MadamLEA (LeontynKa DeSalvo)

Založil Zukis, Kvě 19, 2026, 00:06

Předchozí téma - Další téma

Zukis

wanderer

"Madam" Lea sveho casu legenda v tom nejvic negativnim slova smyslu. Blahy pameti, ona snad nepromarnila jedinou sanci, co se tyka spatnych veci. Pohlavni nemoci, drogy, alkohol, kvalita lekce samozrejme uplne mimo. Neumim si predstavit, ze by se to nejak zmenilo, vyhnul bych se obloukem.

qu8552

Citace od: wanderer kdy Kvě 19, 2026, 17:24"Madam" Lea sveho casu legenda v tom nejvic negativnim slova smyslu. Blahy pameti, ona snad nepromarnila jedinou sanci, co se tyka spatnych veci. Pohlavni nemoci, drogy, alkohol, kvalita lekce samozrejme uplne mimo. Neumim si predstavit, ze by se to nejak zmenilo, vyhnul bych se obloukem.

To naprosto presne odpovida dojmu, ktery jsem si o ni udelal po skouknuti jeji "prezentace".
A radsi ani nechci vedet, o kolik si tato osoba za sve "sluzby" troufa rict.
Ja proste vubec nerozumim tomu, ze se o TOHLE muze nekdo byť jen zajimat  ::)
To neni masochismus  ;) to je cira blbost!

Vandor

Citace od: wanderer kdy Kvě 19, 2026, 17:24"Madam" Lea sveho casu legenda v tom nejvic negativnim slova smyslu. Blahy pameti, ona snad nepromarnila jedinou sanci, co se tyka spatnych veci. Pohlavni nemoci, drogy, alkohol, kvalita lekce samozrejme uplne mimo. Neumim si predstavit, ze by se to nejak zmenilo, vyhnul bych se obloukem.

zaznamenal jsem stejná varování pár let nazpět

Hanzy

Tuhle vazne nebrat, pokud nechces neco chytit. Myslel jsem, ze uz zmizela, ale zase to zkousi nejde jinde...