Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy

Založil Kuba, Črv 21, 2026, 08:12

Předchozí téma - Další téma

Která z těchto domin, je pro vás TOP?

Amélie Moon (Dungeon)
1 (1.6%)
Madam Helena (Dungeon)
0 (0%)
Lady Artemis (StudioSin)
5 (8.2%)
Lucka (Satanela)
0 (0%)
Markéta (Satanela)
0 (0%)
Kateřina (Satanela)
0 (0%)
Madam Elle
0 (0%)
Angela Latex (Hedone)
2 (3.3%)
Madam Kejtý (Hedone)
3 (4.9%)
Goddess Gaia (Hedone)
10 (16.4%)
Madam Salome (Hedone)
2 (3.3%)
Miss Doris (Hedone)
0 (0%)
Miss Claudia (Hedone)
0 (0%)
Madam Zola (Hedone)
0 (0%)
Sicut Dico (Hedone)
0 (0%)
Goddess Solara
0 (0%)
Dominica Diablo
3 (4.9%)
Madam Dominika
1 (1.6%)
Madam Moira
1 (1.6%)
Madam S. (chcitvujanal)
1 (1.6%)
Madam Anita
4 (6.6%)
Madam Aradia
0 (0%)
Shibari Alchymistka
0 (0%)
Madam Sára (Strict)
0 (0%)
Madam Daniela (Strict)
2 (3.3%)
Princess Sabrina (Strict)
0 (0%)
Goddess Inanna (Strict)
0 (0%)
Goddess Jana
2 (3.3%)
Mistress Astarte
0 (0%)
Lady Caty (Rossi)
2 (3.3%)
Paní Mara (Rossi)
2 (3.3%)
Madame Šárka (Rossi/OWK)
0 (0%)
Lady Evilin (Rossi)
0 (0%)
Lady Morgana
1 (1.6%)
Lady Madeline
0 (0%)
Madam Valentine Flame
0 (0%)
Therezie
0 (0%)
Madam Diana
0 (0%)
Madam Dračice
0 (0%)
Amanda
4 (6.6%)
Evangeline Noir
0 (0%)
Diana Vera
0 (0%)
Madam Dominna
0 (0%)
Miss Katara
0 (0%)
Aurora Pervert
0 (0%)
Madam Valerie
0 (0%)
Madam Lea (Leontynka)
0 (0%)
Bělinna
0 (0%)
DominatrixIris (Ama)
0 (0%)
Madam Vamp (Strict??)
0 (0%)
Lady Raven
0 (0%)
Madam Vanessa
1 (1.6%)
Madam Victoria
0 (0%)
Madam Iris (Medical fetish clinic)
0 (0%)
Miss Swan
0 (0%)
Paní Eva
0 (0%)
Mistress Olivie (Octopus)
1 (1.6%)
Lady Crystal (Octopus)
0 (0%)
Jenny Parable (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Bella (Le Velour)
0 (0%)
Slečna Tereza (Le Velour)
0 (0%)
Lota Creme (Le Velour)
0 (0%)
Elise Fox (Le Velour)
2 (3.3%)
Slečna Laura (Le Velour)
1 (1.6%)
Vivien Charmante (Le Velour)
0 (0%)
Madam Zuzana (Le Velour)
1 (1.6%)
Slečna Lucie (Le Velour)
0 (0%)
Mistress Rati
0 (0%)
Mistress Angelika
0 (0%)
Madam Lydie
0 (0%)
Nikola Korrupt
1 (1.6%)
Princess Mystic ("Zmizelé")
0 (0%)
Lady Nyx (Strict)
2 (3.3%)
Lady Cara
1 (1.6%)
Lara Dark (Rossi)
0 (0%)
Jana z Řep
5 (8.2%)

Celkem hlasů: 61

Kuba

Citace od: geo kdy Črv 23, 2026, 11:59Je velká škoda, že se nemůžeme někde v hospodě sejít dát si pár piv a pokecat o našich dominách,
zkušenostech a praktikách, které máme rádi.

No, byly doby, kdy to tady bylo hodně vyhrocený (urážky, nadávání, shazování - soukromých zprávách) a takový "přátelský pokecání u píva" by se nakonec mohlo zvrhnout v rozbíjení pullitrů o hlavy. ;D
Myslím, že diskuzní fórum je naprosto dostačující forma komunikace. ;D

wanderer

Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 13:08Tak dejme dohromady okruh praktik, nebo kritérií, který maj smysl - ne to kategorizovat na fisting palcem, ukazováčkem, prsteníčkem, pěstí, nohou, ale rozumně, v pár kritériích a udělejme anketu pro každej okruh zvlášť, to bude hodně vypovídající. Ale znova opakuju. Tahle anketa je míněná něco jako: "Kdybste měli strávit zbytek života na pustým ostrově s jednou dominou, kterou z Prahy byste si vybrali?" Ptám se na jednu TOP osobu. Nedělám analýzu toho, která je v čem nejlepší. :)
Principialne by se tohle dalo rozhodnout serii anket ve stylu "Ktera je nejlepsi na X". Vysledky pak hodit a linkovat do threadu pripnutym na vrsku seznamu.

Kuba

Citace od: wanderer kdy Črv 23, 2026, 13:36
Citace od: Kuba kdy Črv 23, 2026, 13:08Tak dejme dohromady okruh praktik, nebo kritérií, který maj smysl - ne to kategorizovat na fisting palcem, ukazováčkem, prsteníčkem, pěstí, nohou, ale rozumně, v pár kritériích a udělejme anketu pro každej okruh zvlášť, to bude hodně vypovídající. Ale znova opakuju. Tahle anketa je míněná něco jako: "Kdybste měli strávit zbytek života na pustým ostrově s jednou dominou, kterou z Prahy byste si vybrali?" Ptám se na jednu TOP osobu. Nedělám analýzu toho, která je v čem nejlepší. :)
Principialne by se tohle dalo rozhodnout serii anket ve stylu "Ktera je nejlepsi na X". Vysledky pak hodit a linkovat do threadu pripnutym na vrsku seznamu.

To zavání nekonečnou debatou právě o proměnné "X". Fisting, pissing, footfetish, spank, CBT, bla bla bla bla bla a nakonec budeme mít sto anket a v každý sedmdesátpět domin. I ten seznam domin stále žije, díky vám jich pár přibylo...

Ale v principu, naprosto souhlasim, bylo by to rozhodně víc vypovídající, než celý diskuzní fórum, možná.

T

Ale pořád je to o tom, jaký skill jakákoliv anketa měří. Skutečně by šlo o tu jednu praktiku?.-)))

Pokud budu velký skeptik, tak každou anketu může vyhrát kdokoliv s dostatečně motivovaným jedním obdivovatelem s dostatkem času.

A pokud budu menší skeptik, tak v každé anketě boduje ta, která není úplné motovidlo, drží cenu dole, tváří se, že moc nepracuje, a má někoho, koho baví si s klientem dlouho psát,-)

A ikdyž budu idealista, tak vždy jde o hodnocení celkového dojmu, kdy každý má jiné hodnotící kriteria a jiné diskvalifikační body.

Takže dle mého ten pokec a věcná diskuze nahradit nejde.

citron1425

Kluci já jsem rád že tady ta anketa je už jako výčet domin u kterých někdo byl a nemusím se bát že mě místo lekce hodí do kufru auta.

Je přece jasný že ty hlasy nebudou o ničem moc vypovídat. Některý holky jako Aurora, Jana nebo Olivie jsou velmi krásný. Třeba Elise a Kejtý umí dobře wrestlit. Někdo je empatický a někdo sadistický. Některý jsou skvělý na piss, některý mají výběr hraček a šatníku, některý jsou zkušený a některý mladý, některý hubený některý plnoštíhlý.

Kdybych mohl vybrat každou u které jsem si lekcí užil a klidně bych se vrátil, tak dám přes 20 hlasů.

Každej podle svýho. Upřímně ta anketa víc vypovídá o složení a preferencích uživatelů než o dominách.

nukacola

Možná vhodnější název ankety by byl "Vaše nejvíc oblíbená domina z Prahy".
Jinak s výsledky hlasování jsem spokojen  ;)

Admin

No a já jsem pryč, tak hodně zdaru s původním názvem. Stejně to vyhraje bájná Jana, tak proč se obtěžovat.

T

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 04:13Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům.

Jana z Řep něco buduje? Kde a jak?  Mně tedy přijde, že se sem tam objeví pár specifických nicků s potřebou budovat vymyšlenou auru. Pro věrohodnost by to chtělo začít vytvářet i aspoň trochu kritické imaginární zákazníky.-)))

nukacola

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:13
Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 04:13Výsledek odpovídá skoro 20 letům budované reputace a talentům.

Jana z Řep něco buduje? Kde a jak?  Mně tedy přijde, že se sem tam objeví pár specifických nicků s potřebou budovat vymyšlenou auru. Pro věrohodnost by to chtělo začít vytvářet i aspoň trochu kritické imaginární zákazníky.-)))

Kolik je tobě let?  ;D

Když ještě existoval web Norník, tak vlákno PISS bylo v podstatě tematickým vláknem jen o Janě, byly tam stovky příspěvků které se hromadily někdy od roku 2009.
V roce 2010, když jsem poprvé uvažoval o návštěvě dominy v Praze, stačilo se zeptat na Norníku koho mám navštívit, a hned chodily soukromé zprávy že mám zajet do Řep.  ;D
Bohužel jsem tehdy neuposlechl a šel do Satanely, kde v roce 2011 mi za hodinu nudy dáma naúčtovala 3000, což i na dnešní poměry není malá cena.

T

Citace od: nukacola kdy Črv 24, 2026, 08:36Kolik je tobě let?  ;D

Kolem BDSM témat se pohybuji od konce devadesátých let.

T

Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 08:26Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.

No budí to dojem invalidního důchodce bez jiného života než udržování styků s pár hochy z mládí,-)

nukacola

Citace od: T kdy Črv 24, 2026, 08:49
Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 08:26Už jen to, že nepotřebuje inzerovat o něčem svědčí.

No budí to dojem invalidního důchodce bez jiného života než udržování styků s pár hochy z mládí,-)

Nevím proč máš potřebu se dohadovat, když jsi zjevně ani nikdy u této dámy nebyl na lekci.
Ale opak je pravdou, má soukromý život a jinou práci a koníčky, proto už dávno ani nepotřebuje a nechce inzerovat.
Naposled mě fantasticky počůrala, potom šukala v různých pozicích, před zrcadlem v koupelně, potom svázaného, a nakonec velkým připínákem který se sotva vešel do mé zadnice mě ojížděla na křesle tak, že se zapotila. Tvrdé mrdání bez slitování, ještě mi u toho povídala že umí mrdat tak že mi to proleze pusou  ;D  ale orgáč jsem z toho měl neskutečný, asi 10 minut. A potom mi ještě svázanému na křesle strčila do pusy prsty v latexové rukavici s mým semenem :D Po lekci potom máš pocit že jsi porodil, a musíš se znova naučit chodit. :D
Pobavily mě nové kousky v jejím studiu pro fanšmekry - dilda velikosti dělostřeleckých granátů doslova ;D
A vypadá jako modelka.

Kuba

Citace od: Admin kdy Črv 24, 2026, 08:06No a já jsem pryč, tak hodně zdaru s původním názvem. Stejně to vyhraje bájná Jana, tak proč se obtěžovat.

No já doufám, že to tak nedopadne. A hlavně ani nejde tolik o to, kdo vyhraje, nejsou to volby. Myslim, že by to mohlo žít dlouhodbě a hlavně sloužit, jako takovej rozcestník pro někoho, kdo se rozhoduje a chce jistotu že jde za někým, kdo má nějakej "kredit". Já jsem se unáhlil s tím názvem, tohle by bylo vážně mnohem lepší, tak kdyby to šlo, až budeš mít čas a pokud to není problém, tak to opravdu prosím změň. Máš ode mě SZ. Díky.

Chryses

Nevím čemu se divíš @Kuba, založil jsi vlákno na nejlepší dominu z Prahy. Mě naopak přijde přirozené, že hlasující zde propagují a zdůvodňují svoje hlasy, které svěřily té či oné dámě.

Chryses

Tak když s @nukacola jedeš pingpong zpráv, tak mě nepřekvapuje, že se vybičoval až k takovému kroku.

Tvoje reakce mi trochu přijdou jak z jednoho děl Járy Cimrmana:
"Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi."