Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

ZMIZELÉ DOMINY

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:52

Předchozí téma - Další téma

Mskvor

Pamatujete někdo Sandru z Prahy? Psala v 90. do nějakého bulváru, Express nebo něco takového. Byl jsem u ní dvakrát/třikrát, ale ve srovnání s Danielou či Leou to byla katastrofa.

ritopych

Zdravím taky bych se rád zeptal na pár dám a jestli někdo neví co je s nimi.
1. Paní Dana,krásná starší paní,blondýna,krátce ostříhaná,měla studio Hamynamy na Balabance. Byla zdravotní sestrou,moc šikovná na anální hrátky a strap-on,zatím co mě tvrdě šukala na gyn.kresle homila me a udělal jsem se až na plafon a netrvalo to dlouho abych pravdu rekl.Jo kozy měla čtyřky.
2. Paní Denisa,černovláska,vysoká 180cm přírodní šestky. Dělala v Satanele,pak krátce u Vychovatelky a pak si pronajímala pokoj v nějakém bordelu poblíž Anděla.

Vandor

Vybaví si někdo Theresii? Dělala v Nuslích v roce 2016, celkem fajn holka ale vybavení studia dost chatrné.

gothfreak

Pamatujete někdo na holku z amiku s nickem LadaDs? tušíte co s ní je?

Tom

Citace od: gothfreak kdy Kvě 27, 2026, 23:50Pamatujete někdo na holku z amiku s nickem LadaDs? tušíte co s ní je?

Myslíš takovou drobnou brunetku, co začínala v Chrášťanech a pak se přestěhovala k Milanovi na Želivského? Jestli myslíš tuhle Ladu, ještě po covidu přijímala stálé klienty, ale už neinzerovala. Byla výborná na bičování, výprasky a mučení.

ritopych

Citace od: Tom kdy Kvě 28, 2026, 12:12
Citace od: gothfreak kdy Kvě 27, 2026, 23:50Pamatujete někdo na holku z amiku s nickem LadaDs? tušíte co s ní je?

Myslíš takovou drobnou brunetku, co začínala v Chrášťanech a pak se přestěhovala k Milanovi na Želivského? Jestli myslíš tuhle Ladu, ještě po covidu přijímala stálé klienty, ale už neinzerovala. Byla výborná na bičování, výprasky a mučení.
Podle mě myslí tu 184cm vysokou co pracovala v masce.Podle mě to vůbec nebyla žádná domina ale prostě baba která nutně potřebovala peníze. Někdo ji poradil a nebo ji to samou napadlo že se takhle může dostat z bryndy.Jsou dvě možnosti,buď se z ty bryndy dostala a nebo zjistila že to nebyl dobrej nápad a skončila. V každém případě myslím si že už ji nikdy neuvidíme. Tome co je s tím tipem? Nejdřív nám ho nabidneš a pak když si lidi o něj řeknou děláš mrtvého brouka.

Vandor

Na Ladu si pamatuji, ale pak se stáhla (asi jenom pro stále zákazníky).
Pamatuje si někdo na tuhle: https://www.profidominy.cz/dominy/madam-gina-praha
už to budou tak 2 roky co skončila

ritopych

Myslíš tu vysokou pres metr osumdesat co makala v masce? Jednou jsem byl na lekcí a účtovala mi 2000kč,prý další lekce budou za 1500kč.No a jak určitě viš další lekce se už nikdy nekonala.Co si o tom myslím jsem už psal ale to je jenom můj odhad co s ní konkrétně je bohužel nevím.

Bobik

Byli jste někdo u Kamily kousek od Pražského povstání? Byla to moje asi třetí návštěva dominy a jeden z nejtvrdších výprasků, co jsem kdy dostal. Když jsem po půl hodině poprosil, jestli by nemohla trošku zvolnit, že už je to na mě moc, tak se usmála a řekla "no už jsem si říkala, že tu prdel chceš mít úplně rozsekanou "

ritopych

Citace od: Bobik kdy Kvě 30, 2026, 21:41Byli jste někdo u Kamily kousek od Pražského povstání? Byla to moje asi třetí návštěva dominy a jeden z nejtvrdších výprasků, co jsem kdy dostal. Když jsem po půl hodině poprosil, jestli by nemohla trošku zvolnit, že už je to na mě moc, tak se usmála a řekla "no už jsem si říkala, že tu prdel chceš mít úplně rozsekanou "
Moc dobře si ji pamatuji,podle mě se stala mamčou.

Caligo

Citace od: Vandor kdy Kvě 27, 2026, 20:20Vybaví si někdo Theresii? Dělala v Nuslích v roce 2016, celkem fajn holka ale vybavení studia dost chatrné.
Ta je pořád aktivní na profibdsm.cz

Caligo

Citace od: Vandor kdy Kvě 29, 2026, 08:26Na Ladu si pamatuji, ale pak se stáhla (asi jenom pro stále zákazníky).
Pamatuje si někdo na tuhle: https://www.profidominy.cz/dominy/madam-gina-praha
už to budou tak 2 roky co skončila
Ta někde mezi Pankrác a Budějovická? Ta byla dobrá, taková jakoby kamarádka. Poradila mi, že u slečny si mám první svlékat ponožky a až potom kalhoty  ;D  A podobně. Ale třeba když napíšeš na ten její email..

PirnetKo

Citace od: Caligo kdy Kvě 31, 2026, 17:14
Citace od: Vandor kdy Kvě 27, 2026, 20:20Vybaví si někdo Theresii? Dělala v Nuslích v roce 2016, celkem fajn holka ale vybavení studia dost chatrné.
Ta je pořád aktivní na profibdsm.cz
To si podle mě pleteš, Theresie byla, myslím, ještě jiná než aktuální Therezie, předtím Tereza (Ječná).
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

Mamradpřipinak

Černovlasá dívka většinou částečně oblecena v latexu... Dobrá na  anál praktiky...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Caligo

Citace od: PirnetKo kdy Črn 02, 2026, 00:37To si podle mě pleteš, Theresie byla, myslím, ještě jiná než aktuální Therezie, předtím Tereza (Ječná).

Ahoj, to je možné, Theresii jsem teda ještě asi nezažil :)