Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Princess Sabrina

Založil monkale13, Črv 05, 2026, 00:31

Předchozí téma - Další téma

monkale13

Máte někdo zkušenost s Princess Sabrina?
Primárně mě zajímá výprask a vaše zkušenost s ní.

https://www.profidominy.cz/dominy/princess-sabrina

mladysubik

Měl jsem s ní několik sezení. Je vysoká, štíhlá, blondýnka a krásná. Miluje škádlení. Řekl bych, že je to přirozená domina.

PirnetKo

Hej monkale, zakládáš tu duplicitní vlákna jak na běžícím pásu a děláš tu bordel. Používej hledání, už jsem ti to tu jednou psal...
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

FitnessSub

Citace od: PirnetKo kdy Črv 14, 2026, 23:30Hej monkale, zakládáš tu duplicitní vlákna jak na běžícím pásu a děláš tu bordel. Používej hledání, už jsem ti to tu jednou psal...

Pravda

FitnessSub

Citace od: mladysubik kdy Črv 14, 2026, 22:38Měl jsem s ní několik sezení. Je vysoká, štíhlá, blondýnka a krásná. Miluje škádlení. Řekl bych, že je to přirozená domina.

Pročpak asi už není v Dungeonu? :D

FitnessSub

Citace od: monkale13 kdy Črv 05, 2026, 00:31Máte někdo zkušenost s Princess Sabrina?
Primárně mě zajímá výprask a vaše zkušenost s ní.

https://www.profidominy.cz/dominy/princess-sabrina

Jistý mistr "T" by ti na to napsal, že by byl opatrný s šířením odkazů z profidomin :)))

Načež mu můžeš s ledovým klidem napsat, že link je úplně OK :D

Jinak ano běloruska why not?

Petr Novák

Záleží,jaký výprask chceš.Byl jsem u ní jen jednou, pak z Dungeonu zmizela neznámo kam. Je milá,ochotná. U výprasku střední zážitek. Střední intenzita,technika nic moc, ale pořád fajn. Na kombinaci cukr a bič bych ji doporučil.

T

Citace od: FitnessSub kdy Črv 15, 2026, 01:08Jistý mistr "T" by ti na to napsal, že by byl opatrný s šířením odkazů z profidomin :)))

Jistý mistr "T" nikdy neměl nic proti odkazům z profidomin. Mistr "T" měl něco proti soukromým a veřejně neinzerovaným informacím o profidominách.

FitnessSub

Citace od: T kdy Črv 15, 2026, 19:14
Citace od: FitnessSub kdy Črv 15, 2026, 01:08Jistý mistr "T" by ti na to napsal, že by byl opatrný s šířením odkazů z profidomin :)))

Jistý mistr "T" nikdy neměl nic proti odkazům z profidomin. Mistr "T" měl něco proti soukromým a veřejně neinzerovaným informacím o profidominách.

Tak toho je tady plno a vždy bude. Tady jsi ma webu recenzí a nikoliv inzercí. Tady všichni nebudou papouškovat informace z veřejných inzercí... Tady se sdílejí zkušenosti. Ale ano všiml jsem si, že se tu pár klientů a zároveň otroků prořeklo. Používat stejný nick zde a na sociálních sítí...
Když někdo není opatrný, jeho/její smůla...

T

Citace od: FitnessSub kdy Črv 16, 2026, 01:28Tady jsi ma webu recenzí a nikoliv inzercí... Když někdo není opatrný, jeho/její smůla...

Plést si sdílení zkušeností s amatérským doxingem a slíděním po cizím soukromí je hodně toxické. To, že někdo udělá chybu, z nikoho neudělá Sherlocka Holmese, ale jen obyčejnou digitální drbnu.

TheDarkKnight

Citace od: T kdy Črv 16, 2026, 08:54
Citace od: FitnessSub kdy Črv 16, 2026, 01:28Tady jsi ma webu recenzí a nikoliv inzercí... Když někdo není opatrný, jeho/její smůla...

Plést si sdílení zkušeností s amatérským doxingem a slíděním po cizím soukromí je hodně toxické. To, že někdo udělá chybu, z nikoho neudělá Sherlocka Holmese, ale jen obyčejnou digitální drbnu.

1.
Za "toxické", "drbnu" a jistých názorů bych spíš místo "mistr T" volil "miss T" :))

2.
"Amaterský doxing" ?
Tak "doxing" český právní řád nezná :)

3.
Ale máme tady GDPR a tedy neoprávněné nakládání a zneužívání osobních citlivých informací za účelem zastrašení a vydírání, čehož jsem si mimo jiné všiml i ze strany těch tvých profidomin. Abychom tedy byli spravedliví :)

4.
Možná je vždy lepší nejprve pochopit celý kontext věci. Né každý v tomto světě se nechá zastrašovat a vydírat.

5.
Občas když poslouchám povídání "domin" a jak každá háže špínu na tu druhou atd. Ono stačí jen poslouchat obě strany a pak si člověk udělá obrázek. A přitom si nemusíš hrát na detektiva. A to tvé "soukromí" ti často sdělují ony sami, až se sám divím, jak může být takhle hloupá. A ještě jedna důležitá věc. Ty a ani nikdo z nás při lekci žádné utajení nepodepisujeme :))

Já vždy říkám, že každý má možnost volby, každý je strůjcem svého štěstí a taky jak se říká: Karma je zdarma.

Hezký den

T

Citace od: TheDarkKnight kdy Črv 17, 2026, 10:13"doxing" český právní řád nezná ... až se sám divím, jak může být takhle hloupá ... žádné utajení nepodepisujeme ...

Schovávat chybějící charakter za debaty o GDPR a chybějících smlouvách, a přitom přiznat, že zveřejnění soukromí bývá nástrojem msty, vypovídá o mnohém.

TheDarkKnight

Citace od: T kdy Črv 17, 2026, 13:31
Citace od: TheDarkKnight kdy Črv 17, 2026, 10:13"doxing" český právní řád nezná ... až se sám divím, jak může být takhle hloupá ... žádné utajení nepodepisujeme ...

Schovávat chybějící charakter za debaty o GDPR a chybějících smlouvách, a přitom přiznat, že zveřejnění soukromí bývá nástrojem msty, vypovídá o mnohém.

Tak ještě jednou:
dropping dox tady bylo uvedeno tebou. Já to opravil na GDPR, co je v naší zemi správné. A spravedlivé je to dodržovat oboustranně!
Moje první upozornění:
Nepoužívej termíny, které tady neplatí.

Uvádět své citlivé soukromé údaje ať už klientovi nebo domině a jiným je prostě chyba. Potom dochází k zneužití z obou stran. To byla moje myšlenka.

Chybějící charakter?

Moje druhé upozornění:
Byl bych hodně opatrný debatě o charakteru. :) "Byl bych opatrný"- tvoje slova. :))
Protože to, co tady občas člověk čte a navíc tvoje příspěvky typu: zvyšující se mzda, tak plaťme více. Nebo jdeme k mladé samozvané domině na klinik, tak bychom tomu měli my více rozumět a naučit ji to? BTW to mě nejvíce pobavilo, takže když někomu náhodou něco způsobí, tak to není její vina?

Moje druhé upozornění:
Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví :) - směřující tobě a taky všem tzv. dominám a salónům s nedostatečnou hygienou :)

A pak ty tvé vyrekontruované události nebo vytahování slovních spojení z kontextu :)) Asi místo toxické (to fakt napíše spíše holka) použiji raději zoufalé. :)) Jo a tady bych pak napsal "chybějící charakter", který tam, ale vlastně nikdy nebyl :))

Věř mi, že pravá profidomina se chová úplně jinak a ty jí nejsi :)

A aby tento příspěvek byl přínosný i pro ostatní, kteří plánují třeba svou první lekci a jít k opravdovým profidominám, které budou ctít GDPR, tak jsou to např.: Lady Caty, Lady Herra, Jenny, Madam Adler, Madam Cora, Anabeĺla. Řekněme prostě ty starší asi :)) Jediná mladá, komu bych věřil, že nebude chtít škodit a zastrašovat, tak Artemiss.

PS: Tohle je debata o Princess Sabrině. Tak proč vlastně opustila své minulé působiště? :)

T

Citace od: TheDarkKnight kdy Črv 17, 2026, 22:09Nepoužívej termíny, které tady neplatí. Uvádět své citlivé soukromé údaje ať už klientovi nebo domině a jiným je prostě chyba. Potom dochází k zneužití z obou stran.

Používám termín popisující druh toxického chování,  které se tu projevuje sdílením a mazáním osobních údajů domin. Řeči o paragrafech a "ony jsou hloupé či zlé" odvádějí pozornost od tohoto problematického chování.

Citace od: TheDarkKnight kdy Črv 17, 2026, 22:09...takže když někomu náhodou něco způsobí, tak to není její vina?

Nikoliv. Půjde to za nimi i pokud to udělají sebelépe, něco se i tak pokazí a klient hajzlík začne vytahovat paragrafy.

Proto se divím, že jsou za těch pár drobných ochotné tyto věci provádět.

michalm

Dobrý vy dva, nemusíte se tady o tom hádat. O tom to tady není. Piště si kdyžtak spolu mezi sebou, ale touto konverzací tady k ničemu nepřispíváte. Oba máte nějaký názor, který Vám neber, ale prosím piště si jen spolu. Děkuji
Zkušenosti: Amandamiss, Moira, Cara