Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Paní Mara

Založil Borek, Led 22, 2026, 08:35

Předchozí téma - Další téma

Borek

Ahoj Všem, byl jste někdo v poslední době u Madam Mary? Dominanci má v sobě nebo je to spíš hrané?

Remis

.

Hermes

Mám rád, když někdo umí jít lehce za hranu a nebojí se toho... To cením, vlastně bych někdy klidně zopakoval...

Caligo

Měl jsem za sebou zrovna pár lekcí, kde se holky bály přitlačit, tak jsem u paní Mary řekl, že klidně snesu víc.. a to jsem neměl dělat, protože mi dala fakt zabrat. Ale samé pěkné věci. Podpadky na tělo, poflusání, přitlačila na bradavky a přišlo mi, že se celou dobu docela baví.

Takže za mě vlastně docela spokojenost.

Vandor

čus, bavíme se o této:https://bdsmrossi.cz/profi-dominy-praha/profi-domina-pani-mara/
protože na profidominách nelze už její profil dohledat. Každopádně ten office-outfit (poslední fotka na výše zmíněné stránce) ji fakt sluší. :)

Caligo

Vandor

Díky moc! neví někdo jestli vyžaduje zálohu, protože cena se mi zdá solidní

T

Citace od: Vandor kdy Kvě 31, 2026, 17:29... na profidominách nelze už její profil dohledat.
Klid. Profil tam stále existuje. Takže po zaplacení bude znovu funkční https://www.profidominy.cz/dominy/pani-mara 😂

ritopych

Citace od: Vandor kdy Kvě 31, 2026, 17:48Díky moc! neví někdo jestli vyžaduje zálohu, protože cena se mi zdá solidní
Chce 3500kč/h,co se ti na tom zda solidní?

Vandor

Kolik je dle tebe adekvátní cena? Třeba Swan si troufla na 5500kč/hodinu

ritopych

Citace od: Vandor kdy Črn 02, 2026, 14:23Kolik je dle tebe adekvátní cena? Třeba Swan si troufla na 5500kč/hodinu
Pro me všechno nad 2500 je moc. A co se tiče ty Swan ona si klidně může říct i o 17000 na hodinu ale otázka je kdo ji to dá. Ty baby si očividně myslí že všichni kradené. Ma pravdu na světě jsou blbci ale tolik zase ne.

Mskvor

Hodinová cena je jedna věc, ale mělo by to být odstupňované od druhé hodiny dál. Všichni se asi shodneme, že nejvíc práce dá Domině se na lekci připravit a po ní uklidit. Takže první hodina to musí všechno pokrýt vč. zisku a každá další už by měla být bez těch "před a po" nákladů.

T

Citace od: ritopych kdy Črn 02, 2026, 16:44Pro me všechno nad 2500 je moc. A co se tiče ty Swan ona si klidně může říct i o 17000 na hodinu ale otázka je kdo ji to dá.

I ten lístek do divadla stojí dvojnásobek toho co před 15ti lety.

Pokud mi, to co nabízí, vyhovuje, tak bych tu vyšší cenu bral jako plus = nebere každého jako mekáč.

Pokud na lekci není existenčně závislá, tak nemusí maximalizovat zisk laděním rovnováhy nabídka/poptávka, ale může hrdě nástřelit cenu, za kterou to chce dělat.

ritopych

Citace od: T kdy Črn 02, 2026, 22:48
Citace od: ritopych kdy Črn 02, 2026, 16:44Pro me všechno nad 2500 je moc. A co se tiče ty Swan ona si klidně může říct i o 17000 na hodinu ale otázka je kdo ji to dá.

I ten lístek do divadla stojí dvojnásobek toho co před 15ti lety.

Pokud mi, to co nabízí, vyhovuje, tak bych tu vyšší cenu bral jako plus = nebere každého jako mekáč.

Pokud na lekci není existenčně závislá, tak nemusí maximalizovat zisk laděním rovnováhy nabídka/poptávka, ale může hrdě nástřelit cenu, za kterou to chce dělat.
To je taky pravda. Je tu jen jeden malej problém,ona mi to ne odůvodnila logicky jako ty ale začala se vymlouvat že musí platit studio,spotrebnej materiál a nakonec ještě 500kč za úklid studia. V tu ránu jsem věděl že si myslí že jsem ovce a že se pokouší mě ostříhat. Baba si klidně řekne o 500kč za úklid studia kterej trvá cca 10min. A taky vím že když si pronajíma studio za 1000kč na hodinu tak to všechno je zahrnuté v ceně. Když jsem jí řekl že pracují na živnost a beru 350kč/h a taky si musím platit všechno sám,nářadí,spotrebnej materiál,pracovní obuv a oděvy a podobně tak nastalo ticho. Ona je přesně ten příklad že z toho nežije,ona má stálou práci a toto má jako melouch a kdo se chytne chutné se,ona z toho nežije,v tom s tebou souhlasím stoprocentně. Pokoušel jsem se s ní vidět i dříve a vždycky to byl problém,mění studia,nikdy nemá čas a podobně. Ona je taky tipickej příklad že když ji řekneš fakta tak její otpoved je že žádnou nemá. Ona je jedna z těch co si myslí že mi jsme tu kvůli jim a ne obráceně. Tak jsem ji poslal do prdele.

T

Citace od: ritopych kdy Črn 03, 2026, 00:16.. Ona je jedna z těch co si myslí že mi jsme tu kvůli jim a ne obráceně.

Možná toto odlišuje dominu od služky.🤔