Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

ZMIZELÉ DOMINY

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:52

Předchozí téma - Další téma

Caligo

Citace od: Subiko kdy Črn 11, 2026, 22:27A určitě není omluva nebo argument si nechat ohrozit nebo poškodit zdraví a vyhodit přitom 3000,- až 4000,- s tím, že si řekneme, ono to vlastně nevadí, za 10let budou třeba TOP dominy

Jestli tím reaguješ na mě, tak jsi to špatně pochopil. Ony jsou některé dost dobré už teď, ale za pár let, až už nebudou nebo budou jen pro pár vyselektovaných vyvolených, na ně budeme jako na legendy vzpomínat ;) 

T

Citace od: Subiko kdy Črn 11, 2026, 22:27A určitě není omluva nebo argument si nechat ohrozit nebo poškodit zdraví a vyhodit přitom 3000,- až 4000,- s tím, že si řekneme, ono to vlastně nevadí, za 10let budou třeba TOP dominy. Vždyť my tam jdeme teď omg :D
Nikde toto netvrdím. Můj postoj je tento:

a/ u rizikových praktik se divím, že je vůbec někdo provádí za jakékoliv peníze s osobou, kterou nezná

b/ u rizikových praktik si sám vše nastuduji takovým způsobem, že problematiku sám znám na top úrovni a pak u protějšku nevadí nezkušenost, ale vadila by osoba bez mozku

c/ ano, pro nezkušené a naivní mohou být nebezpečné i ty mladé/nadšené, tak je z pozice mazáka něco nauč a netřeba je hejtovat. 😎

d/ ano, magor je problém vždy a to jak zkušený tak nezkušený, ale o těch nepíšu

Mamradpřipinak

Přesně tak .Ja třeba naučil několik domin cévkování scela na úrovni klinické praxe.Desinfekce, sterilní rukavice, Jediné sterilní gel žádné j-lube,sliny, vazelína,!! jednorázové odběrové pytlíky... Mám se rád a žádné riskování  zánětu močových cest prostě neopustím..A to zvládnu už i velikosti Ch26!
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,