Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

LADY BOSS

Založil Tomáš1, Dub 12, 2026, 19:12

Předchozí téma - Další téma

Tomáš1

Ahoj, nebyl někdo u téhle dominy? Vypadá zajímavě. https://www.amateri.com/cs/lide/2642221/_LADY_BOSS_?

Mamradpřipinak

Zajímavé vypadající menší kozatá bloncka.Ale tím to končí.😢Prvni setkání v pronajatém baraku v Benicích . Vše nasviceno UV světlem, doplňky  i u dominy zuby, oči -uv čočky... lekce na pánský anál silné podprůměr.Dve dilda, žádné rukavice...no nuda . Druhé setkání ve sklepě v ulici Pod Vítkovem.tak také vše nasvíceno UV světlem,s možností úrazu elektrickým proudem,všude na stěnách plíseň,zatuchlý ,hygiena nula (špinavá podlahách, nábytek)pod světlem bohužel všechno vidět.. Na anál jen jedno dildo.Navic krásné sjeta ani nemohla stát.na nohách, takže okamžitě  ve dveřích otočka...Domina patří podle mě do skupiny jako Madam Lea-Leontynka, Nebo Ústecká Madam Cleo666...No prostě toto NEBRAT ani v protichemickem obleku...Co vím pak měla  studio někde na Točně a ted snad sdílené studio s gay komunitou v okolí Jesenice-Psary . Často je na chatu na amaterech... většinou v noci, či brzo ráno...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Vzpi

Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 13, 2026, 07:10Zajímavé vypadající menší kozatá bloncka.Ale tím to končí.😢Prvni setkání v pronajatém baraku v Benicích . Vše nasviceno UV světlem, doplňky  i u dominy zuby, oči -uv čočky... lekce na pánský anál silné podprůměr.Dve dilda, žádné rukavice...no nuda . Druhé setkání ve sklepě v ulici Pod Vítkovem.tak také vše nasvíceno UV světlem,s možností úrazu elektrickým proudem,všude na stěnách plíseň,zatuchlý ,hygiena nula (špinavá podlahách, nábytek)pod světlem bohužel všechno vidět.. Na anál jen jedno dildo.Navic krásné sjeta ani nemohla stát.na nohách, takže okamžitě  ve dveřích otočka...Domina patří podle mě do skupiny jako Madam Lea-Leontynka, Nebo Ústecká Madam Cleo666...No prostě toto NEBRAT ani v protichemickem obleku...Co vím pak měla  studio někde na Točně a ted snad sdílené studio s gay komunitou v okolí Jesenice-Psary . Často je na chatu na amaterech... většinou v noci, či brzo ráno...
Sohlasim... A kdyz mi rekla, ze chce 5 litru a otocka...

Mamradpřipinak

Citace od: Vzpi kdy Dub 14, 2026, 13:30
Citace od: Mamradpřipinak kdy Dub 13, 2026, 07:10Zajímavé vypadající menší kozatá bloncka.Ale tím to končí.😢Prvni setkání v pronajatém baraku v Benicích . Vše nasviceno UV světlem, doplňky  i u dominy zuby, oči -uv čočky... lekce na pánský anál silné podprůměr.Dve dilda, žádné rukavice...no nuda . Druhé setkání ve sklepě v ulici Pod Vítkovem.tak také vše nasvíceno UV světlem,s možností úrazu elektrickým proudem,všude na stěnách plíseň,zatuchlý ,hygiena nula (špinavá podlahách, nábytek)pod světlem bohužel všechno vidět.. Na anál jen jedno dildo.Navic krásné sjeta ani nemohla stát.na nohách, takže okamžitě  ve dveřích otočka...Domina patří podle mě do skupiny jako Madam Lea-Leontynka, Nebo Ústecká Madam Cleo666...No prostě toto NEBRAT ani v protichemickem obleku...Co vím pak měla  studio někde na Točně a ted snad sdílené studio s gay komunitou v okolí Jesenice-Psary . Často je na chatu na amaterech... většinou v noci, či brzo ráno...
Sohlasim... A kdyz mi rekla, ze chce 5 litru a otocka...
V Benicích chtěla 2000 Pod Vítkovem 3000 ... Bohužel dnešní cena/výkon šílená ...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

BornS

Drive inzerovala jako madam Zorana a chtela 5k/h což je pro me za no-name dominu castka, kterou jsem neakceptoval.
Zkusenosti: Lucie Artzin,  Jenny Parable, Madam S, Jana z Vinohrad.

Mamradpřipinak

Citace od: BornS kdy Dub 18, 2026, 18:40Drive inzerovala jako madam Zorana a chtela 5k/h což je pro me za no-name dominu castka, kterou jsem neakceptoval.
Dokonce.5000 tisíc no hrůza asi.podle potřeby 😅😅

BornS

;D Cena se stanovi dle abstáku, asi mela cerstvě napudrovanej nos a nemela potrebu ;-)
Zkusenosti: Lucie Artzin,  Jenny Parable, Madam S, Jana z Vinohrad.

Vandor

Očividně dost pudruje, což je nebezpečné pro ni ale taktéž pro zdraví klienta, takže nebrat.