Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Moira

Založil PirnetKo, Led 09, 2026, 23:56

Předchozí téma - Další téma

Kardoso

Zdravím, Madam Moiru jsem navštívil v tomto týdnu.  Vše co jsme si dopředu domluvili a nastavili bylo z její strany 100%. Byla připravena, domluvený latex a obleček na sobě také měla. Po příchodu krátké posezení a doladění detailů. Lekce proběhla skvěle, přesně jak jsem očekával. Po lekci jsme si ještě mile popovídali. Je tvrdá, ale dokáže vycítit kdy už máš dost a okamžitě po stopce přestane..za mě můžu jen doporučit. Zážitek absolutně skvělej!!

Atd

Ahoj,
Moira inzeruje lekci s trans Lucy, nebo s bi mužem.
Zkousel nekdo?
Diky.
T

traverza

Měl někdo u Moiry lekci ballbustingu? Jak moc dovede být tvrdá a sadistická? Zvažuji u ní lekci ballbustingu bez stopky, ale po mnoha přešlapech, kdy lekce byla vlažná, chci mít jistotu, že vykonavatelka je sadistka a v působení bolesti nachází potěšení (a takových je jak šafránu..).

Bflmpsvz

Citace od: traverza kdy Zář 18, 2026, 16:22Měl někdo u Moiry lekci ballbustingu? Jak moc dovede být tvrdá a sadistická? Zvažuji u ní lekci ballbustingu bez stopky, ale po mnoha přešlapech, kdy lekce byla vlažná, chci mít jistotu, že vykonavatelka je sadistka a v působení bolesti nachází potěšení (a takových je jak šafránu..).

Tohle jsem úplně nezkoušel, ale nakonci jsme kecali a to mi řikala, že někteří klienti chtějí opravdu tvrdý ballbusting a, že nemá problém.  Ja bych ji věřil.  ;D