Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Godess Inanna

Založil Vandor, Kvě 10, 2026, 09:04

Předchozí téma - Další téma

Vandor

Má někdo zkušenost: https://www.profidominy.cz/dominy/godess-inanna
nebo obecně se strict studiem?

wanderer

Taky by me zajimalo. Co vim, tak studio samotny bylo vzdy spis takovej ok prumer, ne? Ale muzu se mylit, jedu ciste z pameti. 

qu8552

Citace od: wanderer kdy Kvě 10, 2026, 17:26Taky by me zajimalo. Co vim, tak studio samotny bylo vzdy spis takovej ok prumer, ne? Ale muzu se mylit, jedu ciste z pameti.

Mno tak chvalim ze se neboji ukazat oblicej + kerky ma taky pekny.
Nicmene pripada mi legracni, kdyz osoba nabizejici lekce v cestine nebo anglictine ani neumi napsat spravne slovo Goddess  ;D
K jeji profesionalite bych byl tudiz skeptickej...

Vandor

Je vidět, že naše komentáře padají na úrodnou půdu: už si do slova goddess dodala i to druhé d.
Ale stejně je na mě moc potetovaná: jak to máte vy?

wanderer

Citace od: Vandor kdy Kvě 21, 2026, 07:48Je vidět, že naše komentáře padají na úrodnou půdu: už si do slova goddess dodala i to druhé d.
Za me by klidne mohla jeste pritlacit.

qu8552

Citace od: Vandor kdy Kvě 21, 2026, 07:48Je vidět, že naše komentáře padají na úrodnou půdu: už si do slova goddess dodala i to druhé d.

;D

ad kerky - uz jsem to psal = za mne v poho

ritopych

Citace od: qu8552 kdy Kvě 21, 2026, 21:45

;D

ad kerky - uz jsem to psal = za mne v poho
Je ohavná a kromě toho nic o sobě neuvádí,viška,váha,cena,pracovní doba.