Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Goddess Solara

Založil Bustik, Bře 27, 2026, 18:36

Předchozí téma - Další téma

Bustik

Vandor

Bývala v Chateau de Rossi ale už tam nepůsobí, možná se nepohodla s Lady Caty (tedy majitelkou)

PirnetKo

Někdo něco novějšího?
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

Hermes

Hele, dobrý, takový přátelštější a příjemnější a milejší přístup + je to krásná žena

pro milovníky drsnosti asi ne

PirnetKo

Za mě příjemný překvapení. Na soft praktiky super, na hard to nebude.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

CdtX

Ano, většinou spíše soft, uctívání nohou a hodně mě naučila, jak se chovat k ženě obecně. Připínákem se na mně Goddess docela vyřádila. Umí i dost nafackovat. Na třetí lekci, kdy jsme se už poznali, jsem si napsal o tvrdší výprask. To už bylo docela hard. Dostával jsem bičem přes zadek a nohy, skučel jsem, slzel, třepal nohama a stopy 14 dní. Dostal jsem malou pochvalu, že jsem docela vydržel a neprosil. Krásná žena a skvělý přístup, souhlasím.