Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Apartmány

Založil Vandor, Kvě 12, 2026, 16:45

Předchozí téma - Další téma

Vandor

Zdarec, jaké máte kdo zkušenosti s návštěvou apartmánů (na Smíchově i jinde), když domina nemá své vlastní studio. Třeba Aneta (nyní tedy Amanda i Madame Cat měli studio kde působily pouze ony a po stránce hygieny jim nešlo absolutně nic vytknout.

breath_control

V Apartmánech na Smíchově jsem byl nesčetněkrát. Není jim co vytknout. Krásné čisté prostředí, vždy pečlivě uklizené. Erotická atmosféra pokojů. Apartmány Smíchov jsou za mě dobrá volba.

Vandor

Je někde k nalezení odkaz na toto místo? Zajímal by mě totiž počet pokojů a rovněž cena.

Chryses

Citace od: Vandor kdy Črn 21, 2026, 21:04Je někde k nalezení odkaz na toto místo? Zajímal by mě totiž počet pokojů a rovněž cena.

Zkuste tenhle:
apartmany-smichov.cz

Vandor

Citace od: Chryses kdy Črn 23, 2026, 20:14
Citace od: Vandor kdy Črn 21, 2026, 21:04Je někde k nalezení odkaz na toto místo? Zajímal by mě totiž počet pokojů a rovněž cena.

Zkuste tenhle:
apartmany-smichov.cz
jo díky moc a tvůj názor na ono místo: poměr cena/čistota+vybavení?

Chryses

Citace od: Vandor kdy Srp 22, 2026, 20:53jo díky moc a tvůj názor na ono místo: poměr cena/čistota+vybavení?

Co se týče ceny, tak to pásmo od 7 do 17 hodin vychází velmi pěkně. A zase to noční už je docela přihřáté.

Prostory jsou to spíše skromné, je to přece jen hodinový hotel. Mají tam tematické pokoje, ale hracího nábytku je tam málo, jen to co je vidět na fotkách. Je možné si půjčit balíček hraček a bácátek. Ale nebyl bych si jistý jejich čistotou.

Je tam čisto a uklízí se vždy po každém hostu. Nicméně to zřejmě neplatí o výměně vody ve vířivkách.

Celkově dobré místo na normální sex, ale na naše hrátky nic moc, pokud nemáš dost vlastních věcí.

Vandor

Citace od: Chryses kdy Srp 23, 2026, 12:20
Citace od: Vandor kdy Srp 22, 2026, 20:53jo díky moc a tvůj názor na ono místo: poměr cena/čistota+vybavení?

Co se týče ceny, tak to pásmo od 7 do 17 hodin vychází velmi pěkně. A zase to noční už je docela přihřáté.

Prostory jsou to spíše skromné, je to přece jen hodinový hotel. Mají tam tematické pokoje, ale hracího nábytku je tam málo, jen to co je vidět na fotkách. Je možné si půjčit balíček hraček a bácátek. Ale nebyl bych si jistý jejich čistotou.

Je tam čisto a uklízí se vždy po každém hostu. Nicméně to zřejmě neplatí o výměně vody ve vířivkách.

Celkově dobré místo na normální sex, ale na naše hrátky nic moc, pokud nemáš dost vlastních věcí.
Díky za info, protože jsem si to tak nějak podle fotek myslel. Správná domina má mít vlastní studio.