Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Lady Herra

Založil vikrot99, Črv 30, 2026, 13:10

Předchozí téma - Další téma

vikrot99

Ahoj, divím se, že tady není téma na Lady Herru. Tak zakládám. Byl jsem u ní celkem asi 5-6x a vždy jsem odcházel spokojen.

Studio má zařízeno perfektně a taky se mi hodně líbí jako žena.

Zažil jsem u ní mučení koulí (má k dispozici i trampling CBT stoleček), dušení, piss, sliny a podobně zaměřené praktiky. Taky mi jednou ošukala krk připínákem takovým způsobem, že jsem pak sotva mluvil a završila to tím, že mi do hrdla narvala půl metrový anální dildo 😀

Dá se sní domluvit na hodně věcech a vždy zvolní když vidí, že to člověk už nezvládá.

Jsem zvědavý jesli i někdo další má podobné zajímavé zkušenosti s ní.

(Vím, že je to můj první příspěvek, a hned chvála, ale z mých ostatních zkušeností jsem byl u Herry vždy nejvíc spokojen - proto to píšu)

Zkušenosti: MadamIzabell, Cora, Herra, Monita (BA), Sara, Lucy_xxx

Billimadison

Byl jsem před 2 lety. Skvělá domluva, vyměnili jsme si snad 3 maily. Chtěl jsem konkrétní scénář. vše perfektní. Chtěl jsem lekci i s jejím asistentem. Všechno proběhlo nad mé očekávání. Vrele doporučuji👍
Naprosto úžasná dáma. A navíc krásná

Krank

Ahoj, píšete, že komunikace bez problémů, ale mě se a Herrou domluvit nepodařilo, respektive vždy jsem dostal strohou odpověď typu ... jsem mimo ČR. A to jsem ji nekontaktoval teď o prázdninách, bylo to už dříve.
Tak se chci zeptat úspěšnějších. Jak dlouho předem jste termín domlouvali? A na co reaguje, volali jste, email, SMS, WhatsApp?

vikrot99

Ja se s ní domlouvám přes whatsapp. Někdy v ten den jen na nejakou rýchlou akci a pokud na dýl, tak píšu alespoň 2 dny předem.
Zkušenosti: MadamIzabell, Cora, Herra, Monita (BA), Sara, Lucy_xxx

Billimadison

Citace od: Krank kdy Srp 13, 2026, 14:17Ahoj, píšete, že komunikace bez problémů, ale mě se a Herrou domluvit nepodařilo, respektive vždy jsem dostal strohou odpověď typu ... jsem mimo ČR. A to jsem ji nekontaktoval teď o prázdninách, bylo to už dříve.
Tak se chci zeptat úspěšnějších. Jak dlouho předem jste termín domlouvali? A na co reaguje, volali jste, email, SMS, WhatsApp?
Citace od: Krank kdy Srp 13, 2026, 14:17Ahoj, píšete, že komunikace bez problémů, ale mě se a Herrou domluvit nepodařilo, respektive vždy jsem dostal strohou odpověď typu ... jsem mimo ČR. A to jsem ji nekontaktoval teď o prázdninách, bylo to už dříve.
Domluva přes e-mail, týden dopředu.
Po odeslání 1.e-mailu jsem nedostal hned odpověď, tak jsem ji napsal na whatsap, at se podívá do mailu. Jeste ten den mi přišla mailem odpověď a pak uz jsme domlouvali téma schůzky mailem