Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Moira

Založil PirnetKo, Led 09, 2026, 23:56

Předchozí téma - Další téma

PirnetKo

Madam Moira - byl někdo? zdá se trochu starší, ale inzeráty vypadají lákavě. Hostivař, myslím 2800/h a pak příplatky za extras.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

tomas2026

Nedá mi to, udělal jsem si účet abych odpověděl a konečně jen nečetl, ale také něčím přispěl:

Byl jsem tam cca půl roku zpět. Studio hezky zařízené, tehdy bez sprchy (přestavba). Moira to hlásila dopředu. Dominanci určitě nehraje, fakt jí to baví, takže pozor na to, co si přejete. Každopádně nevím, co mě to napadlo se i s tímto vědomím objednat právě k ní - potřebuji spíše citlivější přístup a nejsem zrovna masochista - vlastně to své nastavení ještě hledám. Dal jsem jí volnou ruku, dostal jsem fakt do těla (fackování, cbt, výprask, plivání, dušení), ale to bylo vždy akorát - umí vycítit, kdy už máš dost. Vyzkoušeli jsme hodně věcí a na konci jsem dostal kuklu (myslím deprivační, ale už si přesně nepamatuji), pověsila mě za nohy a udělal jsem se tak jako ještě nikdy.

doporučuji si vyjasnit věci nejen po telefonu, ale hlavně těsně předem, trochu zapomíná:) Přišla s cévkováním, které jsem fakt nechtěl, ale nebyl problém vystoupit z role, zastavit ji a rychle se posunout dál aniž by spadl řetěz.

Jinak můžu doporučit, sedlo mi to a určitě chci brzy opakovat. Je sadistka, ale umí poznat limity a přízpůsobit se, takže ideální na posouvání a objevování hranic.
Submisivní fotograf:)

Bflmpsvz

Super recenze. Na jak dlouho si tam byl a jaká byla cena ?

tomas2026

Byl jsem hodinu (stačilo:)) a cena byla 2800, nechal jsem 3
Submisivní fotograf:)

PirnetKo

Díky za recenzi, celou dobu byla v latexu? Kolik jí je odhadem? Někde jsem viděl fotku bez kukly s vypadala 45+.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

Hermes

podle fotek jsem očekával něco jiného trochu

dáma byla taková spíš dost drsná, ne můj šálek kávy... a řešili jsme poměrně dost po zprávách co chci a namístě nevěděla nic - to mě obecně dost irituje :)

ale asi to odpovídá tomu podzemnímu bunkru, někomu to může asi vyhovovat...

PirnetKo

Citace od: Hermes kdy Úno 24, 2026, 14:58podle fotek jsem očekával něco jiného trochu

dáma byla taková spíš dost drsná, ne můj šálek kávy... a řešili jsme poměrně dost po zprávách co chci a namístě nevěděla nic - to mě obecně dost irituje :)
To mě sere taky, tak to ani nebudu zkoušet... :D