Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Breathplay

Založil Gesus, Dub 07, 2026, 20:52

Předchozí téma - Další téma

Gesus

Ahoj, rád bych znal vaše zkušenosti s breathplay,  byli jste u některé dominy, kde to byl opravdu zážitek? Popřípadě u které dominy byste tento zážitek neopakovali ? Díky za vaše zkušenosti.

breath_control

Na tuhle praktiku Můžu doporučit Madam Moiru (na profidominách má profil: Madam Moira). Zatím jsem u ní na tuhle praktiku byl 4x a mám v plánu nadále v tom pokračovat. Co mi u ní vyhovuje je celková atmosféra, kterou vytváří prostředí podzemního bunkru a Madam v latexu (má velké množství kostýmků a latexu). Dušení v takovém prostředí prostě má svoje kouzlo a můžeš k tomu mít i poppers. Já preferuji mumifikaci na lehátku, ke kterému mě Madam navíc ještě pevně přikurtuje, nicméně možností fixace je tam více, včetně kompletního zavěšení. Madam je sadistická a dušení si užívá! Zároveň respektuje domluvené hranice. Doporučuji ti napsat jí a zeptat se na konkrétní možnosti, které by sis představoval, protože komunikace s ní je úplně v pohodě!

Painisgain

Citace od: breath_control kdy Dub 07, 2026, 21:37Na tuhle praktiku Můžu doporučit Madam Moiru (na profidominách má profil: Madam Moira). ...Madam navíc ještě pevně přikurtuje, nicméně možností fixace je tam více, včetně kompletního zavěšení.

Tohle by mně zajímalo...viděl jsem nějaké fotky, že skutečně má kladku a zavěšení zmiňuje, ale zároveň to vypadá, že ten bunkr má extrémně nízký strop, tak to mi nejde se zavěšováním (alespoň ve stoje) moc dohromady.  Dík za reakci.

breath_control

Nikdy mi nepřišlo, že by tam byl nízký strop... Jasně není to jako v katedrále, nicméně zavěšení je možné a to jak v horizontální poloze, tak i ve stoje (což je vidět i na některých fotkách). Při zavěšení ve svislé poloze  budeš mít nejspíše hlavu blíže k zemi, ale doporučuji nahlédnout do jejích fotogalerií, které má na profidominách, profibdsm a amatérech pro lepší představu :)

Mamradpřipinak

Citace od: Painisgain kdy Dub 16, 2026, 11:25
Citace od: breath_control kdy Dub 07, 2026, 21:37Na tuhle praktiku Můžu doporučit Madam Moiru (na profidominách má profil: Madam Moira). ...Madam navíc ještě pevně přikurtuje, nicméně možností fixace je tam více, včetně kompletního zavěšení.

Tohle by mně zajímalo...viděl jsem nějaké fotky, že skutečně má kladku a zavěšení zmiňuje, ale zároveň to vypadá, že ten bunkr má extrémně nízký strop, tak to mi nejde se zavěšováním (alespoň ve stoje) moc dohromady.  Dík za reakci.
No vězení jako ve Varšavě to není,ale  výška v bunkru dostačující...Je  otázka  kolík času bude pani potřebovat... Tipují tak lekce na dvě hodinky....
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,