Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Bongage / Vezneni

Založil BondageGame, Kvě 02, 2026, 20:36

Předchozí téma - Další téma

BondageGame

Zdravím vsechni
Chci se zeptat tématicky na vaše zkušenosti, koho byste doporučil z hlediska možnosti věznění, nebo delšího vězněni,intenzivního bondage, pouta.

... tohle nejde platit rozumne od hodiny

Davidbondage

Citace od: BondageGame kdy Kvě 02, 2026, 20:36Zdravím vsechni
Chci se zeptat tématicky na vaše zkušenosti, koho byste doporučil z hlediska možnosti věznění, nebo delšího vězněni,intenzivního bondage, pouta.

... tohle nejde platit rozumne od hodiny

Ahoj.Kdysi jsem v Prostějově u Virginie - ta s provazama uměla, cenu brala rozumnou. Co se svázání týče ještě je dobrá Judita v Přerově ve "Trojce". Jinak je to s bondage zdá se mi dost mizerný...

QuietSubject

Já jsem dřív jezdil na FarmFemdom, dokud ještě fungovalo. Dalo se domluvit na samostatné lekci pouze s komteskou Madam Diany a ta mi i vzhledově docela sedla. Po lekci jsem absolvoval věznění v tmavé kobce na celou noc. Byl jsem připoutaný na řetězu, s pouty na rukou i nohách, až do rána, kdy mě přišla osvobodit.

Super zážitek, škoda, že skončili. Pokud máte někdo tip, kam vyrazit za podobným zážitkem, budu rád za doporučení  ;)

Vandor

Citace od: QuietSubject kdy Zář 03, 2026, 23:10Já jsem dřív jezdil na FarmFemdom, dokud ještě fungovalo. Dalo se domluvit na samostatné lekci pouze s komteskou Madam Diany a ta mi i vzhledově docela sedla. Po lekci jsem absolvoval věznění v tmavé kobce na celou noc. Byl jsem připoutaný na řetězu, s pouty na rukou i nohách, až do rána, kdy mě přišla osvobodit.

Super zážitek, škoda, že skončili. Pokud máte někdo tip, kam vyrazit za podobným zážitkem, budu rád za doporučení  ;)
Díky za podrobný popis, jen jestli můžeš upřesnit kde a kdy to fungovalo (a existují nějaká videa ve stylu OWK)?

QuietSubject

FarmFemdom skončila začátkem letošního roku. Nacházela se poblíž Brna. Žádná videa ve stylu OWK netočili a neměli ani OF. Hodně inzerovali na Profibdsm, ale inzeráty i celý účet už byly smazány.

Nedávno jsem si psal s Madam Dianou, ale říkala, že návrat neplánuje. Což je škoda, protože od té doby se mi nepodařilo najít žádnou obstojnou náhradu za podobný zážitek.
Citace od: Vandor kdy Zář 04, 2026, 08:29
Citace od: QuietSubject kdy Zář 03, 2026, 23:10Já jsem dřív jezdil na FarmFemdom, dokud ještě fungovalo. Dalo se domluvit na samostatné lekci pouze s komteskou Madam Diany a ta mi i vzhledově docela sedla. Po lekci jsem absolvoval věznění v tmavé kobce na celou noc. Byl jsem připoutaný na řetězu, s pouty na rukou i nohách, až do rána, kdy mě přišla osvobodit.

Díky za podrobný popis, jen jestli můžeš upřesnit kde a kdy to fungovalo (a existují nějaká videa ve stylu OWK)?

Caligo

Citace od: QuietSubject kdy Zář 03, 2026, 23:10Já jsem dřív jezdil na FarmFemdom, dokud ještě fungovalo
Tam jsem taky byl a byl to opravdu dobrý zážitek a madam i komtesa moc na pokec příjemné, ale zároveň nekompromisní a hravé.
Nicméně jsem si tam říkal, že tohle dopadlo dobře, ale věznění napříště už raději jen s někým, u koho jsem už párkrát byl..

Fidothedoggie

Mě by zajímalo, jestli už někdo vyzkoušel Arest.cz
Je v tom zapletená Madam Angela z Hedone a zřejmě její partner.
Vypadá to na dost extrémní zážitek, stran věznění. Já bych se teda bál, do toho jít.

qu8552

Citace od: Fidothedoggie kdy Zář 04, 2026, 20:25Mě by zajímalo, jestli už někdo vyzkoušel Arest.cz
Vypadá to na dost extrémní zážitek, stran věznění. Já bych se teda bál, do toho jít.

Podle mne neni duvod k obavam. Vime cenu?
Ja to zazil 2-3x (uz nevim) u Syonery a je pravda, ze poprve jsem to taky ukoncil ve stressu a predcasne... Ale Madam byla absolutne vstricna a chapava a nauctovala mi tusim hodinu...
Protoze je i se svejma mouchama v tomhle svym pristupu DOKONALA!

T

Citace od: qu8552 kdy Zář 04, 2026, 22:14Podle mne neni duvod k obavam. Vime cenu?
24 tisíc za pobyt do 48 hodin a to tě jen někdo přiveze, odveze a sem tam zkontroluje. Za méně se tam dostat nedá.

Obavy jsou na místě, protože v případě problémů tam není nouzové tlačítko. Peníze při předčasném konci pravděpodobně nevrátí. Takže to má smysl jen pro šíleného střelce,-)))
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Caligo

Citace od: Fidothedoggie kdy Zář 04, 2026, 20:25Vypadá to na dost extrémní zážitek, stran věznění. Já bych se teda bál, do toho jít.
Tak toho bych se taky bál.
Mučírny se občas dají objednat na 12h a třeba se půjde na něčem domluvit s nějakou dominou, kterou znáte a už jste u ní parkrát byli. Mně teda 10-12h věznění úplně stačí a mám dost ;D

Caligo

Citace od: qu8552 kdy Zář 04, 2026, 22:14je pravda, ze poprve jsem to taky ukoncil ve stressu a predcasne
Ja ve FarmFemdom taky zacal na poprvé panikařit a chtěl jsem to ukončit, ale Madam Diana mě ještě překecala k pokračování :)

studio Hedone

Citace od: Caligo kdy Zář 05, 2026, 09:02Tak toho bych se taky bál.
Mučírny se občas dají objednat na 12h a třeba se půjde na něčem domluvit s nějakou dominou, kterou znáte a už jste u ní parkrát byli. Mně teda 10-12h věznění úplně stačí a mám dost ;D
Potvrzuji. Přes den na to nebývá prostor, ale přes noc si Madam pronajímají studio právě na věznění.

Admin

Citace od: T kdy Zář 04, 2026, 23:46
Citace od: qu8552 kdy Zář 04, 2026, 22:14Podle mne neni duvod k obavam. Vime cenu?
24 tisíc za pobyt do 48 hodin a to tě jen někdo přiveze, odveze a sem tam zkontroluje. Za méně se tam dostat nedá.

Obavy jsou na místě, protože v případě problémů tam není nouzové tlačítko. Peníze při předčasném konci pravděpodobně nevrátí. Takže to má smysl jen pro šíleného střelce,-)))

Jako lákalo by mě to, ale není na to čas...

QuietSubject

Citace od: Fidothedoggie kdy Zář 04, 2026, 20:25Mě by zajímalo, jestli už někdo vyzkoušel Arest.cz
Zaujalo mě to, ale 48 hodin je vážně hodně dlouhá doba. Kdyby byla možnost věznění třeba na 2–3 hodiny pro navození atmosféry a potom nějaká ta lekce, asi bych do toho i šel. Ale 48 hodin je na mě už moc  ::)

T

Citace od: QuietSubject kdy Zář 05, 2026, 12:23Zaujalo mě to, ale 48 hodin je vážně hodně dlouhá doba. Kdyby byla možnost věznění třeba na 2–3 hodiny pro navození atmosféry a potom nějaká ta lekce, asi bych do toho i šel. Ale 48 hodin je na mě už moc  ::)
Ikdybys dal těch 24tisíc,tak to jen na pár hodin domluvit nepůjde. Minimum je risknout 48h a mit domluveno zkrácení na 24h za dobré chování,-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.