Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Záloha

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:09

Předchozí téma - Další téma

Vandor

Jakou máte zkušenost s principem zálohy například u Olivie nebo Herry z Brna, protože se mi to zdá dost rizikové: pošlu ji třeba 500kč na účet a ona se odmlčí a peníze neuvidím.

breath_control

Má odpověď se sice nevztahuje k těmto dvěma jmenovaným damám, protože s nimi nemám žádnou zkušenost. Nicméně principiálně se řídím tím, jak důvěryhodně na mě působí internetová prezentace dané madam. V minulosti jsem zaslal zálohu předem na účet např. Lady Evilin, která má na profidominách legitimní a vyplněný VIP profil, mnoho fotografií a celkově její internetová prezentace na mě působila důvěryhodně. Zaslal jsem tedy zálohu předem na účet jako rezervaci studia a vše proběhlo naprosto v pořádku. Lekce proběhla, byla parádní, záloha se mi odečetla z celkové ceny lekce a já opakoval i příště :)

Avšak zálohu bych určitě neposílal někomu, kdo má pouhopouhý inzerát nebo jen účet zdarma... U nově inzerujících slečen, které nemají dohledatelnou minulost jako domina, bych byl značně skeptický a přišlo by mi neoprávněné, požadovat ode mě zálohu.

Co se týče vámi zmíněných dam, tak na mě působí vcelku důvěryhodně: Mají placené VIP profily, na scéně jsou již delší dobu. Tady bych se nebál, že naletím.

wanderer

Ja tady budu radikalnejsi. Zalohy zasadne neposilat. Jednak buzeracni nesmysl pro ktery neni racionalni duvod, jednak se oteviras moznymu podvodu. Navic prcani ohledne soukromi. Ta scena uz ted neni kdovijaka a ja bych se nerad dozil situace, kdy pomalu domine nebo tapce zasilas zivotopis, jako je treba v USA.

Chryses

Citace od: wanderer kdy Dub 19, 2026, 15:17Ja tady budu radikalnejsi. Zalohy zasadne neposilat. Jednak buzeracni nesmysl pro ktery neni racionalni duvod, jednak se oteviras moznymu podvodu. Navic prcani ohledne soukromi. Ta scena uz ted neni kdovijaka a ja bych se nerad dozil situace, kdy pomalu domine nebo tapce zasilas zivotopis, jako je treba v USA.

Tak s tímhle názorem, já tedy nesouhlasím.

Menší záloha (třeba těch 500.-) hlavně před první lekcí je docela běžná. A důvod je bohužel na straně nových klientů. Když jsem se o tom bavil s některými místními madam, tak prý i větší půlka potenciálních nových klientů na poslední chvíli zruší lekci nebo se vůbec neomluví.

Jinak ale souhlasím s @breath_control, nové dámě nebo někomu, kdo inzeruje zřídka, bych také byl opatrný něco poslat předem.

Ale díky tomuhle serveru se můžeme navzájem varovat.

Beetlejuice666

Citace od: Vandor kdy Dub 19, 2026, 11:09Jakou máte zkušenost s principem zálohy například u Olivie nebo Herry z Brna, protože se mi to zdá dost rizikové: pošlu ji třeba 500kč na účet a ona se odmlčí a peníze neuvidím.

Já teda zálohy obvykle neposílám, raději jdu jinam, jednou jsem poslal, ale to bylo na větší akci femdom party a tam kde už jsem to měl vyzkoušené. Olivii neznám. U Herry jsem byl , tenkrát předem nic nechtěla, ale té klidně zálohu pošli, za mě je profesionální a spolehlivá. A hlavně za to stojí. 😎

Lin

Neblázněze, poslat zálohu předem za žádných okolností. Necháváte digitální stopu prakticky na věky a odhalujete soukromí. Nikdy nevíte kdo to kdy proti vám zneužije, klidně hned nebo za 10, 15 let až budete v situaci kterou si teď neumíte představit. A  poslat zálohu opravdu anonymně je čím dál obtížnější. Mimo to je i riziko že o ty peníze prostě přijdete taky výrazné.

Chryses

Jasně většinou posláním zálohy se nějakým způsobem prásknete dané dámě své jméno. A jestli se bojíte o bezpečí své digitální stopy, pak máte prostě smůlu.

Já jsem ale aktivní přes net (na Fetlifu či amatérech, kde mám spoustu pořádně ujetýho audiovizuálního záznamu) nebo se občas objevuju i v místí sm komunitě. Takže už nějak počítám, že se to někdo z mého okolí může dovědět.

Ale zpátky k Olivii nebo Herře. Myslím, že dámám jako těmhle dvěma je bezpečenné poslat zálohu. Obě mají dlouhou historii inzerátů na webu. Nemění jméno pod kterým vystupují. Mají profesionální fotky a třeba i Herra má vlastní stránky. A hlavně si na ně tady můžeš přečíst recenze.

wanderer

Citace od: Chryses kdy Dub 20, 2026, 19:17Jasně většinou posláním zálohy se nějakým způsobem prásknete dané dámě své jméno. A jestli se bojíte o bezpečí své digitální stopy, pak máte prostě smůlu.

Já jsem ale aktivní přes net (na Fetlifu či amatérech, kde mám spoustu pořádně ujetýho audiovizuálního záznamu) nebo se občas objevuju i v místí sm komunitě. Takže už nějak počítám, že se to někdo z mého okolí může dovědět.

Ale zpátky k Olivii nebo Herře. Myslím, že dámám jako těmhle dvěma je bezpečenné poslat zálohu. Obě mají dlouhou historii inzerátů na webu. Nemění jméno pod kterým vystupují. Mají profesionální fotky a třeba i Herra má vlastní stránky. A hlavně si na ně tady můžeš přečíst recenze.
Me je to osobne v dusledku taky jedno, ale umim si predstavit, ze spousta kolegu zde ma manzelky, rodiny, kariery, klienty. Davat nekomu real jmeno, natozpak cislo uctu, to uz rovnou muzete damam ukazovat obcanky. A to se muze vymstit, viz opakovany drama na Norniku a jinde, kdy zhrzeny, nasnezeny nebo nality damy obtezovaly rodinny prislusniky.
Nepodporujte tyhle nesmysly a nekazte to ostatnim.

Vandor

Stalo se už někomu, že poslal zálohu a pak se lekce nekonala? Jak se dá postupovat?

Tanresh

Zdravím. I já se přidám do této diskuze. Sám jsem navštívil různé dominy a zálohu poslal. Navrhl bych, aby jste si i vy představili, kdy se s vámi nějaký klient domluví na schůzce a pak nedorazí? Jistě by vám to dělalo radost někam jet nebo vůbec s tím člověkem počítat, když mohl takto zabrat místo jinému slušnému klientovi.

Nevidím v tom osobně problém. Soukromí? To nikdo z nás už nemá. Google si hlídá na co koukáte, na to nemusíte ani říkat své jméno :) A jestli máte obavu kam vlastně jdete, tak si vybírejte opravdu profesionální slečny nebo studia. Byl jsem v Hedone, Infernu (dokud bylo), pak zůstal u Lady Artemiss a předtím zkusil ještě několik dalších.

Sám pracuji s lidmi a ten kdo tu odmítá, že jde o nějakou ochranu, tak tam prostě nechoďte a je to. Ušetříte si zbytečné psaní tady a taky problémy pro slečny, které chtějí poctivým klientům dát kvalitní zážitek za jejich peníze.

Je to práce jako každá jiná. Jestli vy děláte v kanceláři, autoservisu, jezdíte Košíkem...je to úplně jedno. Taky nechcete, aby s váma někdo vyjebával, tak to nedělejte ostatním.

Jako vždy, kdyby měl někdo dotaz nebo se chtěl na něco zeptat, pošlete DM.

tau

.

Vandor

Když chce domina zálohu, odečte ji potom z celkové sumy nebo se to počítá navíc (třeba 500kč)?

Chryses

Citace od: Vandor kdy Kvě 12, 2026, 16:59Když chce domina zálohu, odečte ji potom z celkové sumy nebo se to počítá navíc (třeba 500kč)?

Co mám já zkušenosti, tak vždy bylo odečteno z celkové předem dohodnuté ceny.

Tanresh

Vždy odečteno. Všem, které jsem navštívil mi to podaly jako záloha za to, že vůbec jedou do studia a chystají se. Kdyby nebylo tolik podvodníků i z řad klientů, nebylo by potřeba dávat zálohy. I ty slečny si potřebují udělat nějaký filtr. Ale rovnou říkam, že bych poslal pouze ověřeným známým dominám. Artemiss, Unikitty, LeVelour a další. Mají stránky, prezentují se na profesionální úrovni a je vidět nějaké zázemí.

To je aspoň můj názor k této otázce.