Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Lady Morgana

Založil Bustik, Bře 21, 2026, 23:36

Předchozí téma - Další téma

Bustik

Má někdo zkušenost? https://www.profidominy.cz/dominy/lady-morgana docela mě zaujala... měla by to být Ruska což mě velmi přitahuje ten přízvuk...

Bustik

Nikdo nezkusil? Vypadá hezky  8)

Vandor

Zajímala by mě znalost češtiny, protože jsem jednou byl na masáži s prvky BDSM a holka taky z východu a uměla tak 5 slov maximálně, což při domlouvání není ideální (i když po mailu vypadalo vše ok),nicméně překladač nezařídí atmosféru, že...

breath_control

Byl jsem na duolekci Lady Morgana + Lady Evilin. Obě Jsou Rusky, nicméně v Česku jsou již dlouho a jazykem mluví naprosto přirozeně. Fotky obou slečen sedí. Z mojí zkušenosti jsou velmi snaživé a chtějí vyhovět přáním klienta, aby byl spokojený. Z mého pohledu jim není co vytknout.

Mamradpřipinak

Citace od: breath_control kdy Dub 21, 2026, 23:54Byl jsem na duolekci Lady Morgana + Lady Evilin. Obě Jsou Rusky, nicméně v Česku jsou již dlouho a jazykem mluví naprosto přirozeně. Fotky obou slečen sedí. Z mojí zkušenosti jsou velmi snaživé a chtějí vyhovět přáním klienta, aby byl spokojený. Z mého pohledu jim není co vytknout.
Na kolik taková duo lekce vyšla? Tipují 5000-8000 tisíc...Co všechno tito krasky v lekci  stihli? Jaký způsob vyvrcholení?Jen pro zjištění poměru ceny a vykonu
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Davidbondage

Rád jsem chodíval za Galenou do Vestce. Nevíte kam ta zmizela?

breath_control

Cena lekce byla 5000 za hodinu... jak se pohybují ceny, kdybys chtěl více času, to nevím a musel by ses na to zeptat jich. Já si zaplatil hodinu, nicméně mi přišlo, že jsem tam strávil mnohem více času. Vím, že Lady Morgana zbožňuje anální hrátky, což by mohlo někoho s tvým nickem zajímat. Opakovaně mi to nabízely, takže je to asi fakt baví, ale k jejich smůle já na tuhle praktiku zrovna opravdu nejsem. Většinu toho, na co se mě ptáš, by bylo lepší probrat přes zprávy přímo se slečnami... V komunikaci byly vstřícné a ochotné si vše vysvětlit. Zaručuju, že na tyto otázky od nich samotných dostaneš lepší odpovědi než ode mě.