Madam Daniela - Strict Studio

Založil LordT., Dub 04, 2026, 19:00

Předchozí téma - Další téma

LordT.

Madam Daniela – Praha
Telefon: 604 886 255
https://www.profidominy.cz/dominy/madam-daniela

Na první pohled klasická domina. Profil, výčet praktik, řeči o dominanci. Realita je o něco zajímavější.

Daniela není přirozeně dominantní typ. Není to ten druh ženy, ze který máš pocit, že tě rozloží pohledem. Ale má něco, co je v tomhle oboru mnohem cennější. Zkušenost. A schopnost tu dominanci naprosto přesvědčivě zahrát.
A dělá to sakra dobře.
Já jsem šel cíleně na jednu věc. Fisting. Ne omylem, ne bokem. A tady se ukazuje, kdo si jen hraje a kdo to fakt umí.

Ona to umí.
Technika čistá, jistá, žádný tápání. Ví přesně, kam může jít, kdy zpomalit, kdy zatlačit. Žádný ego, žádný předvádění. Prostě práce s tělem, která dává smysl. A to je přesně to, co chceš.
Nevytváří iluzi dominance tím, že bude křičet nebo si hrát na královnu. Dělá to chytře. Plynule. Tak, že tomu začneš věřit, ani nevíš jak.
A hlavně drží standard. Co domluvíš, to platí. Žádný zkracování, žádný náhradní scénáře, žádný úpadek kvality po pár návštěvách.
Pro někoho možná nebude dost "přirozeně dominantní".
Ale jestli jdeš po výsledku, ne po póze, tak tohle je přesně ten typ, který chceš.

V oboru, kde si většina lidí hraje na něco, čím nejsou, je docela ironie, že právě někdo, kdo to umí jen perfektně zahrát, patří mezi ty nejlepší.

Mamradpřipinak

Absolutní souhlas 👍👍Na anál.play a hlavně fist moje top
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,