Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

ZMIZELÉ DOMINY

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:52

Předchozí téma - Další téma

Mixel

Kdysi byl výběr domin lepší dnes to je o tom dávat víc a víc peněz apod.

T

Citace od: Mixel kdy Črn 05, 2026, 08:48Kdysi byl výběr domin lepší dnes to je o tom dávat víc a víc peněz apod.
Nostalgické vzpomínání na minulost bývá znakem stáří. ;D

Dle mého je znatelný posun k lepšímu, dříve byla standardem domina v papučích😎

Mamradominu

Citace od: T kdy Črn 05, 2026, 11:24
Citace od: Mixel kdy Črn 05, 2026, 08:48Kdysi byl výběr domin lepší dnes to je o tom dávat víc a víc peněz apod.
Nostalgické vzpomínání na minulost bývá znakem stáří. ;D

Dle mého je znatelný posun k lepšímu, dříve byla standardem domina v papučích😎

Taky mi přijdou příspěvky mistra T trochu mimo, nebo se jedná o nějakou dominu, která prosazuje akorát zvýšení cen.

Jde o to, že dnes se opravdu objevují tzv. dominy, které to dělají jen za účelem rychlého výdělku, jakou jsou např.: Amelie, Helena, Princess Mystic, a to i na úkor rizika ohrožení zdraví klienta použitím praktik, které zrovna dané madam úplně tak neovládají.

Opravdu dejme tomu "staré dobré" dominy, jako je Lady Angela z Brna, Lady Viktoria z Ostravy, Madam Cora a Madam Herra z Brna, nebo Artemiss, Madam Canabela a Madam Anita z Prahy. Tak tyto jsou opravdu k nezaplacení v porovnání s mladými madam ze salónů jako Hedone nebo Dungeon, které Vám sice poskytnou cokoliv, ale na úkor kvality. Byť třeba jsou mladší a "krásné".

T

Citace od: Mamradominu kdy Črn 07, 2026, 01:59Jde o to, že dnes se opravdu objevují tzv. dominy, které to dělají jen za účelem rychlého výdělku,... a to i na úkor rizika ohrožení zdraví klienta použitím praktik, které zrovna dané madam úplně tak neovládají.

Partyzánské provedení praktik tu bylo vždy a často právě u těch, kdo to dnes "umí".

Dnešní nabídku považuji za širší než v minulosti.

A odlišil bych magora a mladistvý elán. Mladou/krásnou s nadšením, pokud má mozek, lze z pozice zkušeného mazáka usměrnit a užít si to.

Caligo

Citace od: Mamradominu kdy Črn 07, 2026, 01:59Taky mi přijdou příspěvky mistra T trochu mimo, nebo se jedná o nějakou dominu, která prosazuje akorát zvýšení cen.

Jde o to, že dnes se opravdu objevují tzv. dominy, které to dělají jen za účelem rychlého výdělku, jakou jsou např.: Amelie, Helena, Princess Mystic, a to i na úkor rizika ohrožení zdraví klienta použitím praktik, které zrovna dané madam úplně tak neovládají.

Opravdu dejme tomu "staré dobré" dominy, jako je Lady Angela z Brna, Lady Viktoria z Ostravy, Madam Cora a Madam Herra z Brna, nebo Artemiss, Madam Canabela a Madam Anita z Prahy. Tak tyto jsou opravdu k nezaplacení v porovnání s mladými madam ze salónů jako Hedone nebo Dungeon, které Vám sice poskytnou cokoliv, ale na úkor kvality. Byť třeba jsou mladší a "krásné".

Já souhlasím s panem T, že je teď víc na výběr. Samozřejmě, že jsou zkušenější dominy a musí se vybírat, ale prostě je teď víc z čeho a jsou i nové, fakt dobré, které mají taky na to, být za pár let legendami mezi námi nadšenými subíky :D

Vandor

Já se domnívám, že počet nedělá kvalitu, protože Lady Aneta nebo Madam Cat měly výborný poměr cena/výkon(respektive přístup) a k jiným jsem chodit nepotřeboval před 10 lety. Zatímco v poslední době jsem se spíš přesvědčil, že mnohé se chtějí hlavně rychle napakovat (například Maria nebo Lady Caty)

T

Citace od: Vandor kdy Črn 09, 2026, 18:10... měly výborný poměr cena/výkon(respektive přístup) a k jiným jsem chodit nepotřeboval před 10 lety.
A jaká byla jejich cena před deseti lety?

Pro srovnání za deset let stoupla průměrná mzda z 27 000 na 50 000. :o

Vandor

Ovšem nezapomínat na kumulovanou inflaci 40% z let 2021 až 2024 (i podle OECD), a vzhledem k tomu kolik stál benzín tehdy a nyní tak bych jen mzdou rozhodně neoperoval. V lednu 2025 chtěla Madam Cat 2000kč za skvělou hodinovou lekci, která se jako vždy protáhla i o příjemný pokec, takže asi tak

pareko

Daphne, která původně působila v Hedone, se v roce 2025 přestěhovala do Dungeonu. Nevím, proč rezignovala. Byla velmi talentovaná