Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Valerie Zličín

Založil Paolo G69, Bře 26, 2026, 08:54

Předchozí téma - Další téma

Paolo G69

Ahoj, byli jste někdo? Je starší, ale má zajímavý obličej, celkem mě láká.

Kucci

Dal bys sem na ni odkaz na nakou její stránku kde inzeruje prosim

Mike

cele zle len zaplat a vypadni

Mamradpřipinak

Bohužel fotka stará minimálně přes deset let.Silná závislost na alkoholu.Dřiv dělala lekce v garsonce u divadla kousek od Kobylis.Někdy společná lekce se Sárou z Proseka,ale tam se většinou jen vezla... Stará škola od Madam Vanessy, takže NEBRAT!!!!!!!!
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

breath_control

Z návštěvy mám dost smíšené pocity... Byl jsem na lekci před zhruba 4 roky a napoprvé to vlastně nebylo vůbec špatné! Chtěl jsem mumifikaci a dušení igelitem. Mumifikaci madam zvládla s přehledem! Byla důkladná a pevná tak, že jsem neměl šanci uniknout a dušení... to bylo vlastně parádní. Paní to měla v sobě, igelit mi držela na hlavě pěkně stažený a když jsem se zmítal v panice, tak ještě přitvrdila tím, že mi dlaní zakryla ústa! Napoprvé jsem byl vlastně spokojený :)

Problém byl v tom, že paní nebyla úplně spolehlivá při komunikaci. Když jsem podruhé dorazil na lekci ve smluvený čas a marně jsem zvonil, nezbývalo mi než zavolat paní na mobil, načež mi paní sdělila, že je teď v práci a lekci ruší... Což mi ale nedala vědět předem. Dobře, chyby se stávají. Dal jsem tomu ještě jednu šanci a domluvil se na třetí lekci. Když jsem ale znovu dorazil ve smluvený čas na smluvené místo a domáhal se lekce, telefonoval jsem paní, aby mi oznámila, že se přestěhovala a zapomněla se mi o tom zmínit. To znamená, že na dvě ze tří lekcí jsem se trmácel úplně zbytečně.

Další výtka směřuje na nevyluxovanou podlahu, po které se člověku moc nechce válet v té špíně. A konečně pejsek, který neustále štěká, což trochu kazí atmosféru.