlaudii
0 (0%)
Salome
3 (50%)
Gaia
0 (0%)
Kejty
2 (33.3%)

Celkem hlasů: 6

Luky

Ahoj jeto nelepší podnik na lekcí bdms a pozdravujete tam chodit všem klientům a pěkné svazovani

Caligo

Hedone a nejlepší podnik? Hahaha tos pobavil/a ;D

T

Citace od: Luky kdy Srp 06, 2026, 05:08Ahoj ...

Luky, špatně. Takto to nedává smysl a tvůj idol hlasy dostat nemůže.

Chtělo by to změnit název ankety z Kejty na "Holky v Hedone" a tu Kejty dát mezi možnost volby.-)))

yNemesis

A já myslel, že hlasování je právě o tom, která z dam má nejhezčí kejty...

citron1425

Já miluju tyhle vlákna, kde je doslova všechno špatně ;D

Pepa

Jo  ;D chyba a chyba 8) Hedone určitě nejlepší není ale ma pravdu že Madam Kejtý je skvělá dominatrix a ještě k tomu se neustále zlepšuje...

Jekill28

Mě láká Angela..ale nevim jestli do toho jit nebo ne..podle recenzi na Hedone tady..

T

Citace od: Jekill28 kdy Srp 07, 2026, 21:59Mě láká Angela..ale nevim jestli do toho jit nebo ne..podle recenzi na Hedone tady..

IMHO pokud nevadí suverénní studio pronajímané více různýma holkama, tak není důvod nezkusit. Pak už jde jen o praktiky a fakt, že Angela většinou nebývá večer a přes víkendy.

Luky

Ahoj kejty nelepší při lekcí latexové pradlo umíte dobře jak sito preju udělat rad tam zani chodím doporuciju tam chodit všem klientům hodnotil 100% vedicek

citron1425

Citace od: Pepa kdy Srp 07, 2026, 13:15Jo  ;D chyba a chyba 8) Hedone určitě nejlepší není ale ma pravdu že Madam Kejtý je skvělá dominatrix a ještě k tomu se neustále zlepšuje...
Hedone je pravděpodobně nejflexibilnější studio a na to co chodím jsou i kvalitou úplně v pohodě, takže tam rád zajdu. A ano, Kejtý je úžasná, dokonce jsem pro ni hlasoval v těch super anketách tady.  ;D