Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Bella bdsm Pardubice

Založil Crazy Lord, Bře 18, 2025, 02:45

Předchozí téma - Další téma

Crazy Lord

Trochu hůře se na internetu hledá, inzeruje spíše na privátních stránkách.  Já jsem přes dušení igelitem, slečna inzerovala že dušení dělá a že se na něj přímo specializuje ale samozřejmě dělá i takové ty klasické bdsm praktiky.

Na poprvé jsem se nedovolal načež mi asi za hodinu napsala sms že mohu volat. Komunikativní domluva v pohodě.
Chtěl jsem mumifikaci + dušení igelitovým pytlem, folií, prsy. Domluvili jsme si termín. V den uskutečnění vyžaduje potvrzení sms předem, pak pošle adresu.
Pracuje v čistém moderním bytě na okraji Pardubic. Není teda vybavený jako studio ale možná už na tom zapracovala. ( Nebyl jsem tam už zhruba 7 měsíců jelikož jsem teď zadanej.)

Bella je poměrně pohledná blondýna. Dlouhé vlasy po lopatky, trochu plnoštíhlá. Krásné pevné prsa něco mezi 2-3.
V den mé první návštěvy měla na sobě lesklý spandexový obleček s otvorem na prsa, což pro mě bylo trochu zklamání jelikož jsem prosil o latex. Přes to že tvrdila, že latex není problém a že má spousty latexových oblečků, ani na jedné ze dvou lekcí jsem se ho nedočkal. :(

První co vyžaduje po vpuštění do bytu je kleknout a políbit jí nohy a pak jí vsunout peníze do bot.
Poté si sednete na barovou stoličku na proti sobě ke stolu, nabídne vám pití a začne rozhovor. Bella je hodně upovídaná a moc dobře se s ní povídá, dá se tak ztratit i hodina kterou vám počítá do lekce. Na obou lekcích jsem prakticky první hodinu prokecal, ale věřím že kdybych chtěl jít rychle na věc, tak by nebyl problém.

Co se lekce týče, byl jsem poslán do sprchy a pak nástup v ložnici. Lekce se odehrávala normálně na posteli. V ložnici pustila z CD Ramštejny a šlo se na věc.
Dodržovala co jsme si domluvili až na roubík, který jsme nechtěl ale ona řekla že teď to řídí ona že ho prostě dostanu ale nebylo to na furt ale jen na prvních 5 min. zhruba. Mumifikaci jsem chtěl jen částečnou tzn. nohy nechat volné, to dodržela.

Z předchozích lekcí jsem byl zvyklý na to že si vás dominy nejprve trochu oťukávají, Bella mě zmumifikovala, položila na záda na postel, odstřihla si velký kus smršťovací folie který uchopila na krajích a vší silou mi jí namáčkla na obličej a začala mě dusit. Od předchozích domin jsem zvyklý na to, že stačilo sebou trochu zavrtět a většinou mi po pár vteřinách dali nadechnout ale tady to naprosto nefungovalo. Asi po minutě jsem sebou házel a snažil se nějakým způsobem nadechnout ale Bella vše ignorovala a nepomohla ani prosba kterou jsem ze sebe vyloudil z posledního zbytečku vzduchu v plicích. Místo toho aby povolila, tak mi na obličej přimáčkla své prsa což vedlo k totální panice a zápasu o vzduch. Snažil jsme se z té folie vykroutit, vydával jsem ze sebe už žalostné zvuky prázdného pumpování plic. Vší silou jsem zabral a podařilo se mi vzpřímit, načež ucukla a odtrhla mi konečně folii z obličeje. Hned jsem dostal vynadáno, že jsem jí tím pohybem mohl roztrhnout bradavku, jelikož tam má piercing. Já se bránil tím, že jsem čekal že to bude trochu jemnější to dušení a ona mi řekla že to je jemnější dušní :D Tak že mi došlo že to je docela sadistická mrcha a že mám docela problém.
Zbytek lekce probíhal v podobném stylu. Pokaždé jsem musel sebou házet a propadat v zoufalství a modrat v obličeji, jinak jsem nedostal nadechnuto. V podstatě to ale bylo ale přesně to co jsem si přál, tvrdé dušení bez stopky, tak že jsem byl maximálně spokojený. Nutno také dodat, že mi v průběhu lekce otírala obličej od potu a dávala mi napít, tak že dokáže být i empatická.

Co mě zklamalo, neudělala mi to rukou. Už jsem byl na několika lekcích zaměřených na dušení a nikdy by mě Domina nenechala odejít s plenejma koulema. Bella mi to neudělala a při odchodu mi dala za úkol abych si to doma udělal sám a myslel při tom na ní.
Taky mě nepříjemně překvapila cena 2500/h. Od mé předchozí paní jsem byl zvyklý na poloviční cenu a taky slevu za vícehodinovu lekci. Na to že to není vyloženě profina ale řadil bych jí spíše do amatérek, je poměrně drahá, ale pravdou je, že lekce byla super a prakticky se vším jsem byl velmi spokojen.
Na konci zase sprcha, pokec, pití, a úkol že si mám na další lekci koupit latexové prostěradlo a chtěla zpětnou vazbu mailem.

Nad druhou lekcí jsem dlouho váhal. Bella mi přišla nebezpečně tvrdá, hodně často ignoruje signály že už nemůžu. Na druhou stranu, to je přesně to co mě strašně vzrušuje, tak že jsem se objednal za 2 měsíce na další lekci.
Na počátečním rozhovoru jsem se jí svěřil že mám docela strach z té první zkušenosti, k čemuž přihlédla a lekce probíhala mnohem jemněji. Došlo tam k dušení ve vakuovém pytli na matrace, který jsem si přinesl. To je opravdový extrém jelikož podtlak vás totálně vmáčkne, znehybní a zároveň dusí ale Bella při každém náznaku pytel otevřela a dělala to opatrně. Pochopil jsem, že když řeknete že chcete mírněji, umí ubrat, když řeknete tvrdě, tak vám z toho udělá peklo na zemi. V tomhle ohledu super. 
Tentokrát už jsem dostal možnost se na konci udělat, i když jinak než jsem si přál, měl jsem si ho sám vyhonit, během toho co mi dělala facesiting přes igelitový pytel. Seděla mi na ksichtě a dráždila se během toho ještě nějakou vibrační hračkou, tohle bylo super během chvilky jsem se vystříkal.

Co mě nemile překvapilo na druhé lekci byl opět spandex místo latexu, tentokrát nebyl ani moc sexy. Bella byla nějak jinak nalíčená a měla jinak vlasy, při první lekci mi připadala starší a hezčí, ve smyslu že vypadala přísněji. Teď vypadala spíš jako copatá holčička, což mi na atmosféře moc nepřidalo.

Osobně doporučuji tuhle dominku milovníkům hrátek s dechem a tvrdého dušení, v tom je vážně dost dobrá. Jeden nový nerozbalený vakuový pytel jsem jí tam nechal pro případné zájemce, tak že kdo chce zažít maximální paniku a adrenalin, najdete si jí a objednejte se.