Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Lucie Brno

Založil ritopych, Kvě 10, 2026, 17:51

Předchozí téma - Další téma

ritopych

Zdravim kolegové,tak nedávno se v Brně objevila nová domina tzv.madam Lucie. Z komunikaci s ní jsem přišel k názoru že je profi a že ví o čem mluví. Je tu jenom jeden problém,chce 4500kč/h.Vízkoušel někdo? Vi někdo o ní něco?

qu8552

Citace od: ritopych kdy Kvě 10, 2026, 17:51Zdravim kolegové,tak nedávno se v Brně objevila nová domina tzv.madam Lucie. Z komunikaci s ní jsem přišel k názoru že je profi a že ví o čem mluví. Je tu jenom jeden problém,chce 4500kč/h.Vízkoušel někdo? Vi někdo o ní něco?

To neni problem. To je pitomost! Nekrmit, prosim!

ritopych

Citace od: qu8552 kdy Kvě 10, 2026, 21:30
Citace od: ritopych kdy Kvě 10, 2026, 17:51Zdravim kolegové,tak nedávno se v Brně objevila nová domina tzv.madam Lucie. Z komunikaci s ní jsem přišel k názoru že je profi a že ví o čem mluví. Je tu jenom jeden problém,chce 4500kč/h.Vízkoušel někdo? Vi někdo o ní něco?

To neni problem. To je pitomost! Nekrmit, prosim!
Neměj strach kámo nejsem debil