Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Sára Brno

Založil Vzpi, Črn 17, 2026, 13:39

Předchozí téma - Další téma

Vzpi

Dobrý den, již delší dobu plánují madam Sáru z Brna. Nemáte někdo zkušenost ? Mam to k ní cca 210 km, tak aby to nebyla zbytečná jízda. Dekuji
https://profibdsm.cz/dominy/domina-sara-brno/

Reichenberger

Zkušenost mám, z roku 2013. Už tehdy inzerovala věk 42 let a při setkání jsem to vyhodnotil, že je buď velmi vyžilá, nebo si tak pět ubrala. Od té doby inzeruje pořád s těmi samými fotografiemi, přeber si to každý jak umíš...
Lekce nic moc, sice žádný propadák, ale nic co by nadchlo.
Za mě škoda peněz.

A když už jsme u toho, rekordmankou v téhle disciplíně "inzerce co nejdelší dobu s jednou a tou samou fotkou" je nepochybně Martina za Zlína. To opálené pozadí na bílem prostěradle vídám na různých serverech nejméně od roku 2010. Tehdy inzerovala, že je jí 38 let a na norníku se už tehdy psalo, že to tak úplně nesedí... Nebyl jste u ní někdo? Ne, že bych za ní chtěl zajít, ale ta zkušenost by mě zajímala, čistě ze zvědavosti...  ;D

Mskvor

Ahoj, já bych částečně nesouhlasil. Zkušenost mám sice jen o málo nedávnější, z 2015, ale přestal jsem k ní chodit, protože jsem už nejezdil do Brna. Ano, má svůj věk a tipl bych si, že jí bude kus přes padesát a ano, vybavení nic moc, i když KKK - klec, kříž, křeslo (gynekologické) má, ale ten dřevěný roubík byl fakt postarší. V čem mi ale maximálně vyhovovala byla jeji fantazie, radost z poctivě vykonané práce a určitá zlomyslnost. Je pravda, že jsme se pohybovali spíše v roleplay, než v BDSM, ale vysloveně jí to bavilo a šlo. A když chtěla, tak jsem se jí fakt bál, i když jsem jí pořád věřil. Ale prostě jsem přestal zlobit, protože jsem se bál trestu.

Fetishman01

Já v minulosti Sáru navštěvoval a neměl jsem problém. Příjemná,ochotná,co jsme se dohodli tak vykonala způsobem že se do situace přímo vžila, žádné divadlo. Kdo není náročný na vybavení studia tak si na své určitě přijde ;)