Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Therezie

Založil Beetlejuice666, Bře 11, 2025, 14:49

Předchozí téma - Další téma

Beetlejuice666

Therezie ,Ječná Praha 2, tel 605913828. Doporučuji všem co mají rádi toaletní praktiky, je v tom druhá nejlepší co znám. V obličeji sice trochu starší, ale skvělé tělo a stejně se budete většinu lekce koukat úplně do jiné části. Ráda a dlouze se nechá lízat, a hlavně i anál. Domluva bez problémů, má dost velkou fantazii a myslím že splní většinu "nevšedních" přání. Doporučil bych i začátečníkům. Na lekci jsem byl několikrát. Pracuje ale jen dopoledne.  8)

exitus666

Moc moc mě láká jí posloužit, ale bojím se nemocí.

Beetlejuice666

Citace od: exitus666 kdy Kvě 19, 2025, 22:53Moc moc mě láká jí posloužit, ale bojím se nemocí.
[/quote
Bez obav, Theresie je velmi čistotná, byl jsem několikrát ...piss, orál kundičky a zadečku...bez problémů. 😎

exitus666

No a to je to, že plno nemoci jde i slinama. Když se nechá lízat, což je super, tak ale riziko je vysoký. Fotky má pěkný, takže představa jazyka v jejím zadečku je přitažlivá, no uvidím. Dík za reakci. Jo a která je první na toaletní praktiky?😅

Beetlejuice666

exitus666

Tak na Janu si pamatuji, že to byla modla, ale na piss, ne kaviar. A co jsem tak četl, tak byla nedohledatelná a dávno skončila.

Beetlejuice666

Byl jsem u ní včera 😎

exitus666

Aha, tak to máš asi štěstí, pamatuju si na Norniku před pár lety, že nikde neinzerovala, byla spíše virtuální. Bylo tam snad vlákno jen o ní. Tak to užívej. Já zkusím Therezii, jestli dostanu odvahu.

exitus666

No, jelikož tam není ani jana z řep, ani podobný nick, tak nevím. Asi jen pro zasvěcené.

exitus666

PirnetKo

Citace od: Beetlejuice666 kdy Kvě 23, 2025, 20:58Jana z Řep  8)
Dokážeš porovnat Therezii s Janou? Proč je T. až druhá?
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

Beetlejuice666

Therezie sice má fantazii, ale Jana mi prostě vidí do hlavy  8)

PirnetKo

Citace od: Beetlejuice666 kdy Zář 19, 2025, 23:58Therezie sice má fantazii, ale Jana mi prostě vidí do hlavy  8)
A věkově? Therezie je starší? Hygiena? Co piss - chuť, množství, provedení.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

Beetlejuice666

Nevím jestli je starší, ale určitě tak vypadá. Hygiena ok. Chcanky Therezie  chuťově vynikající, používá nějaký speciální čaj...a načůrá toho taky spoustu 😎.

Remis

.